Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Būrimai...

QUOTE(Linute22 @ 2014 05 10, 19:45)
Stai apie si pasiskaityk ir viska suprasi. Man lygiai tas pats vyksta. Bet as nei dvasiu nei kazka panasaus nekvieciau.  http://okultizmas.at.ua/index/alp/0-99

dekui uz nuoroda, kazka panasaus teko patirti... nurasiau tai miego paralyziui apie, kuri kalba medikai, zinoma su abejone siokia tokia, bet... Na jusu nuorodoj manau per daug ten lazda perlenkta. kazkuo primena naminuku aprasymus, kazkuo piktu dvasiu ir dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimingas rozmarinas: 30 gegužės 2014 - 14:36

Apie sita is nuorodos skaiciau vaikiskoje knygoje apie Muminukus. visi to padaro labai bijojo, o jis ieskojo savo skrybeles. gale istorijos atgaves skrybele virto geruoju burtininku ir visiem ispilde norus biggrin.gif
Ryskeja vaizdas, kodel gi egzorcistai nerekomenduoja skaityt Hario Poterio ir pan, nes zmones sventai pasakom patiki ir paskui turi problemu su pasaku veikejais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimingas rozmarinas @ 2013 04 12, 23:25)

Šitie du Gintarėliai iš nuorodų, tiek Mikšiūnas, tiek Lunskis yra artimai pažįstami su schizo reikaliukais ir seniai jau interneto platybėse gerai žinomi bei sėkmingai sublimuoja savo haliucinacijas, organizuodami dar informacinius renginius, kur susirenka pinigų.

Realiai pažįstu du žmones iš artimos aplinkos, kurie taip pat susirgo schizofrenija, sudalyvavę keletą kartų čenelinguose ir gydytojai ligas rado be jokių dviprasmybių. Žinau dar vieną diedą, kuris susirgo šita pačia liga po krikšto brandžiame amžiuje.

Šiaip jau visa tai egzistuoja, tiesiog sveikas žmogus to neturi matyt, nemato negirdi ir nejaučia ir jei ima jaust matyt ir girdėt, tai vadinama liga, jei tas žodis nepatinka, tiesiog nukrypimas nuo normos, žalingas pačiam žmogui ir jo aplinkai. Nes visada šalia eina paranoja ir artimiesiems nuo to labai nesaldu.
Ir yra dar vienas dalykas, kuris priskiriamas schizo sutrikimams, bet kol lengvos formos, tol nelaikomas liga, tiesiog asmenybinis dalykas toks. Tai Schizotipinis asmenybės tipas (pagooglint jei nežinot). Tai vat šitie gali niekada nedaeiti iki daktarų, nes kažkiek visa tai patys kontroliuoja, bet tą turi visi absoliut sąmokslo teorijų žinovai beigi jų platintojai, būna nemažai tokių tarp vadinančių save ekstrasensais, bioenergetikais ir taip toliau. Vat Mikšiūnas gyvas pavyzdys, gyvena sau, rašo, reik manyt užsidirba ir jei jam nenutiks koks didelis stresas, į ligoninę jis nepateks.
Atsakyti
Buvom ir mes vaikystėj su drauge jos bute kvietę dvasias, kažkokie įdomūs atsakymai buvo, bet visi persmelkti sarkazmo. Po vieno atsakymo, kad man bus blogai ar pan. baigėm žaidimus su būrimais, daugiau net mintis nekilo ir niekam nerekomenduoju, net jei tai tik žaidimas.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 05 31, 13:49)
Šitie du Gintarėliai iš nuorodų, tiek Mikšiūnas, tiek Lunskis yra artimai pažįstami su schizo reikaliukais ir seniai jau interneto platybėse gerai žinomi bei sėkmingai sublimuoja savo haliucinacijas, organizuodami dar informacinius renginius, kur susirenka pinigų.

Realiai pažįstu du žmones iš artimos aplinkos, kurie taip pat susirgo schizofrenija, sudalyvavę keletą kartų čenelinguose ir gydytojai ligas rado be jokių dviprasmybių. Žinau dar vieną diedą, kuris susirgo šita pačia  liga po krikšto brandžiame amžiuje.

Šiaip jau visa tai egzistuoja, tiesiog sveikas žmogus to neturi matyt, nemato negirdi ir nejaučia ir jei ima jaust matyt ir girdėt, tai vadinama liga, jei tas žodis nepatinka, tiesiog nukrypimas nuo normos, žalingas pačiam žmogui ir jo aplinkai. Nes visada šalia eina paranoja ir artimiesiems nuo to labai nesaldu.
Ir yra dar vienas dalykas, kuris priskiriamas scizo sutrikimams, bet kol lengvos formos, tol nelaikomas liga, tiesiog asmenybinis dalykas toks. Tai Schizotipinis asmenybės tipas (pagooglint jei  nežinot). Tai vat šitie gali niekada nedaeiti iki daktarų, nes kažkiek visa tai patys kontroliuoja, bet tą turi visi absoliut sąmokslo teorijų žinovai beigi jų platintojai, būna nemažai tokių tarp vadinančių save ekstrasensais, bioenergetikais ir taip toliau. Vat Mikšiūnas gyvas pavyzdys, gyvena sau, rašo, reik manyt užsidirba ir jei jam nenutiks koks didelis stresas, į ligoninę jis nepateks.

