Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 23, 19:09)
Pliuske,sveikinu melynai pasispalvinus, lauksim kito slapuko 4u.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 04 23, 20:26)
Tai sveikinu su berniuku ir su staigmeniuku  4u.gif

Aciu mergytes 4u.gif

QUOTE(Eufforija @ 2013 04 23, 20:44)
Pliuske, man atrodo, kad tas slapukas vaikiukas - mergaite wub.gif

Nu, gydytoja sake, kad panasu, kad mergaite, bet negali garantuoti 100%. Tai tikiuosi, kad ji neklydo ax.gif Tiksliai suzinosiu uz 2 sav.

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 04 24, 09:01)
Pliuske sveikinu su berniuku ir su paslapčiuku smile.gif 4u.gif
Kodėl su dvyniais, taip visad būna, kad vienas pasirodo, o kitas visada slaptasis agentas lieka smile.gif

Aciu smile.gif Vienas lelius zemyn galva buvo isitaises, kitas sedejo.. Tai va to kur sedejo ir negalejo gerai iziureti rolleyes.gif Tikiuosi ten slaptoji agente biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pliuske, sveikinu nusidazius pusiau melynai. Lauksim kartu su tavim, gal ir slapukas/e pasirodys kita karta. wub.gif

Euforija, gerai, kad pakeitei gydytoja. Gal malonesnis potyris bus dabar. Laikom kumscius, kad tie ketonai pasisalintu. 4u.gif

O man siandien jau nebeskauda sonu. biggrin.gif Per nakti ir nurimo. Dar yra toks duriantis skausmelis, jei staigiau pasisuku. Bet cia normalu. thumbup.gif
Atsakyti
Euforija, iš tikrųjų gerai, kad pakeitai gyd. Man tokia mintis buvo, kodėl jis tau taip vėlai paskyrė tą GTT testą. Jei būtų paskyręs 2mėn. anksčiau, tai nebūtų gal reikėję insulino ir būtų pakakę dietos...

Pliuske, SVEIKINU!!! bigsmile.gif

Aš ką tik iš iš genetikės, tai mūsų brolis idealus iš visų pusių wub.gif
Atsakyti
Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

errachka - geguzes 14 d.
leiliuke-geguzes 25 d.
juroszuvedra - birzelio 10 d.
olsonDU - birzelio 15 d.
cukryte 28 - birzelio 15 d..
vilciukas11-birzelio 18 d.
prince-birzelio 24d.
eufforijaDU- liepos 10d.
Beta1 - liepos 14 d.
sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
Pliuske
vilte-kns-spalio 25 d.
darbstuoliai

user posted image
Atsakyti
Sveiki, storuliukai nestuke.gif
Visas su šauniom TA 4u.gif
Eufforija, šaunu, kad pakeitei gyd. 4u.gif Dabar linkiu sukontroliuoti tą situaciją.
Kaip kraitelio reikalai? ax.gif

QUOTE(pliuske @ 2013 04 23, 18:32)
As jau po apziuros. Vienas is leliu - berniukas  smile.gif Teks dar palaukti, kad suzinoti, kas dar ten slepiasi  rolleyes.gif

uoj, kaip smagu smile.gif Sveikinu biggrin.gif

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 04 24, 10:01)
Kodėl su dvyniais, taip visad būna, kad vienas pasirodo, o kitas visada slaptasis agentas lieka smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif žiauri kankinanti nežinomybė cool.gif net vardai nesigalvoja doh.gif
Aš jau pasipirkau rūbelių mažų dydžių (ir ne tik biggrin.gif )... Reikia turbūt ruoštis tašes, nes po to nebus energijos ir tai neteiks tokio džiaugsmo rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, man siandien kuris laikas pilvas kietas ir tarpais dar labiau pakieteja, sutraukia. Negi cia spazmai? blink.gif Vaikiukas nebejuda, vos keli judesiukai silpni buvo verysad.gif verysad.gif Gal pas gydytojus laikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 24, 16:30)
Mergaites, man siandien kuris laikas pilvas kietas ir tarpais dar labiau pakieteja, sutraukia. Negi cia spazmai? blink.gif  Vaikiukas nebejuda, vos keli judesiukai silpni buvo verysad.gif  verysad.gif  Gal pas gydytojus laikas unsure.gif

