Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Jolaida @ 2013 04 12, 21:33)
I sveikata lotuliukas.gif
*****, o gal reik paimt? g.gif Ir nuolaida nebloga g.gif Konkurencijos turbut ne tik Alytuj, bet ir visoj Dzukijoj netureciau lotuliukas.gif

cia ne dzukijoj visos LT isgarsetu-manajam parodziau..b... geras tinklas pigiau o cia polisterinis lotuliukas.gif bet sakau va ziurek dydziai s ir L like thumbup.gif m ispirrko lotuliukas.gif sako matyt arbato grazuoles pirko sako doh.gif arba Lietuvos viesbucio naslaites doh.gif
spesi i traukini jei labai noresi 4u.gif as dar apie 4 pagalvoju blush2.gif nors man prie ingos metu reik pridet 12 doh.gif
Papildyta:
ieskau vyrui zvejybiniu batu-ner visa amazon isknisau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 12 balandžio 2013 - 20:41
QUOTE(Jolaida @ 2013 04 12, 21:33)

Trys - musu svajone. bet jauciu i ta traukini jau nespesiu sad.gif

ir as triju norejau, kol dvieju neturejau biggrin.gif
kol sitie du paaugs treciam jau per sena busiu, o jei dar vienas su tokia trumpa pertrauka, bijau kad nukvaksiu swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 04 12, 21:51)
ir as triju norejau, kol dvieju neturejau  biggrin.gif
kol sitie du paaugs treciam jau per sena busiu, o jei dar vienas su tokia trumpa pertrauka, bijau kad nukvaksiu  swoon.gif

Aš po pirmo rankom kojom mosavau, kad neturėsiu daugiau vaikų, nes matai, labai juos sunku augint biggrin.gif O antroji kažkaip neatgrasė nuo trečio, nors jazus, kas do vaikas doh.gif Ir mažu skirtumu gausis šįkart, tik 1,8 m.

Inga, ir tu junkis į mūsų močių gerojinių būrį wink.gif Beja, šian suvokiau, kad man jau ir 35 nebetoli...
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 04 12, 22:07)
Aš po pirmo rankom kojom mosavau, kad neturėsiu daugiau vaikų, nes matai, labai juos sunku augint biggrin.gif O antroji kažkaip neatgrasė nuo trečio, nors jazus, kas do vaikas  doh.gif Ir mažu skirtumu gausis šįkart, tik 1,8 m.

Inga, ir tu junkis į mūsų močių gerojinių būrį wink.gif Beja, šian suvokiau, kad man jau ir 35 nebetoli...

Tada ir aš į gerojinių būrį jungiuosi, pagal naują įstatymą gal net pensiją gausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 04 12, 22:16)
Tada ir aš į gerojinių būrį jungiuosi, pagal naują įstatymą gal net pensiją gausiu lotuliukas.gif

Koks čia naujas įstatymas? biggrin.gif
Aš vakar nuėjau į Sodros psl, kad man paskaičiuotų pensiją. Kaip juokinga buvo matyti jų propagandą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 04 12, 22:18)
Koks čia naujas įstatymas? biggrin.gif
Aš vakar nuėjau į Sodros psl, kad man paskaičiuotų pensiją. Kaip juokinga buvo matyti jų propagandą  lotuliukas.gif

Va
http://www.kasdien.l...ybines-pensijas
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 04 12, 20:42)
cia ne dzukijoj visos LT isgarsetu-manajam parodziau..b...  geras tinklas pigiau o cia polisterinis  lotuliukas.gif bet sakau va ziurek dydziai s ir L like  thumbup.gif m ispirrko  lotuliukas.gif sako matyt arbato grazuoles pirko sako  doh.gif arba  Lietuvos viesbucio  naslaites  doh.gif
spesi i traukini jei labai noresi  4u.gif  as dar apie 4 pagalvoju  blush2.gif  nors man prie ingos metu reik pridet 12  doh.gif
Papildyta:
ieskau vyrui zvejybiniu batu-ner visa amazon isknisau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu va, mano dydi ispirko - toks geras versliukas nuplauke lotuliukas.gif

greit tevo gimtadienis - noras numeris vienas - zvejybiniai zieminiai batai uz keturis simtukus doh.gif geriau kvepalus padovanosiu lotuliukas.gif

QUOTE(Rutule @ 2013 04 12, 21:07)
Aš po pirmo rankom kojom mosavau, kad neturėsiu daugiau vaikų, nes matai, labai juos sunku augint biggrin.gif O antroji kažkaip neatgrasė nuo trečio, nors jazus, kas do vaikas  doh.gif Ir mažu skirtumu gausis šįkart, tik 1,8 m.

as ana savaite savo 34 aplaisciau, bet atsikelus ryte paziurejau i veidrodi ir nutariau, kad nifiga - 27 dar tik lotuliukas.gif o kai helurono is amazono gausiu, tai isvis atgal i mergas isirasysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne Rutule, as su visa derama pagarba 4u.gif
Jumis zaviuosi- pati nenoriu.
Kaip jus po pirmo, taip as po dvieju tom rankom mosikuoju biggrin.gif

Sian ivyko mano pazintis su laukiamais Lalique La Parfum. Nu ka.. Man jie kazkuria nata panasus su Dior Adict. Tik ne tokie ryskus. Sleifiniais as ju nepavadinciau g.gif
Bet tikrai nesu pazengus parfumerijos srity stipriai. Tik Patinka- Nepatinka. Tai sie patiko- bus naudojami. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 04 12, 21:27)

o tai su trim vaikais jau nebe daugiavaike seima skaitosi? g.gif
Atsakyti
Nesneka cia jau niekas biggrin.gif ?
Baliavojat ania ?
Nu gerai, tada iki ryt 4u.gif
Atsakyti

Zaneta, trys vaikai yra gerai. As pvz, turiu tris, skirtingo amziaus biggrin.gif
Atsakyti

Sestadieni nebusiu prie kompo, isvaziuoju su reikalais. I laiskucius atsakysiu tik sekmadieni. 4u.gif Grazaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti