Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

QUOTE(Adalija @ 2015 01 19, 22:31)
Sveiki. Su Naujaisiais visus! Maciau, kad gimnazijoje ruosia patalpas. Tik va idomu is kurio darzelio vaikus perkels? Taip pat zinau, kad ruosiaisi pradineje atidaryti priesmokykline su miegu, maitinimu ir lygtai jau nuo vasario menesio. Mano Juste lanko pradineje, tik kol kas iki 12 val ji veikia.

Manau, kad neperkels nė iš vieno darželio - priiminėja tuos, kurie laukia eilėje arba Svajonėlėje, arba Šile. Mes irgi prie tų laukiančių ir nepatekusių.

Priiminės 2010, 2011 ir 2012m gimimo vaikus.

buvau apžiūrėti. vėliau gal parašysiu įspūdžius
Atsakyti
QUOTE(asku @ 2015 01 20, 18:24)
buvau apžiūrėti. vėliau gal parašysiu įspūdžiusi

taigi,

patalpos naujai įrengtos, atribotos nuo gimnazijos (atskiras įėjimas);
2 grupės (po 20 vaikų), viena valgyklėlė/virtuvėlė, 2 san.mazgai , rūbinė.

Valgis bus iš gimnazijos valgyklos.

Vežami nauji baldeliai, inventorius. Vizualiai- kaip ir viskas neblogai.

Bus 2 auklėtojos (minėjo, kad viena pereis iš Šilo, kita iš Svajonėlės), 2 padėjėjos, 0.5 etato muzikos mokytojos ir 0.25 etato logopedo.
Vaikus planuoja pagrupuoti pagal amžių - jaunesnių grupė (3-4m) ir vyresnių (4-5m).

Man pasirodė didžiulis minusas - nebus kur vaikams sportuoti/muzikuoti, kadangi jokios tam skirtos patalpos nėra, o į bendras gimnazijos sales - nenumatyta mažiukų įsileisti. Taigi, realiai visas jų gyvenimas ir veiksmas suksis grupėse... O ten erdvės 20-šimčiai vaikų gal ir ne per daugiausiai (dabar kur lankom, tai 12-ai vaikų didesnė grupė, + atskira didelė salė).

Ateity numatyta steigti paruošiamukų klasę, su galimybe būti visą dieną, miegoti, pietauti (bet dar nėra) . Čia aišku būtų didelis pliusas tiems kas pateks.

Aplinka - kolkas jokios, pavasarį bus vykdomi lauko aikštelės darbai. Bus aptverta, supynės, smėlio dėžės ir pan.

Visos kitos sąlygos (darbo laikas; mokesčiai) - kaip ir kituose valstybiniuose darželiuose.

Dar mane asmeniškai nekaip nuteiki pirminis apsidairymas aplink - pataikiau per mokinių pertrauką, pilni pakampiai prilindę parūkyti susibūrusių gimnazistų... Kad ir aptverti, vaikučiai neišvengiamai bus to stebėtojai.

Reziumuojant - jei nėra kitos alternatyvos, jei nėra kur dėti vaiko, o reikia į darbą - tai tikrai neblogas variantas. Ir tikrai sveikintinas žingsnis mažinant laukiančių eiles (minėjo, kad Lentvaryje yra 300 vaikų laukiančių darželio!!!). Mes dar kolkas susilaikysim (iš dalies dėl asmeninių priežasčių - labai nepalankus laikas mūsų vaikui dabar keisti darželį), užleidžiam savo vietą kažkam kitam 4u.gif Gal dar pavyks nuo rudens patekti į kitą darželį ... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asku: 21 sausio 2015 - 12:49
Sveikos.
Parduodu geros būklės Lentvario pradinės mokyklos uniformą (sarafanas ir megztukas, 128 cm).
Į AŽ.
Atsakyti
Sveikos mergaites! Kerpu ivariu veisliu suniukus! Esu Kariotiskese. Jei kam reikia,kreipkites!!! www.stilingaletenele.lt tel 8-677-53489 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Na ka jau pavasariu kvepia. wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kaip ten yra su vaiku priemimu i darzelinuku grupes gimnazijoje. Kuomet susisiekiau su darzelio Silas direktore pasiklausti kurioje viejote eileje maniskis siuo metu, sake kad kreiptis i gimnazijos direktoriu , nes kol ten nebus grupes sudarytos negales nieko pasakyti ir apie eiles Silo darzelyje. Parasiau el.laiska gimnazijos direktoriui, bet jokio atsakymo negavau. Gal reiktu dar karta kreiptis, bet i kokia sekretore .. g.gif

Labai viliuosi, kad manisksi siais metais jau gales i kuri nors darzeli eiti..laukiu dar kol Vilniaus sistema "atsigaus" ,nes i Grigiskiu darzelius uzregistravau taip pat..Gal turit kokiu patarimu siuo klausimu , merginos..?
Atsakyti
Sveikos, o kur ta siuvykla prie kilimu yra? Ar dirba sestadieniais? Gal numeriuka koki turite?
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Ieškome auklės 6 metų vaikui vasaros sezonui (birželis, liepa ir 2 sav.rugpjūtį) Kariotiškėse. Gal žinote, kam būtų įdomu? Beje, puikus variantas atostogaujančioms pedagogėms!
Labai ačiū, jei pasidalinsite informacija:)
Lauksiu žinutės į AŽ arba jurgamigle@hotmail.com
Atsakyti
QUOTE(Estaria @ 2015 04 13, 13:07)
Sveikos, merginos,
Ieškome auklės 6 metų vaikui vasaros sezonui (birželis, liepa ir 2 sav.rugpjūtį) Kariotiškėse. Gal žinote, kam būtų įdomu? Beje, puikus variantas atostogaujančioms pedagogėms!
Labai ačiū, jei pasidalinsite informacija:)
Lauksiu žinutės į AŽ arba jurgamigle@hotmail.com

Yra FB lentvariečių skelbimų ir mamų grupės, galite ir ten dar patalpinti, greičiau atsiras kas nors, nes čia tai užmigęs šitas forumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 14 balandžio 2015 - 17:41
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 04 14, 18:38)
Yra FB lentvariečių skelbimų ir mamų grupės, galite ir ten dar patalpinti, greičiau atsiras kas nors, nes čia tai užmigęs šitas forumas smile.gif

Ačiū!:)
Atsakyti
Pabudome ir kelkimes biggrin.gif
Atsakyti
Pabudom ir vėl einam miegot lotuliukas.gif
Na ka tėma mirusi.Visi FB sėdi.
Aš vis dar sedžiu namie.Biletenis. doh.gif
Bendradarbiai jau baigia užknysti kada jau gryšiu.
O man dar negreitai.Šeip jaučiuosi po operacijos gerai.Bet vat nuo krūvio antra koja pradėjo skaudėti. doh.gif
Atsakyti