Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 256

QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 04 12, 12:50)

Matau jau masinius pirkimus amazon kremo ir saks dior lupdaziuko  hihihi.gif

o kokį čia dior lupdažiuką masiškai perka, gal ir aš tinkamą atspalvį atrasiu tongue.gif gal galima nuorodėlę???
Atsakyti
oj kiek vakar pridiskutavot apie lupdažiukus, aš jau atsijungiau vakariniam serialui blush2.gif

QUOTE(Leslie @ 2013 04 11, 22:25)
Oi tikrai  bigsmile.gif  esu turejusi si, tik kitos spalvos, jus butent Sourire turite?
Jo tekstura pasakiska atsimenu  wub.gif  dar Dior toki labai panasu turi, gal tikrai ne lblizgesiuka, o sita pasiimti, aciu!  wub.gif

quote]

aš šitą bandžiusi, pati turiu iš kitos serijos rouge allure, labai irgi fainos tekstūros, bet spalvytė tokia nevykusi - evocation. Dabar imsiu sourire!!! Ypač vasara kai veidukas įdegs, bus labai thumbup.gif

QUOTE(daliux78 @ 2013 04 11, 22:57)
Xenzy, o kokia Jus spalvyte turit ? galvoju ko cia man pasiimti kazin  g.gif noriu sito chanelio labai  biggrin.gif

Daliuk, net nežinau kurią, sakau man labai tas sourire patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolacka* @ 2013 04 12, 15:11)
o kokį čia dior lupdažiuką masiškai perka, gal ir aš tinkamą atspalvį atrasiu  tongue.gif gal galima nuorodėlę???

nusisnekejau cool.gif cia Xenzy isgirtas Chanel

nuoroda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 12 balandžio 2013 - 14:37
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 04 12, 16:35)
nusisnekejau  cool.gif cia Xenzy isgirtas Chanel

nuoroda smile.gif

gal pasiimti ji g.gif cia kaip prisiskaitai pagyrimus merginu, tai jau neimanoma atsispirti, niekada negana biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Aciu MM uz ideeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2013 04 12, 15:52)
gal pasiimti ji  g.gif  cia kaip prisiskaitai pagyrimus merginu, tai jau neimanoma atsispirti, niekada negana  biggrin.gif  doh.gif

man vakar drauge sako- tu man kokiu nuorodu imesk , ka ten kur pirkti , nes nemoku ieskot nieko . sakau - prisiregistruok sm - greit visko prisipirksi temoj pasedejus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 04 12, 16:16)
man vakar drauge sako- tu man kokiu nuorodu imesk , ka ten kur pirkti , nes nemoku ieskot nieko . sakau - prisiregistruok sm - greit visko prisipirksi temoj pasedejus  hihihi.gif

Tai jau tikrai, jei ne sm nieko nereiketu, nes ieskot nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Gundausi ir as, bet , gal jis skirtas daugiau riebiai odai? g.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2013 04 12, 15:41)
Gundausi ir as, bet , gal jis skirtas daugiau riebiai odai? g.gif
My Webpage

Manau, kad ne tik. Mano oda ypac saltuoju metu laiku labai sauseja. Bandziau BB kremuka kito gamintojo, veidas atrode super - vientisa spalva, lygus, su sveiku zvilgesiu ir tikrai nesausino. Kaip tik jausmas buvo, tarsi kremu pasitepus. Tik spalva buvo nesveikai balta doh.gif Sio gamintojo daugiau atspalviu, del to susigundziau pabandyti rolleyes.gif :
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 04 12, 17:16)
man vakar drauge sako- tu man kokiu nuorodu imesk , ka ten kur pirkti , nes nemoku ieskot nieko . sakau - prisiregistruok sm - greit visko prisipirksi temoj pasedejus  hihihi.gif

biggrin.gif , as ir tik pamacius kaip mergaites viena, kita dalyka giria ir nesusilaikau doh.gif dar mastau kokia spalva imti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 12 balandžio 2013 - 15:54
QUOTE(VVaiva @ 2013 04 12, 17:44)
Manau, kad ne tik. Mano oda ypac saltuoju metu laiku labai sauseja. Bandziau BB kremuka kito gamintojo, veidas atrode super - vientisa spalva, lygus, su sveiku zvilgesiu ir tikrai nesausino. Kaip tik jausmas buvo, tarsi kremu pasitepus. Tik spalva buvo nesveikai balta  doh.gif  Sio gamintojo daugiau atspalviu, del to susigundziau pabandyti  rolleyes.gif :

Dabar rebusai su spalva, kiek skaitau, dauguma 23 giria, bet baisu, kad nebutu per balta, o 27 per geltona g.gif
Atsakyti

kaip liudna sad.gifO situ tai noreciau biggrin.gif
Atsakyti