brangioji,rasote, jei kazka kazkur zmogus pamate is anapusinio pasaulio jis yra tik sizofrenikas. nuostabu, kad geriau uz psichiatrus nusimanote ir nustatete ir man sia liga bei kruvai zmoniu biggrin.gif kazkaip skaiciau ir suabejojau jusu bukle, kad matote aplink tik nesveikus zmones. gal turite patirties psichiatrijoje?is kur jus turite nenugincajamu ziniu, jei kazkas pasirode pries akis karta yvenime esi sizikas. kiek teko praeit daktarus del darbo(su ginklu) bei neseniai del leidimo gyventi kitoje salyje, man niekas nenustate sizofrenijos.prasti daktarai pasitaike
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimingas rozmarinas: 13 birželio 2014 - 20:32
QUOTE(Laimingas rozmarinas @ 2014 06 13, 20:30)
brangioji,rasote, jei kazka kazkur zmogus pamate is anapusinio pasaulio jis yra tik sizofrenikas. nuostabu, kad geriau uz psichiatrus nusimanote ir nustatete ir man sia liga bei kruvai zmoniu biggrin.gif kazkaip skaiciau ir suabejojau jusu bukle, kad matote aplink tik nesveikus zmones. gal turite patirties psichiatrijoje?is kur jus turite nenugincajamu ziniu, jei kazkas pasirode pries akis karta yvenime esi sizikas. kiek teko praeit daktarus del darbo(su ginklu) bei neseniai del leidimo gyventi kitoje salyje, man niekas nenustate sizofrenijos.prasti daktarai pasitaike

Nu ne visai. aplink mane žmonės sveiki ir sėkmingi, kūrybingi, tarpe jų yra daug turinčių tų įdomesnių sugebėjimų ir viskas su jais tvarkoj. O kodėl Jūs sau ligos požymius prisitaikėte, tai nežinau, čia ne mano reikalas.
Ir turiu teisę žinoti ir netgi garsiai pasakyti, kad haliūnikai nėra sveikatos požymis, garsiniai ar vaizdiniai, nesvarbu. Paranoja irgi. Kai viskas sau pritaikoma.
Atsakyti
cha smile.gif tiedu iš nuorodų, Lunksis su Mikšiūnu viešai susipyko fb dėl politinių pažiūrų ir viens kitą išvadino visokiais žodžiais biggrin.gif Va tai vat. Dvasiniai vedliai.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 06 13, 23:00)
Nu ne visai. aplink mane žmonės sveiki ir sėkmingi, kūrybingi, tarpe jų yra daug turinčių tų įdomesnių sugebėjimų ir viskas su jais tvarkoj. O kodėl Jūs sau ligos požymius prisitaikėte, tai nežinau, čia ne mano reikalas.
Ir turiu teisę žinoti ir netgi garsiai pasakyti, kad haliūnikai nėra sveikatos požymis, garsiniai ar vaizdiniai, nesvarbu. Paranoja irgi. Kai viskas sau pritaikoma.

esu rasiusi, sios temos pradzioje, kad musu namuose del minetu priezasciu temoje, visa seima vienu metu girdedavo zingsnius naktimis bei atvyke sveciai pasilike miegoti. norite ipirsti, kad tai masines haliucinacijos ar masine laikina sizofrenija?ir namu sventinimas bei kunigas visus isgyde? del minetu tipu, tai man net neidomu ka jie ten pliurpia ar moko, ne kart neklausiau, ten ju tinklapy yra ideta mokslininku tyrimu isvados, tai tiek yra ju nuorodoje.gal jie serga kuo nors, gal ne, be supratimo, netikrinau ligu istorijos. jus tiesiog teigete, kad tik sizoidinis asmuo mato,girdi,jaucia kazka ar kada nors mate/girdejo /jaute. su tuo nesutinku, jusu nuomone per daug kateoriska- jei ne balta, tai juoda, mazdaug
Atsakyti
Anomalinė zona vadinama gali būt, neaišku kas per vieta, kur tie namai stovi. Yra gi tie visi dalykai, tiesiog juos matyt ir girdėt negerai, ypač veltis į mirusių pasaulį. Nėra labai svarbu, kaip tai pavadinsi, nu aš parašiau med terminus, kitoj kultūroj čia viskas ok, kitaip vadinasi. Pasakiusi, kad girdite matote ir dar kaip nors esate persekiojama mistinių reiškinių, ginklo negautumėt. Tai jei pakanka nuovokos šito nepasakot, gal Jum ir gerai, nežinau. O kas liečia vaidenimąsi tai taip, kol kas aš esu kategoriška.
Atsakyti
Sveikos,panos.Labaai reikia pagalbos.Gal zinote kokia bureja,kuris/i darytu uzkeikimus ant vyro,kad griztu?Bukit geros,rasykit i pm...Laaabai reikia..
Atsakyti
QUOTE(birdy. @ 2014 06 16, 17:15)
Sveikos,panos.Labaai reikia pagalbos.Gal zinote kokia bureja,kuris/i darytu uzkeikimus ant vyro,kad griztu?Bukit geros,rasykit i pm...Laaabai reikia..

Jeigu pasiruošusi pasekmes prisiimti, jos garantuoju bus Jums asmeniškai, vyrui irgi. Nereikia tikėti, kad pasinaudojus juodosios magijos paslaugomis ilgai ir laimingai gyvensite. Prakeiksite tą dieną ir ne kartą, kai su velniu sandorį pasirašėt, kelio atgal Jums nebus. Bet jeigu norite jį grąžinti, grąžinsite bet turėsite ne vyrą, bet 'zombį', nes grąžinant žmogų daromas ritualas kad valios neturėtų ir paklustu. Atsitokėkit, kol ne vėlu console.gif
Atsakyti