QUOTE(*** @ 2013 05 21, 16:20)
Labai panasi i manaja, rinkaus tamsiai pilka. Manajam stogui uzteko 10m, tokius lapus ir pirkau. Manau galetu jie ir ilgesnius lapus padaryt tik kazin ar turi jie kuom transportuot toki ilgi. Ir padengimas pas tave i pural mat nesa, maciau tapacia spalva be puralo tai prasciau atrodo.
Ne neša, bet čia pural matas gal nuotraukose netaip matosi

Dėl transportavimo ne pagrindinė bėda, paėmiau fūra 13 metrų ir atvežė. Didesnė problema ant stogo užkelti, gamintojas mano prašymu pagamino ir iškarto konteineri sukrove skarda, ir su kranu į antrą aukštą užkėlėme visus kartu susiderinę.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 05 21, 19:56)
Seipman Ruukki minejo kad gali ir daugiau nei 10 metru pagaminti. O ir transporta turi nes man masiniukas kur veze,nebuvo per visa ilgi uzimtas.
O skardininkas pagyre kad matine skarda emiau,maziau visokie pasibangavimai matosi.
ant klasikinės dangos, pastebėjote kaip idealiai grebėstai turi buti išlyginti, nes mažiausios bangelės matosi.
Papildyta:
QUOTE(D'Arbuzas @ 2013 05 21, 19:35)
galima gal konkrečiau - kas gamintojas? Savą planuojam tokia dengtis, tamsiai pilka. dėkui.
Ateities plente mano mieste randasi, nenoriu reklamuosi, nors man tikrai vadovai, bei darbuotojai, labai teigiamą požiūri, be dėmesy tinkamą rodė.