Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 256

QUOTE(Gisana @ 2013 04 11, 11:25)
O kuo ji skiriasi nuo šios: http://www.sephora.c...03?skuId=747410 ? Nes turiu šitą original, tai man labai patinka  wub.gif

Gal Vln siuntinukai jau nusimato netoliese? Labai laukiu laikroduko savo  wub.gif

Jusu nuorodoj Foundation, o as ziuriu Veil. Kaip suprantu, Veil skirtas uzbaigimui. Foundation man netiko ir nepatiko, bet mastau, gal tas Veil tiktu naudoti ant krempudros g.gif
Naudoju biria Make Up Forever, bet Sephoroj nera reikiamos spalvos, tai mastau kazka kito pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 04 11, 12:39)
mano irgi  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 04 11, 12:39)
mano irgi  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 04 11, 12:54)
Geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

pamenu tada gerai buvo - 4 diena vestuves, o 6 diena laisva, tai visiem labai patiko tas variantas thumbup.gif

db vyras galvoja, kaip cia susiplanuot, kad atzala gimtu liepos 3 smile.gif nes mano gimtadienis liepos 2, vestuviu liepos 4 ir tada dar 3 diena butu uzimta - sako, nereiktu sukt galvos kada kokia proga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 04 11, 13:01)
pamenu tada gerai buvo - 4 diena vestuves, o 6 diena laisva, tai visiem labai patiko tas variantas  thumbup.gif

db vyras galvoja, kaip cia susiplanuot, kad atzala gimtu liepos 3 smile.gif nes mano gimtadienis liepos 2, vestuviu liepos 4 ir tada dar 3 diena butu uzimta - sako, nereiktu sukt galvos kada kokia proga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o, musu temos gimtadienis liepos 2 hihihi.gif
Atsakyti
Gal kuri galit pasakyt ka nors gero ar blogo apie Make Up Forever krempudras? ax.gif Mastau apie Liquid Lift Foundation g.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz siuntinuka 4u.gif Ir Netei aciu uz priemima 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 04 11, 13:01)
pamenu tada gerai buvo - 4 diena vestuves, o 6 diena laisva, tai visiem labai patiko tas variantas  thumbup.gif

db vyras galvoja, kaip cia susiplanuot, kad atzala gimtu liepos 3 smile.gif nes mano gimtadienis liepos 2, vestuviu liepos 4 ir tada dar 3 diena butu uzimta - sako, nereiktu sukt galvos kada kokia proga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes sventem 3 dienas lotuliukas.gif
liepos 8 i Graikija islekem lotuliukas.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 04 11, 13:05)
o, musu temos gimtadienis liepos 2  hihihi.gif

o kiek metu siemet rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
merginos gal turite siuos?

http://www.sephora.c...0?skuId=929778#

ar tikrai jie neblogi? nesusiitvarkau su antakiais... piestuku paryskinti nenaturaliai atrodo, gal siuos pasiimti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 04 11, 13:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mes sventem 3 dienas  lotuliukas.gif
liepos 8 i Graikija islekem  lotuliukas.gif
o kiek metu siemet  rolleyes.gif  wub.gif

Mes i Maljorka varem smile.gif

Jeigu vyrai pamirs mus pasveikinti - galesim viena kita drinks_cheers.gif

O su forumo tema kartu svesiu gimtadieni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 04 11, 13:43)
Jusu nuorodoj Foundation, o as ziuriu Veil. Kaip suprantu, Veil skirtas uzbaigimui. Foundation man netiko ir nepatiko, bet mastau, gal tas Veil tiktu naudoti ant krempudros  g.gif
Naudoju biria Make Up Forever, bet Sephoroj nera reikiamos spalvos, tai mastau kazka kito pabandyt  g.gif

As turiu Veil'a. Taip ji uzbaigimui, bet tiesa sakant gal paieskokit geresnes. Nelabai as jauciu skirtuma yra ji ar ne... Naudoju ant ju Foundation.
Papildyta:
QUOTE(vaideliukas @ 2013 04 11, 14:32)
As turiu Veil'a.  Taip ji uzbaigimui, bet tiesa sakant gal paieskokit geresnes. Nelabai as jauciu skirtuma yra ji ar ne... Naudoju ant ju Foundation.

MM, o skinstore pirkot ar ne? Negavau patvirtinimo tai galvoju ar uzsakineti sephoroje ar ne...
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 04 11, 13:13)
Gal kuri galit pasakyt ka nors gero ar blogo apie Make Up Forever krempudras?  ax.gif Mastau apie Liquid Lift Foundation  g.gif

As turiu Make Up forever Velvet pudra (matine), tai siaip faina, tik spalva man netinka, gal kas norit, parduosiu 4u.gif per mergaites pirkta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 11 balandžio 2013 - 12:41