jei turi galimybe pasirodyk gydytojams.
paruosiamiesiems dar ankstoka
mg nepadeda?
Atsakyti
Cukryte, o tu Vilniuje? Nebijok nuvažiuoti į santarus priėmimo skyrių - tikrai neišvarys, o tau bus ramiau. O ramybų dabar tau šventas reikalas. Blogiau nebus, o ten per galvą tikrai neduos. Aš su mažyle esu važiavus porą kartų ir nišvarė. Apžiūrėjo, paklausė toniukų. Ir pasakė, kad važiuoti jei tik kils kokių negerų įtarimų. Tad drąsiau 4u.gif Mes čia ne patarėjos tais klausimais kas tau galėtų būti, geriau nuvažiuok pas daktarus
Atsakyti
Mergaites, man siandien kuris laikas pilvas kietas ir tarpais dar labiau pakieteja, sutraukia. Negi cia spazmai? blink.gif  Vaikiukas nebejuda, vos keli judesiukai silpni buvo verysad.gif  verysad.gif  Gal pas gydytojus laikas unsure.gif

Aš patarčiau būtinai pasirodyti gydytojams. Man daug mažiau laiko, bet gyd sakė, kad judesiukus turiu būtinai jausti bent kokius 3 kartus per dieną, o jei ne - būtinai reikia kad gyd paklausytų. Be to pati nusiraminsi 4u.gif
Atsakyti
Tas sarasiukas koks gasdinantis blink.gif
Erachka tu pirma, as antra doh.gif man tikrai tuoj panika prasides... kai paskutini kart ziurejau, buvau kazkur ties viduriu lotuliukas.gif
Atsakyti

<Mano ir sianidne laba mazai juda,vos vos doh.gif
Atsakyti
Prašome Jūsų skirti savo 2% GPM Vaisingumo asociacijai 4u.gif 4u.gif

Lietuvoje kas penkta – šešta pora susiduria su vaisingumo problemomis. Tokios šeimos iki šiol nesulaukia jokios valstybės paramos. Todėl tik susivieniję, mes galime padėti sau ir artimiesiems.

Prašome Jūsų skirti savo 2% GPM Vaisingumo asociacijai, kuri vienija žmones, negalinčius susilaukti vaikų ir aktyviai gina jų teises.

2013 m. Vaisingumo asociacijos veiklos planas:

•ir toliau aktyviai sieksime, jog Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektas būtų patvirtintas Seime (ir toliau visomis išgalėmis priešinsimės bet kokiam alternatyviam įstatymo projektui);
•sieksime nevaisingumo gydymo kompensavimo, kad visos Lietuvos šeimos turėtų galimybę gydytis;
•toliau bendradarbiausime su vaisingumo klinikomis ir sieksime geresnių gydymosi sąlygų asociacijos nariams;
•priklausomai nuo surinktų pinigų kiekio, skirsime paramą sunkiai besiverčiančioms šeimoms IVF procedūrų atlikimui.
•ir toliau organizuosime psichologines patyrimo grupes, kuriuose šeimos galės pasidalinti savo išgyvenimais, padėti vieni kitiems einant šiuo sunkiu keliu.

Vaisingumo asociacijos vardu kviečiame Jus nelikti abejingais ir prisidėti, prie mūsų. Tik kartu pasieksime, jog vaikų negalintys susilaukti šalies piliečiai neliks pamiršti ir sulauks deramos pagalbos 4u.gif

Deklaracijas galite užpildyti internetu, prisijungę prie elektroninio deklaravimo sistemos http://deklaravimas.vmi.lt per savo banką, kuriame turite sąskaitą arba užpildytą formą pristatyti į VMI iki gegužės 1 dienos.

Rekvizitai paramai:

Vaisingumo asociacija
Kodas: 300080280.
Žirmūnų g. 143, LT-09128 Vilnius
A.s. LT74 7044 0600 0474 6916
AB SEB bankas

Visada Jūsų ir su Jumis, Vaisingumo asociacija wub.gif
Atsakyti