Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla,

QUOTE(mėnulis @ 2014 03 06, 12:14)
Pernai emiau - labai greitai, atsiunte per tris dienas. Bet tada dar tos sistemos nebuvo reikejo eiti i istaiga  g.gif Ar jus per mano VMI atsispauzdinsite?  g.gif

Taip, viska dariau per VMI. Prasyma pateikiau kovo 3 d. Bei veiklos pradzia nurodziau kovo 1 d. (kovo 1 ir 2 dienomis Mano VMI sistema neveike).

QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 06, 12:33)
veikla turi būti registruota tuo laikotarpiu, kol ją vykdote.
nėra tokio termino, veiklą galima vykdyti pateikus prašymą,. Bet šiaip per kelias dienas suformuoja. Kažin ar dar siunčia, jei yra galimybė Mano VMI atsispausdinti?

Tai tame ir reikalas kad pazyma nera suformuota Mano VMI. Prasymas buvo paduotas kovo 3 d. Pradejau jaudintis ar viska gerai padariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 06 kovo 2014 - 13:40
QUOTE(Libra @ 2014 03 06, 13:36)
Taip, viska dariau per VMI. Prasyma pateikiau kovo 3  d. Bei veiklos pradzia nurodziau kovo 1 d. (kovo 1 ir 2 dienomis Mano VMI sistema neveike).
Tai tame ir reikalas kad pazyma nera suformuota Mano VMI. Prasymas buvo paduotas kovo 3 d. Pradejau jaudintis ar viska gerai padariau  biggrin.gif

jeigu per šią savaitę neatsiras, skambinkit 1882
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 06, 13:42)
jeigu per šią savaitę neatsiras, skambinkit 1882

Taip ir padarysiu, gal net aplankysiu VMI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 03 04, 12:11)
Nereikes moketi po 90Lt, reiks mokėt 9% nuo pusės pelno.

O čia tikrai 100% tiksli informacija? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 03 06, 16:58)
O čia tikrai 100% tiksli informacija? smile.gif

taip, kadangi jau uz jus moka darbdavys. ta pati taisykle galioja ir mamoms auginancius vaika iki 8 m, arba 2 vaikus iki 18 metu, arba zmonems turintiems neigaluma, kadangi uz juos sveikatos draudima moka valstybe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 06, 12:33)
veikla turi būti registruota tuo laikotarpiu, kol ją vykdote.
nėra tokio termino, veiklą galima vykdyti pateikus prašymą,. Bet šiaip per kelias dienas suformuoja. Kažin ar dar siunčia, jei yra galimybė Mano VMI atsispausdinti?

nesiuncia, viska atsispausdinate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 03 06, 17:32)
taip, kadangi jau uz jus moka darbdavys. ta pati taisykle galioja ir mamoms auginancius vaika iki 8 m, arba 2 vaikus iki 18 metu, arba zmonems turintiems neigaluma, kadangi uz juos sveikatos draudima moka valstybe. 4u.gif

Va cia naujiena. kiek teko skaitineti tai supratau jei tik vykdai kokia veikla iskart PSD (t.y. 90lt/men) turi susimoketi pats ir jau niekas neziuri kiek ir koki oamziaus vaiku turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frontera: 07 kovo 2014 - 12:42
Na va, pagaliau gavau ilgai laukta dokumenta. Kadangi pirma karta pildziau ir nezinau kaip turi atrodyti ta pazyma - prasau jusu patarimo. Atsiunte toki teksta:

DĖL MOKESČIŲ MOKĖTOJO DUOMENŲ PAKEITIMO MOKESČIŲ MOKĖTOJŲ REGISTRE

Informuojame, kad Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija pagal mokesčių mokėtojo (toliau – MM) 2014-03-03 pateiktą pranešimą „FA įregistravimas - išregistravimas - registrinių duomenų keitimas“ 2014-03-06 pakeitė MM registravimo Mokesčių mokėtojų registre duomenis.

Tai cia skaitosi pazyma?
Atsakyti
gal kas jau rašėte, bet Kaune bus nemokamas seminaras VMI kovo pabaigoje, tema "Deklaracijų pildymas ir naujovės, vykdantiems individualią veiklą pagal pažymą", kažkas tokio smile.gif reikia registruotis. aš užsiregistravau, bandysiu nulėkti paklausyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2014 03 08, 11:23)
gal kas jau rašėte, bet Kaune bus nemokamas seminaras VMI kovo pabaigoje, tema "Deklaracijų pildymas ir naujovės, vykdantiems individualią veiklą pagal pažymą", kažkas tokio smile.gif reikia registruotis. aš užsiregistravau, bandysiu nulėkti paklausyti smile.gif

Sveiki, aciu kad pasidalinote informacija. radau apie tuos seminarus info. Taciau prisijungus prie Mano VMI nerandu kurioj vietoj jie yra, kad galeciau prisiregistruoti. Gal galite padeti?
Atsakyti
QUOTE(Frontera @ 2014 03 10, 11:21)
Sveiki, aciu kad pasidalinote informacija. radau apie tuos seminarus info. Taciau prisijungus prie Mano VMI nerandu kurioj vietoj jie yra, kad galeciau prisiregistruoti. Gal galite padeti?

Jo, ir as nerandu.
O man idomu ar ka nors is cia esanciu kada nors tikrino VMI ar gerai veda buhalterija arba panasiai. Kokiu pagrindu jie tikrina.
Papildyta:
QUOTE(Frontera @ 2014 03 07, 13:41)
Va cia naujiena. kiek teko skaitineti tai supratau jei tik vykdai kokia veikla iskart PSD (t.y. 90lt/men) turi susimoketi pats ir jau niekas neziuri kiek ir koki oamziaus vaiku turi.

Ne, nes tevus (viena is tevu) siais mano paminetais atvejais privalomuoju sveikatos draudimu draudzia valstybe.
Atsakyti
laba,

nepykit, jei klausimas naivus ir elementarus - dabar tik rpadėjau verstis individualia veikla. kaip su apskaita? ar tie žurnalai yra specialūs pirkti, ar čia pačiam galima pasidaryti tokią formą? blush2.gif
senesniam įsakyme buvo 2 formos nurodytos - viena pajamų apskaitai, o kita - pajamų/išlaidų (pagal 2004m įsakymą). o 2010 m pataisyme randu tik vieną formą - GYVENTOJO INDIVIDUALIOS VEIKLOS PAJAMŲ IR IŠLAIDŲ APSKAITOS ŽURNALAS. tai tą vieną ir tereikia pildyti?
ačiū atsakysiančioms 4u.gif
Atsakyti