Įkraunama...
Įkraunama...

gailios ašaros antrą vestuvių dieną :(

Tai ką, pučiam toliau? ax.gif
Ratelyyyyyyyyyyyyyysssssssssssss user posted image
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif pagyrimai tikrai skatina nepasiduot ir siekti tikslo toliau bigsmile.gif
QUOTE(dzeldze @ 2006 05 27, 18:10)
Akvilyte, tu mano saunuole, nedaug tau iki manes jau ir beliko blush2.gif

šimtas metų wub.gif grįžk į šeimą mirksiukas.gif
QUOTE(Hestija @ 2006 05 28, 12:15)
Ratelyyyyyyyyyyyyyysssssssssssss user posted image

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 28, 14:33)
ačiū merginos  4u.gif pagyrimai tikrai skatina nepasiduot ir siekti tikslo toliau bigsmile.gif

šimtas metų wub.gif  grįžk į šeimą mirksiukas.gif

Negaliu, sazine mano svarioji neleidzia blush2.gif Gal po kokios savites ir grisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 27, 13:14)
.
ir tai ne pabaiga…. Dar norėčiau numesti bent 13-14kg

Net neabejoju, kad jie netrukus istirps biggrin.gif Ne tik, neabejoju, bet esu tokia tikra, kad siulau istorija pervadint "Gailios asaros vestuviu diena. - 40kg." biggrin.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Zaviuosi tavim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Esi tikrai pavyzdys mums visoms is Minus 10 clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
thumbup.gif:
4u.gif
Atsakyti
Akvilyte, esi tikra saunuole. Nuosirdziai zaviuosi tavo uzsispyrimu, sugebejimu nenuleisti ranku ir kaskart pakilti is visokiu svorio duobiu ir panasiai, o dar tuo paciu ir kitas ikvepti. mirksiukas.gif Palyginus kiek numetei, nebe tiek daug ir liko iki tavo svajoniu svorio. Nei kiek neabejoju, kad pasieksi savo tiksla. 4u.gif
Atsakyti
akvilyte, o kaip vyras raguoja į tokius pasikeitimus?
kaip aplinkiniai?
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2006 05 29, 22:58)
Akvilyte, esi tikra saunuole.

4u.gif wub.gif mirksiukas.gif

QUOTE(DAISY @ 2006 05 30, 10:04)
akvilyte, o kaip vyras raguoja į tokius pasikeitimus?
kaip aplinkiniai?

vyras manęs visai nepalaiko verysad.gif jis vyresnis tai bijo kad sukūsiu ir pabėgsiu pas jaunesnį lotuliukas.gif doh.gif nors prie kitų tai didžiuojas manim, nosį riečia aukščiau negu gali lotuliukas.gif

o aplinkiniai tai.... giria blush2.gif tėvas kiekvieną kartą kai mane pamatydavo pabrėždavo kad va kaip sustorėjau ir apskritai kokia aš stora doh.gif verysad.gif o dabar tai žiūrėjo žiūrėjo ir sako: " nu bet kaip tu gražiai sukūdai. gal jau užteks blink.gif "

labai džiugu kad jau nebeišgirstu kandžių vaikų replikų- "o kokia bačka eina verysad.gif "

apskritai tai mečiau svorį dėl savęs..... dabar einu aukščiau pakelta galva. tongue.gif vidus tiesiog atjaunėjo (nors esu jauna bet jau buvau subobėjus verysad.gif ir antsvoris buvo bene didžiausia priežastis tam subobėjimui)
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 30, 10:24)

apskritai tai mečiau svorį dėl savęs..... dabar einu aukščiau pakelta galva. tongue.gif  vidus tiesiog atjaunėjo (nors esu jauna bet jau buvau subobėjus verysad.gif  ir antsvoris buvo bene didžiausia priežastis tam subobėjimui)

labai gerai suprantu tave drinks_cheers.gif
Atsakyti
saunuole thumbup.gif labai graziai atrodai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sėkmės iki galo mirksiukas.gif
Atsakyti