Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 11, 11:04)
nu klausyk  nenervuok  lotuliukas.gif  as to haliurono dar ciela turiu ir 2laukiu  doh.gif  tai jei dar si paimsiu....  kada susitepsiu nebent ant viso kuno  pilti  lotuliukas.gif  i vonia

milecik akcija baiges jau silkui lauksiu vel  geru kainu dabvar  13 su cnt rodo

dovanu turesi biggrin.gif as ir du turiu trecias nepamaisys biggrin.gif dar ferulinei numes kaina ir isvis super bus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dabartė @ 2013 04 11, 11:07)
Sveikos, aš prisijungsiu su šiuo  biggrin.gif

http://www.amazon.co...=A2H5RK1WBJ611I

nu va jau ir kompanija-kas dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 11, 10:58)
nu bet anti wrilnka.. man juk tik 26 blush-anim-cl.gif

Na bent jau mano kosmetologe sake, kad nuo 30 metu reiktu naudoti, nes iki 30 dar organizmas pats jo gamina uztektinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 04 11, 12:10)
dar ferulinei numes kaina ir isvis super bus  bigsmile.gif

O čia kas, nuo ko ir kaip? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lule @ 2013 04 11, 11:11)
Na bent jau mano kosmetologe sake, kad nuo 30 metu reiktu naudoti, nes iki 30 dar organizmas pats jo gamina uztektinai  smile.gif

ne visu oda g.gif cia labai abstrakti nuomone...buvo tokia pamoka spec technologija kas zino ...tai destytoja pasakojo kad esant tam tikrom salygom -uzterstumui, iv odos uzdegimamm netgi tam tikrom vidaus ligom hialurono oda pagminai neuztektinai arba odai uzsitersus jo ji gauna nepakankamai...ir nepriklauso nuo amziaus...nes jei oda turi mikro itrukimu, net nebutinai rauksliu, sakykim nuo saules -tai hialuronas butinas...tik zvaigzdes tai daro injekciniu budu, o mes..hialurona galima naudot prevencijai , bet jei zinot nevartotina vasara..nerekomenduojama 4u.gif yra testai pabandysiu kokia diena paieskot savo sasviniuose kaip atpazint reikia to hialurono ar ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 11 balandžio 2013 - 10:20
QUOTE(zeneta @ 2013 04 11, 11:18)
ne visu oda  g.gif  cia labai abstrakti nuomone...buvo tokia pamoka spec technologija kas zino ...tai destytoja pasakojo kad esant tam tikrom salygom -uzterstumui, iv odos uzdegimamm netgi tam tikrom vidaus ligom hialurono oda pagminai neuztektinai arba odai uzsitersus jo ji gauna nepakankamai...ir nepriklauso nuo amziaus...nes jei oda turi mikro itrukimu, net nebutinai rauksliu, sakykim nuo saules -tai hialuronas butinas...tik zvaigzdes tai daro injekciniu budu, o mes..hialurona galima naudot prevencijai , bet jei zinot nevartotina vasara..nerekomenduojama  4u.gif

Zinoma buna isimciu, cia tiesiog rekomenduojama, o kiekvienam organizmui skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 04 11, 11:14)
O čia kas, nuo ko ir kaip?  ax.gif  ax.gif

Abstract
Ferulic acid is a potent ubiquitous plant antioxidant. Its incorporation into a topical solution of 15%l-ascorbic acid and 1%alpha-tocopherol improved chemical stability of the vitamins (C+E) and doubled photoprotection to solar-simulated irradiation of skin from 4-fold to approximately 8-fold as measured by both erythema and sunburn cell formation. Inhibition of apoptosis was associated with reduced induction of caspase-3 and caspase-7. This antioxidant formulation efficiently reduced thymine dimer formation. This combination of pure natural low molecular weight antioxidants provides meaningful synergistic protection against oxidative stress in skin and should be useful for protection against photoaging and skin cancer.
trumpai tariant ji atlieka apsaugine odos funkcia 4u.gif priesbakterinis, neleidzia susidaryt laisviesiems radikalams turi spf nuo 2-5 -apsaugo siek tiek nuo zalingo saules poveikio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 04 11, 11:07)
Sveikos, aš prisijungsiu su šiuo  biggrin.gif

http://www.amazon.co...=A2H5RK1WBJ611I

laukiu laukiu tuoj apmoku ir perku sephora su - 15% 12.00
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 11, 11:26)
laukiu laukiu  tuoj apmoku  ir perku sephora su - 15% 12.00

Aš tuoj atsiunčiu serumą jei pasakysit kaip ir po kiek jį tept? biggrin.gif Vieną naudojat ar su kremais?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 04 11, 11:31)
Aš tuoj atsiunčiu serumą jei pasakysit kaip ir po kiek jį tept?  biggrin.gif Vieną naudojat ar su kremais?

galima ir gryna ir su kremais 4u.gif bet rekomenduciau su kremu geriau pasisavinama 4u.gif vienam kartui pakanka uzlasint 2-3 lasiuku, jei oda labai sausa-pliskanoja galima iki 4 -5 lasu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 11 balandžio 2013 - 10:34
QUOTE(zeneta @ 2013 04 11, 11:32)
galima ir gryna ir su kremais  4u.gif bet rekomenduciau su kremu geriau pasisavinama  4u.gif

Jau nusiunčiau 4u.gif
Tai tepat kelis lašus serumo ant švaraus veido ir tada ant viršaus turimą kremą?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 04 11, 11:33)
Jau nusiunčiau  4u.gif
Tai tepat kelis lašus serumo ant švaraus veido ir tada ant viršaus turimą kremą?

jei su kremu taip 4u.gif arba antras budas galima su kremu sumaisyt tuos lasiukus ir tept nu toki mini miksiuka ant pirsto blush2.gif cia mano mylimiausias budas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 11 balandžio 2013 - 10:36
QUOTE(zeneta @ 2013 04 11, 11:32)
galima ir gryna ir su kremais  4u.gif bet rekomenduciau su kremu geriau pasisavinama  4u.gif vienam kartui pakanka uzlasint 2-3 lasiuku, jei oda labai sausa-pliskanoja  galima iki 4 -5 lasu  4u.gif

O pvz su tokiu kremuku tiktu tą serumą maišyti?

http://www.naturessh...Cream-p/ssc.htm
Atsakyti