Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 256

QUOTE(xenzy @ 2013 04 11, 18:13)
nenaudojusi niekada bronzatų  blush2.gif  jis ant viso veido tepasi? kokiu šepetėliu? ne per tamsu?

nera labai rudas (nors foto atrodo tamsus) smile.gif as tai parusvinu skruostus ir pakonturuoju sonus prie plauku (youtobej galima rasti, kuroje tiksliai vietoje reiktu tepti). man patinka, kad ilgai laikosi, spalva svelni (patepus daugiau - iseina ryskiau).
turejau toki sepetuka, kuris man labai nepatiko, tai dabar dar laukiu is sigmos atkeliaujancio - tikiuos labiau patiks ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Noreciau GA, bet nera sephoroj verysad.gif o noris nuolaidele pasinaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 04 11, 18:23)
nera labai rudas (nors foto atrodo tamsus) smile.gif as tai parusvinu skruostus ir pakonturuoju sonus prie plauku (youtobej galima rasti, kuroje tiksliai vietoje reiktu tepti). man patinka, kad ilgai laikosi, spalva svelni (patepus daugiau - iseina ryskiau).
turejau toki sepetuka, kuris man labai nepatiko, tai dabar dar laukiu is sigmos atkeliaujancio - tikiuos labiau patiks  ax.gif

dėkui didelis, lauksiu atsiliepimų apie šepetėlį, o aš jau apsisprendžiau išbandyti jūsų parekomenduotą rinkinuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 04 11, 17:32)
parekomenduokite kokia gera kompaktine pudryte is sephoros  4u.gif

Ir mane labai domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 04 11, 18:34)
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Noreciau GA, bet nera sephoroj verysad.gif o noris nuolaidele pasinaudot biggrin.gif

www.saksfifthavenue.com yra ir turim 10 % nuolaida ir taxu nera smile.gif
Atsakyti

Laukiame

www.sephora.com
-15%
user posted image

www.yoox.com

user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10%
user posted image

www.bostonproper.com

user posted image

www.vincecamuto.com
-20% kodukas
user posted image

www.ralphlauren.com
-25%
user posted image

www.macys.com

user posted image

www.armaniexchange.com

user posted image

www.juicycouture.com

user posted image

www.calvinklein.com

user posted image

www.venus.com
shop.vans.com
www.jcrew.com
factory.jcrew.com
www.landsend.com
www.gap.com
www.jomashop.com
shop.nordstrom.com
bodum.com
www.sierratradingpost.com-35%
www.aeropostale.com
www.fredericks.com
www.drjays.com
www.urbanoutfitters.com
www.6pm.com
www.modnique.com
www.victoriassecret.com
www.hautelook.com
www.starbucksstore.com
www.harney.com

vaikams
www.crazy8.com
www.gymboree.com
www.disneystore.com

Kosmetika ir kiti reikaliukai smile.gif
www.smashbox.com
www.beautyencounter.com

Atsakyti
mergaits as galvoju Holla isigyti kaip ji jums?
Atsakyti
labai laukiu
HAUTELOOK smile.gif
Atsakyti
Mergaites, parekomenuokit koki koralu spalvos blizgesiuka is Sephora bigsmile.gif

QUOTE(remygaaa @ 2013 04 11, 12:26)
merginos gal turite siuos?

http://www.sephora.c...0?skuId=929778#

ar tikrai jie neblogi? nesusiitvarkau su antakiais... piestuku paryskinti nenaturaliai atrodo, gal siuos pasiimti? g.gif

Man dar reikalinga forma palaikyti, nes gana tankus antakiai mano, esu isbandziusi daugybe visko, bet sitam nera lygiu, nepamainoma priemone wub.gif

QUOTE(VVaiva @ 2013 04 11, 12:49)
Hmmm, jau nusiunciau  unsure.gif Siaip is tokio tipo patinka man Make up forever biri matine ir Chanel, bet nei vienos, nei kitos nera Sephoroj, tai sumasciau kazka naujo pabandyti  rolleyes.gif
Aciu  4u.gif As pastaruoju metu vien bandau, bet niekaip neatitaikau  doh.gif

Mastau apie SITA, esu skaicius labai gersu atsiliepimus apie ja ir apie jos sudeti. Siaip man veidui kosmetikos lydere yra Guerlain, ir ju dabar naudojau ju meteoritu kompaktine, fantastiska ji, bet brangoka sita g.gif
Letali, Zinadriu, jeigu kaina nesikandzioja, sia tikrai rekomenduoju, laaabai graziai dengiasi,, puikiai laiko, matine, nesausina, nu pasaka wub.gif
nors gal atsilus orui, uzsinores grizti prie meeteoritu g.gif

QUOTE(limete @ 2013 04 11, 14:31)
as tai NARS imu smile.gif
man bronzatas labai labai  4u.gif  prisiskaiciau, kad ir skaistalai super, tai bandysiu  4u.gif

Turiu NARS orgazm spalvos, tik ne skaistalus, o ta MULTIPLE piestuka, bet ten spalva identiska, kiek supratau, tai spalva zinokit tikrai puiki, manau ten beveik bet kokiam spalviniam tipui tinkama (lietuvisku turiu galvoje biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 11 balandžio 2013 - 19:28
QUOTE(Leslie @ 2013 04 11, 20:25)

Turiu NARS orgazm spalvos, tik ne skaistalus, o ta MULTIPLE piestuka, bet ten spalva identiska, kiek supratau, tai spalva zinokit tikrai puiki, manau ten beveik bet kokiam spalviniam tipui tinkama (lietuvisku turiu galvoje  biggrin.gif )

as tai tradicine lietuvaite smile.gif pablyskusi, tamsiais plaukais - reikia skruostams rausvumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 04 11, 19:31)
as tai tradicine lietuvaite smile.gif pablyskusi, tamsiais plaukais - reikia skruostams rausvumo  blush2.gif

Ta spalva yra sakyciau bestseleris JAV biggrin.gif
va cia paziurekit aiskiau spalva matysis,
man kazkokios tokios spalvytes blizgesiuko lupoms reikia wub.gif

P.S. tas MULTIPLE tai man tinkamas praktsikai tik vasara, kai beveik nesidazau, tik skruostus patelpti, tada ir vokus patapsnoju, nes siaip tai man jisai lupoms per sausas, o akims per skystas doh.gif tai tik zandams ir tinka, kai tiesiai ant BB kremuko, ar visai be makiazo, arba ant kremines pudros, nu bet spalva jo tai puiki wub.gif
Atsakyti
Merginos junkites prie wildfox papuosaliuku hautelook, nerealus jie, super kokybiski thumbup.gif thumbup.gif ir kainos dabar tokios kokiu nesu macius wub.gif nuo 100$ free ship, nedaug truksta bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.hautelook...product/8945943 sitas gerulis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 balandžio 2013 - 19:45