Nagi dailu
Gerai būtų nuotraukytė iš priekio spintelių.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 22, 22:00)
Is priekio isimti stalciai buvo, santechnikas turi ant dienu ateiti;) Tada galesiu pasirodyti, nes reiks veidrodi parinkti;)
Domina auktis spinteliu, nes planuoju kartu su palange daryti, tai langa reikia pamuryti kazkiek..
Aukstis turetu buti standartinis, gali buti keliais cm auksciau, ar zemiau, priklausomai nuo Jusu ugiu. Siaip kiek zinau standartas su stalvirsiu yra 85-86cm. Bet kai dabar yra nemazai aukstu zmoniu, tai daug kas linke kazkiek paaukstinti. Arba pvz jusu vyras daznai sukasi virtuveje, tada tarpinis variantas butu teisingiausias.
Kalbu butent apie vonios
su virtuve viskas aisku, 90 cm, architektai sako 90 cm ir cia, bet man rodosi vonioje tikrai maziau turetu buti
aisku jeigu ileidziamos kriaukles

Sveikutes. Apie uzuolaidas ir karnizus.
Na svetaineje pirkau lenkiska senukuose, sendinto aukso, tamsus toks. Visai nebjauriai atrodo, pakol kas nesuluzo ir jokiu kitu bedu jam neatsitiko. Tiesa, ant jo tik viena linine uzuolaida su ziedais.
I svetainele pirkau is uzuolaidu namu kur netoli ibrahimo, net nezinau kieno gamybos, bet pakol kas jokiu priekaistu, tuo labiau kad ten netraukomos uzuolaidos, Ai, reikia gi pasirodyt su uzuolaidom jumi, tik dar nenufotkinau
beje, svetaines karnizas laikikliai, antgaliai kastavo apie 200, svetaineles 100. na tikrai jau ne 1000
nors arporoj man irgi kazkoki paskaiciavo apie 500 jei neklystu ir tai is plonesniuju....
Na svetaineje pirkau lenkiska senukuose, sendinto aukso, tamsus toks. Visai nebjauriai atrodo, pakol kas nesuluzo ir jokiu kitu bedu jam neatsitiko. Tiesa, ant jo tik viena linine uzuolaida su ziedais.
I svetainele pirkau is uzuolaidu namu kur netoli ibrahimo, net nezinau kieno gamybos, bet pakol kas jokiu priekaistu, tuo labiau kad ten netraukomos uzuolaidos, Ai, reikia gi pasirodyt su uzuolaidom jumi, tik dar nenufotkinau

beje, svetaines karnizas laikikliai, antgaliai kastavo apie 200, svetaineles 100. na tikrai jau ne 1000

QUOTE(rek @ 2013 04 23, 08:55)
Sveikutes. Apie uzuolaidas ir karnizus.
Tokie turguje buna dar pigiau. As Klaipedoj pirkau, tai metras 10-12 litu, antgaliai po 8-10 litu, mazdaug cia, ziedai po 70cnt. lyg, tai mums ziedu reikejo virs 200 net virtuvei/svetainei.
Jau turiu parisimus, kitas vaizdas, reik nufotkint kada pasirodyt

O vonios uzuolaidos perilgos, tad dar nesirodysiu, reik palenkt.........
QUOTE(Grikute @ 2013 04 22, 20:13)
labai dailiai atrodo ir dera viskas

Man patinka dvi kriauklės, pas save tiesa nepasigendu, nors buvau užsimanius pasidaryt, tik kad jau buvo šaukštai popiet, susuktas gipso karkasas, suklijuotos plytelės, vienas įvadas... Tai išsirinkom 80 cm ilgio gilią kriauklę.
Visgi aš virš didelės kriauklės rinkausi virtuvės maišytuvo tipo "ilganosį" kraną ir labai patogu, nes gali pasukti vandens srovę kur reik ir ji krenta virš giliosios vietos, mažiau taškosi ir daugiau erdvės rankoms pakišt... labai aktualu mano vyriškiams, kurie turškiasi kaip žvirbliai baloj

Grazu, Grikut.
O kranus ar jau isbandete? Nes jie tokie trumpoki atrodo. Pas mus panasaus ilgio, tai man nepatinka - per trumpi, kazkur toliausiai reikia rankas sukisti plaunant ir veiksmas vyksta prie galines kriaukles sieneles. Gal jusu ilgesni kazkiek.

QUOTE(aistukas @ 2013 04 22, 16:32)
Vida777, maciau ten ir tamsius 25 diamtetro, raso "tamsaus azuolo" spalvos...nu sunkoka suprasti, bet gal galima pakontaktuot.
aciu, aistuk, bet kaip supratau, prie to "azuolo" tokios pat spalvos priedu tai nera

QUOTE(Rabambule @ 2013 04 23, 07:44)
Kalbu butent apie vonios
su virtuve viskas aisku, 90 cm, architektai sako 90 cm ir cia, bet man rodosi vonioje tikrai maziau turetu buti

pas mus vonios spintele su ileidziamu praustuvu 92cm - man per auksta (mano ugis 167), 90-ties cm butu gera. Jei zemesne, man nepatinka, nes reikia labai lenktis, o jei nesilenkti, tada vandeni rieskuciomis semti ir aukstyn kelti

Be to, man labai patinka ileidziami praustuvai - dailiai (lengvai) atrodo ir labai lengva valyti.
Musu kranas kaip Grikutes, tik truputi apvalesniu formu. Nors jo nosele ir trumpa, bet srove bega istrizai, tiesiai i praustuvo viduri, ir dar gerai, kad pats kranas yra arciau sienos, todel prausiantis nei kiek netrukdo.

QUOTE(vida777 @ 2013 04 23, 09:45)
pas mus vonios spintele su ileidziamu praustuvu 92cm - man per auksta (mano ugis 167), 90-ties cm butu gera.
aciu uz atsakyma, as aukstesne tai turbut tas 90 ok.
Kitas klausimas, kas turite kranus integruotus i siena?? pati nesu nei turejusi nei ciupinejus..man pasiule ir architektia ir mamagabi..kaip praktiskoji puse?? gal nepatogu? gal kriaukles labai taskosi? pas mus bus dvi, per viduri langas. Nesinori istisai valineti.