Šaunuolė.
Sėkmės ir toliau.
tikra supermamyte visom prasmem
ir as tave palaikau visom keturiom ir taip pat metu "svoriuka", taip kad ir vasara, kad ir norisi pasilepinti bet keliam savo valia ir noseles ausktyn
busim graziausios is graziausiu
Sėkmės
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 27, 13:14)
O tau, akvilyte, stiprybės ir tokio pačio noro ir toliau, ir linkiu pasiekti savo tikslą, nes aš savajį beveik jau pasiekiau
QUOTE(princesa @ 2007 09 20, 19:35)
O tau, akvilyte, stiprybės ir tokio pačio noro ir toliau, ir linkiu pasiekti savo tikslą, nes aš savajį beveik jau pasiekiau
O tau kaip tai pavyko padaryti?
istorijas puiki
gal kas galetu pasakyt kur yra tas minus10 i az aciu
QUOTE(laura-jur @ 2007 10 08, 21:42)
aha ir as noreciau suzinot kur yra "minus10" ir gal kontaktus kazkokiusi AZ aciukas . akvilyte puiki istorija sekmes tau toliau o as is taves pasistengsiu pasisekti stiprybes ir bandysiu siekti savo tikslo. per savo vestuves irgi siek tiek verkiau nes rodos nuo jaudulio ir pasiruosimo sventei nervinimosi turetu svoris kristi taciau jo dar ir priaugau:( buciau pati sau susigadinus svente. esu irgi vyro mylima taciau jau sau tai nepatinku.
Tikrai šauni ir uždeganti istorija, pati metu svorį, bet kartais būna taip sunku susilaikyti nuo gardesnio kąsnelio, tada pasiskaitau tokia įkvepainčias istorijas ir pasisemiu ryžto toliau žengti savęs lieknesnės link.
įdomu kaip sekasi dabar ,kiek kg. grižo ar svoris ir liko pastovus
QUOTE(Karosė @ 2007 11 28, 17:34)
kilogramai s4kmingai grįžo
o iki pavasario dar biški auginu svorį.. bet tikiuos pavyks priaugt kuo mažiau