Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Kaip supratau Burbuliuks orchidėjos lapai apvalesni, bet kaip tik smarkiai didesni nei standartinių sedirėjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 04 10, 09:38)
Kaip supratau Burbuliuks orchidėjos lapai apvalesni, bet kaip tik smarkiai didesni nei standartinių sedirėjų  g.gif

dabar tik pamačiau, kad pas burbuliuką standartinė sedirea japonica, o ne minmaru variacija. Žiedukai jų turbūt identiški. Ji nėra didesnė nei standartinė sedirea, Jūsų sedirejos po kelių metų sėkmingo auginimo irgi bus tokios didelės, na nebus lapai kaip phalaenopsio smile.gif bet vis tiek jos būna didesnės, esu mačius tokią jau paaugintą.
Atsakyti
Tai kodel manoji tada neauga g.gif as jau ja miniatiuroms priskyriau net.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 10, 10:53)
Tai kodel manoji tada neauga  g.gif as jau ja miniatiuroms priskyriau net.

neauga dėl kažkokių priežasčių, gal šviesos per mažai, nes ji mėgsta šviesiai augti. Ji tikrai nėra tokia jau miniatiūra kaip pvz. haraella smile.gif
Papildyta:
Gegužės pabaigoje keliausime augaliukų, labai tikiuosi, kad jau tada tikrai bus šilta smile.gif

Tad jei yra turinčių kokių pageidavimų iš šių augintojų:
http://www.shop.schw...hideenzucht.de/
www.orchideen-lucke.de

rašykite pageidavimus info@orchidejos.lt

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 10, 10:53)
Tai kodel manoji tada neauga  g.gif as jau ja miniatiuroms priskyriau net.

Tina, koks taviškės lapų ilgis? g.gif maniškės apie 9 cm, tai tikrai ne miniatiūra..
Prieš daugiau nei metus pirkta iš orchidejos.lt. pernai augino tik šaknis, pabuvus vėsiai žydėjo ir dabar auginasi naują lapuką.. negaliu sakyti kad neauga, gal labiau lėtapėdė rolleyes.gif

QUOTE(skm @ 2013 04 10, 11:14)
Gegužės pabaigoje keliausime augaliukų, labai tikiuosi, kad jau tada tikrai bus šilta smile.gif

thumbup.gif puiki naujiena, tikrai yra keli norai iš schwerterio rolleyes.gif
Atsakyti
skm, o is kurio augintojo tau paciai augalai labiau patinka. As noreciau tokios schilerianos kaip mumriko ir stuartianos. Tik dar nezinau ar grynos ar geltonai zydincios.
Papildyta:
QUOTE(Uranija5 @ 2013 04 10, 11:28)
Tina, koks taviškės lapų ilgis? 

4-5 cm. Sviesos gauna pakankamai, netgi saules. Saknys sveikos, zydi, bet neauga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 10, 11:28)
skm, o is kurio augintojo tau paciai augalai labiau patinka. As noreciau tokios schilerianos kaip mumriko ir stuartianos. Tik dar nezinau ar grynos ar geltonai zydincios.

jei botanika tai pas shwerterį, praeitą kartą buvo labai gražios schilerianos, bet negalvojau, kad Jūs taip jų norit, tai paėmiau tik vieną biggrin.gif Nežinia ar šį kartą jų bus, o pas lucką būna įdomesnių augaliukų iš Azijos, bet daugiau hibridai nei botanika.
Atsakyti
skm, tai as rasau tiesiai cia - paieskok man tokio kaip pas mumrika, kad butu paziba mano margalapiu kolekcijoj. Jau atrodo viska is phal. tada turesiu bigsmile.gif

O kaip jums, merginos, kuri stuartiana zavesne - geltonziede ar gryna forma? Kazkada senai turejau gryna is Roelke, bet tada dar patirties buvo maza ir numiro ji pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 10, 11:35)
skm, tai as rasau tiesiai cia - paieskok man tokio kaip pas mumrika, kad butu paziba mano margalapiu kolekcijoj. Jau atrodo viska is phal. tada turesiu  bigsmile.gif

O kaip jums, merginos, kuri stuartiana zavesne - geltonziede ar gryna forma? Kazkada senai turejau gryna is Roelke, bet tada dar patirties buvo maza ir numiro ji pas mane.

kiek teko matyt stuartianų tai visada buvo labai silpni augalai, tad susidariau nuomonę, kad ji gana lepi, žiedai nuostabūs, bet rasti stiprų, gražų augalą tai jau rimta misija.
Atsakyti
Tai gal tada schileriana ir jei butu labai grazi, sveika geltonziede stuartianos forma. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 10, 11:42)
Tai gal tada schileriana ir jei butu labai grazi, sveika geltonziede stuartianos forma. Aciu  4u.gif

užsakymas priimtas 4u.gif
Atsakyti
http://www.rojaussod...a#axzz2Q2wEl2Su 4u.gif
Atsakyti