Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 256

QUOTE(spygliz @ 2013 04 10, 17:04)
Laikau krepsy ir mastau faina ar ne biggrin.gif
http://www.hautelook...product/9002787

Man asmeniskai tai nelabai blush2.gif
nors aisku priklauso nuo viso bendro apsirengimo, ir nuo amziaus, nuo sudejimo g.gif :)javascript:emoticon(':)')
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 04 10, 18:17)
Man asmeniskai tai nelabai  blush2.gif
nors aisku priklauso nuo viso bendro apsirengimo, ir nuo amziaus, nuo sudejimo  g.gif  :)javascript:emoticon(':)')

as pamaciau kad ji celofanine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebepatinka ir man lotuliukas.gif lotuliukas.gif ant geltonos nesimate to armani blyno lotuliukas.gif vienu zodziu trauma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 04 10, 18:13)
Ar grazus dzinsai?

man grazus ir kaip tik ryskesniu nesinoretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 04 10, 17:16)
Taip, L.A.M.B. As jau nezinau, kas yra gera kaina  biggrin.gif Uz 120$ prazioplinau  doh.gif Masciau masciau, kol neliko  rolleyes.gif Tada jau taip prisireike  biggrin.gif Uz 160 radau ir nezinau, gera cia kaina  g.gif

Ne negera man atrodo kaina,
as
user posted image user posted image norejau, irgi maciau uz 99$ gal panasiai, turbut ta pat karta, kai tu saviske matei, bet sakiau pagalvosiu ir tiutiu biggrin.gif
O uz tiek, kaip dabar yra daznai ismeta ju, as skaitau, kad reikia palaukt , as tai lauksiu, vasara dar toli, manau pagausiu ~100$ kuria nors is ju rolleyes.gif ax.gif

QUOTE(spygliz @ 2013 04 10, 17:17)
man noretusi ryskesniu, jei megsti blankius tai grazus  mirksiukas.gif tik kad brangoki  g.gif

Gal tikrai per blankus g.gif
nors spalva man gal vasarai grazi, bet as ilgis dar neramina unsure.gif kaina nemaza turbut reikia susilaikyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 10 balandžio 2013 - 17:38
Pasakysiu kas tiem dzinsams blogai..inseam 30 i apacia nesusiaureja ir styros be rysio..turesit butinai atraitojus nesiot, na nebent zema asat 4u.gif
Papildyta:
ir dar...ziauraii megstu plesytus dzinsus, bet man asmeniskai sitiems tas plesymas visiskai netinka..per daug visko doh.gif
Atsakyti
o,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
simtas metu laukiau lamb paltuko, tik pamciau jau ispirktas hautelooke doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal pades apsispresti
del dzinsu
nr2
Nr3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 10 balandžio 2013 - 17:30
QUOTE(spygliz @ 2013 04 10, 17:20)
as pamaciau kad ji celofanine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nebepatinka ir man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ant geltonos nesimate to armani blyno  lotuliukas.gif vienu zodziu trauma  doh.gif

biggrin.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 04 10, 17:20)
man grazus ir kaip tik ryskesniu nesinoretu smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(spygliz @ 2013 04 10, 17:24)
Pasakysiu kas tiem dzinsams blogai..inseam 30 i apacia nesusiaureja ir styros be rysio..turesit butinai atraitojus nesiot, na nebent zema asat  4u.gif
Papildyta:
ir dar...ziauraii megstu plesytus dzinsus, bet man asmeniskai sitiems tas plesymas visiskai netinka..per daug visko  doh.gif

Del lgio tai ir man baisoka, nes as 175 g.gif g.gif
o vat plesymai man labai jiems tinka, tokio sarmo prideda, nebe romantiniai tokie, o su cinkeliu taip sakoma ax.gif

QUOTE(spygliz @ 2013 04 10, 17:29)
Gal pades apsispresti
del dzinsu
nr2
Nr3

Nu zinok man graziai ta mergina atrodo bigsmile.gif wub.gif
ir ne zema atrodo
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 04 10, 18:29)
o,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif
simtas metu laukiau lamb paltuko, tik pamciau jau ispirktas hautelooke doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

unsure.gif kokio norejot?
Atsakyti
Gal ka sudomis smile.gif

bloomingdales

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 04 10, 17:43)
unsure.gif  kokio norejot?

sio http://www.hautelook...product/9012860
gal kam nors kartais nupirkot ji ? verysad.gif viltis mirsta paskutine, gal nupirko SM mamyte ,kuriai paltukas netiks cool.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naktisster @ 2013 04 10, 18:47)
Gal ka sudomis smile.gif

bloomingdales

drinks_cheers.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2013 04 10, 18:49)
sio http://www.hautelook...product/9012860
gal kam nors kartais nupirkot ji ?  verysad.gif viltis mirsta paskutine, gal nupirko SM mamyte ,kuriai paltukas netiks cool.gif  verysad.gif  doh.gif

ai, si jau ne pirma karta gaudaut, taip ? nea, nepirkom unsure.gif
Atsakyti