Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Beta1 @ 2013 05 04, 23:25)
Labas damos  4u.gif
Klausia ar as zinau kaip man bus sunku, ar jau apsipratau su soku  doh.gif Toks jausmas, kad mane cia nelaime istiko. Aisku, neaiskinsiu as gi visiem, kad mano vaikai ne tik, kad "netyciukai", bet ir po IVF'u  biggrin.gif Is pradziu kele juoka tokie klausimai ir komentarai, dabar jau nervas ima.

drinks_cheers.gif Kaip aš tave suprantu drinks_cheers.gif Jei man dar nors kas pasakys "O, Viešpatie", "Bet kaip tau bus sunku", "Bet tai valdžia dabar nemoka dvigubai už dvynukus", nužudysiu gun_rifle.gif
Kaupiam jėgas showoff.gif , mes viską galim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 05 06, 13:37)
Įdomu, kodėl tau gulėti neliepė? Juk mūsų ta pati gyd g.gif

Nezinau.Gal pas mane dar jis nera TAIP zemai, neisivaizduoju g.gif Nu bet vaikstau su dirzu ir vaidinu, kad jis man padeda, nors nifiga as jokio skirtumo nejauciu biggrin.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 05 06, 17:50)
mes viską galim  cool.gif [/b]

Ir dar kiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 04, 18:40)
Sveika  4u.gif Tai kaip aš neklausiu .... Tu gi - mano bendražygė su dviem leliais ax.gif Smagu, kad perkies jau kraitelį. Aš kelis rūbelius nupirkau, bet nerandu tų pačių mažiausių  doh.gif
Norėčiau jau tašę susikraut, man tada kažkaip ramiau būtų  blush2.gif Bet dar iki tol reikia baldus užsisakyt, kol juos pagamins  doh.gif
Kitą sav GTT darau, į TA  unsure.gif Su dvyniais man baisu į tas TA eit, daug streso unsure.gif Tai va, draugių ir ieškau  wub.gif
Šaunuolė tu  4u.gif Kuo daugiau reikia apie tai kalbėti ir didžiuotis savo vaikais  wub.gif
AnaMariwub.gif nuostabu, sveikinu

Oj, [/B]Sniege[B], sioki toki jauduliuka ir as jauciu eidama i TA, bet kai pasako, kad viskas normoje, tai net akyse prasveseja smile.gif
Man to GTT niekas neskyre, pati priverciau daktara man ji padaryt. Beje sian buvau pas endokrinologe, rezultatai jai patiko, tik liepe ir toliau laikytis dietos ( sveikai maitintis, ji taip interpretavo smile.gif )
smile.gif O nejau pagimdziusioms dvynukus nepriklauso dvyguba ismoka kas menesi? g.gif
Ir dar... sian uzpyldziau prasyma, dekretinems gauti, priskaiciavo suma iki 09 menesio, tai man ja visa db ismokes ir iki rugsejo nieko??? blink.gif blink.gif ar as jau visai susipainiojau?! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 05 06, 19:31)
Ir dar... sian uzpyldziau prasyma, dekretinems gauti, priskaiciavo suma iki 09 menesio, tai man ja visa db ismokes ir iki rugsejo nieko???  blink.gif  blink.gif  ar as jau visai susipainiojau?! rolleyes.gif

jei i dekreta ieina 9 men, tai sekantys pinigeliai spali mirksiukas.gif
na dar gausi 1430 vienkartine kai vaikas gims
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 05 06, 20:02)
jei i dekreta ieina 9 men, tai sekantys pinigeliai spali  mirksiukas.gif
na dar gausi 1430 vienkartine kai vaikas gims

doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 05 06, 20:12)

ir jei dar tau atejo pirminis pranesimas, tai nusiminusuok apie 20%- 25%, paskui ateina laiskas su moketina suma, pradzioj rodo priskaiciuota suma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 06, 17:50)
drinks_cheers.gif Kaip aš tave suprantu  drinks_cheers.gif Jei man dar nors kas pasakys "O, Viešpatie", "Bet kaip tau bus sunku", "Bet tai valdžia dabar nemoka dvigubai už dvynukus",  nužudysiu  gun_rifle.gif
Kaupiam jėgas showoff.gif , mes viską galim  cool.gif

Atsiprašau, kad įsiterpiu ax.gif

Visą praeitą neštumą girdėjau tokius žodžius doh.gif Atsakydavau paprastai, per karą žmonės ne tiek vaikų išaugindavo ir niekas nedejavo, o dabar nejau vaikus sunku auginti smile.gif Kai kuriems komentatoriams užtekdavo daugiau nedejuoti.

Per šį nėštumą iš viso niekam nesakau, kad laukiuosi dviejų.Tiesiog nenoriu visokiu ale smalsuoliškų klausimų.Nors oj kaip klausia kas ir kiek pilvelyje gyvena.
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 05 06, 20:20)
ir jei dar tau atejo pirminis pranesimas, tai nusiminusuok apie 20%- 25%, paskui ateina laiskas su moketina suma, pradzioj rodo priskaiciuota suma smile.gif

"fantastika" unsure.gif bet lyg kazkuriam forume skaiciau, kad veliau, kai tures moketi kas menesi dekretines uz dvynykus moka dvygubai g.gif g.gif ar vis gi ne?
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 05 06, 20:37)
"fantastika" unsure.gif bet lyg kazkuriam forume skaiciau, kad veliau, kai tures moketi kas menesi dekretines uz dvynykus moka dvygubai g.gif  g.gif  ar vis gi ne?

bijau suklaidint, bet man atrodo, kad nuo 2011 panaikino sita dvigubinima
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 05 06, 20:05)
bijau suklaidint, bet man atrodo, kad nuo 2011 panaikino sita dvigubinima

Sveikos mergaitės, na aš galiu drąsiai pasakyt, kad tikrai moka daugiau nei su vienu. Pirmais metais 110%, o antrais 80%. taigi niekas, nieko nėra panaikinę, nes mano gera draugė ką tik pagimdė dvinukus ir gauna taip. Tai nepergyvenkit bus liux ir kad du gražius vaikučius turėsim ir kad pinigėlių biški daugiau gausim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 05 07, 08:53)
Sveikos mergaitės, na aš galiu drąsiai pasakyt, kad tikrai moka daugiau nei su vienu. Pirmais metais 110%, o antrais 80%. taigi niekas, nieko nėra panaikinę, nes mano gera draugė ką tik pagimdė dvinukus ir gauna taip. Tai nepergyvenkit bus liux ir kad du gražius vaikučius turėsim ir kad pinigėlių biški daugiau gausim  smile.gif 4u.gif

Aciuks, kad apsvietei blush2.gif tai cia eseina, kad tokia ismoka gausim (110%), kai antra karta pildysim parasa, t.y. kai vaikiukai jau bus gime? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Noriu paklausti mamyčių - ar jūs atliekate burnos higieną nestuke.gif metu? O gal negalima?
Atsakyti