Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(mumrikas @ 2013 04 13, 23:21)

mumrikas, nu tokia atgaiva sielai žiūrint į Jūsų nuotraukas....."beprotiškai fantastiškas" vaizdelis. 4u.gif wub.gif
paphiopedilum concolor (naminis žydėjimas):
user posted image

user posted image

user posted image

phalaenopsis cassandra:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 14 balandžio 2013 - 13:07
QUOTE(Skaidrek96 @ 2013 04 14, 13:59)

Fantastiskai priziuretas ir nuostabiai prazydes augalas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 14, 14:16)
Fantastiskai priziuretas ir nuostabiai prazydes augalas  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2013 04 14, 13:59)
mumrikas, nu tokia atgaiva sielai žiūrint į Jūsų nuotraukas....."beprotiškai fantastiškas" vaizdelis. 4u.gif  wub.gif

Labai labai dėkui wub.gif

Ir kitur gyriau, ir čia pagirsiu - super vaizdelis ir žiedai didžiuliai palyginus su augalu thumbup.gif wub.gif Dabar jau nė milimetro nesigailiu, kad šį grožį įsigijau blush2.gif
Atsakyti
[quote=Skaidrek96,2013 04 14, 13:59]

vau, koks nerealus concoloras 4u.gif Gal galėtumėte man atsiųsti jo nuotraukytes, įkelčiau į puslapį 4u.gif

Ir cassandra šaunuolė, kad nesustresavo ir taip gražiai sužydo 4u.gif

mumrikai, super augaliukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 14 balandžio 2013 - 16:27

o taip skm, aš labai džiaugiuosi iš jūsų įsigytais augaliukais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 14 balandžio 2013 - 17:19
Vakar nusipirkau miniuką Daugpilyje.

Labai menkas buvo pasirinkimas ir labai didelis noras parsivežti bent kokią gėlytę. Bene vienintelė iš negausaus pasirinkimo tarp negigantiškų ir neužmirkusių... nors negalvojau, kad parsivešiu miniuką "karvytę".... o likimas toks, kad parsivežiau. smile.gif

Va toks va grožis... man namuose "karvytė" dar gražesnė, nei atrodė parduotuvėje. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Grazus miniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 04 13, 19:01)
Gėda pelėda, bet nelabai ir girdėjau apie ką kalbėjo, tik mačiau, kad daug orchidėjų persodinėjo blush2.gif  Tiesiog susitikau daug pažįstamų, LOD narių, susimatėm su Uranija, tai visą tą laiką orchidėjas apžiūrinėjom ir plepėjom biggrin.gif

Taip taip blush2.gif nors aš kai ką naudingo vistiek nugirdau ir pažiūrėjau kaip raibuolė persodinama ax.gif

QUOTE(mumrikas @ 2013 04 13, 20:53)
Naminis Phalaenopsis schilleriana x mannii žydėjimas

thumbup.gif
Vis pasižiūriu ar maniškis ko nors neorganizuoja, bet pokolkas schmoll.gif

QUOTE(mumrikas @ 2013 04 13, 23:21)
O čia mano šiandieninis nesusilaikymas Žaliajam centre - pamačiau ir prisireikė cool.gif  Penki žiedstiebiai, žiedų gausybė, dar ir naujų pumpurų prikrauta. Pats augalas super gražiai nuaugęs, su daug lapų ir nuostabiai gražiom bei sveikom šaknim  thumbup.gif

wub.gif
Aš susilaikiau, bet vis prisimenu šitą grožį biggrin.gif

Žinia vilnietėms - "Žiežmarių gėlės" šalia Prismos (PC Ozas) yra 3 margalapiai miniukai po 20 lt, panašūs į Dtps. Sogo Vivien 'F858' bigsmile.gif
Atsakyti
Gimtadienio proga gavau porą miniukų orchiukų, bet nespėjau jų nufotkinti - žiedukai nubiro verysad.gif
Atsakyti
mano naujokeliai: Dendrobium kingianum su kruva vaiku, Phal. tetraspis "Koi Alba" (su rausvu lapeliu) ir Phal. speciosa 506.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 16 balandžio 2013 - 11:23
O cia dendrobis vandeny isaknydintas?
Atsakyti