QUOTE(rarity @ 2013 04 09, 23:15)
niu paskutinis bandymas 
tiesiog šakutė

Papildyta:
aš duodu taip
tiesiog šakutė

Papildyta:
QUOTE(ich @ 2013 04 09, 22:23)
aš duodu taip
Aciu uz 3taip dirbtinei sviesai.
Aš noriu savo gėlaites pasirodyt
Pirmąkart pabandžiau

Antroje fokuso trūksta tam pagrindiniam žiedelyje.. bet vis tiek patinka man, patinka spalvos ir patinka kaip viskas taip švelniai paplaukę..
Beje, labai labai nedaug šita antroji foto koreguota. Nustebau atsidarius fotkes kompe, ten toks apšepęs krūmelis buvo.. iš pirmo žvilgsnio visai neatrodė fotogeniškas

Antroje fokuso trūksta tam pagrindiniam žiedelyje.. bet vis tiek patinka man, patinka spalvos ir patinka kaip viskas taip švelniai paplaukę..
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 09, 09:21)
Žinai, kai tiek laiko žmogų pažįsti virtualioje erdvėje, nori nenori susikuri jo paveikslą. Tu man visada švelni, trapi, moteriška( gerąja prasme)mergaičiukė, su labai stipriu vidiniu užtaisu.
Tavo auto man švelnus ir nekaprizingas. Ta kriauklė , regis toks banalus iki skausmo užfotografuotas objektas taip gražiai čia nutūpęs, lūpos labai gražiai. Iki pilno grožėjimosi man norisi palikti lūpas, kriauklę, kraštelį rankšluosčio, nuogus pečius - kitaip taraiant norisi man čia stambaus plano
Tavo auto man švelnus ir nekaprizingas. Ta kriauklė , regis toks banalus iki skausmo užfotografuotas objektas taip gražiai čia nutūpęs, lūpos labai gražiai. Iki pilno grožėjimosi man norisi palikti lūpas, kriauklę, kraštelį rankšluosčio, nuogus pečius - kitaip taraiant norisi man čia stambaus plano
Uz ta mergaičiuke tai man norisi Tave isbuciuoti
Del stambaus plano sutinku, pasimeta ta kraiukle cia...jau ir flickr merginos sake, bet va bandziau karpyt tai kokybe dingsta nes ziauriai apsikarpo. Isvada- kita kart nufotografuoti geriau
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 09, 12:08)
sakutes kaip nerealiai tas sakutes parodei
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 09, 12:45)
Sea Girlfainas auto o žodis havajai eina sau kaip faina
Nu tai tik zodis, pati matei as tik vonioj sededama apie tai svajoju
Dar karta aciu visoms pakomenatavusioms tiek cia, tiek flickr
p.s. as dar negavau mainu foto, bet ir nelaukiu taip greitai nes toli esu, nors ir laaabai laukiu bei nekantrauju
As saviske issiunciau ta savaite pries velykas, labai jaudinuosi iki kol gaus mano mergaite...
QUOTE(Kriaka @ 2013 04 09, 23:16)
O, tai dar zmoniska kaina, kaip uz medi
, o kokie ismatavimai? Man uz 130 pakabinama is MDF paskaiciavo 1800 be rankeneliu. Ir galvoju ane per daug?
Mano vyresneliui Skrut salino pries 6 metus, neturejau ne vieno priekaisto jam
Mano vyresneliui Skrut salino pries 6 metus, neturejau ne vieno priekaisto jam
Aš pasiėmiau mainų foto.
Neveltui tiek laukiau. Kokį grožį gavau... Ir dar kokį atviruką,
Labai ačiū už grožius ir palinkėjimus Erikamajai
labas rytas,
AAAAAAAAAAaaaaaa gavau iš aš savo mainų foto!!!! Ačiū voveraitei
AAAAAAAAAAaaaaaa gavau iš aš savo mainų foto!!!! Ačiū voveraitei
Va, rodau grožius:

QUOTE(R.i.R. @ 2013 04 09, 12:32)
Erika, o atvirukas neiškrito iš voko? gavai?
Gavau, gavau, ačiūūūūūūū. Žinai susiplanavom gegužį kelionę i Italiją, susimatysiu su viena forumiete. Mažoji paaugo, vėl galim keliauti. Tai sakau aplankysiu visas užsienyje gyvenančias Smamas
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 10, 06:40)
Uz ta mergaičiuke tai man norisi Tave isbuciuoti
Tai teks man ir Tave aplankyt
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 10, 07:30)
Aš pasiėmiau mainų foto.
Na va, pagaliau. Siunčiau registruotą, kaži kodėl į namus tik neatnešė...?
QUOTE(erikamaja @ 2013 04 10, 08:27)
Gavau, gavau, ačiūūūūūūū. Žinai susiplanavom gegužį kelionę i Italiją, susimatysiu su viena forumiete. Mažoji paaugo, vėl galim keliauti. Tai sakau aplankysiu visas užsienyje gyvenančias Smamas
. Tai vyras kai pamatė atviruką, klausia, ar sekanti kelionė į Romą?
Biški pavydžiu jums tos kelionės ir susitikimų