Man 28 metai, turiu puikų vyrą, 3 metukų vaiką. Vyras dirba pagal savo specialybę nuo pat studijų baigimo, išlaiko mane ir vaiką (nors ir labai taupom, bet man kad neprisidedu prie šeimos biudžeto nepriekaištauja). Vaikas lanko darželį. Žodžiu vyras ir vaikas turbūt vienintelis geras dalykas mano gyvenime.
Pirma problema - nesugebu dirbti nei vienam darbe. Surandu darbą, einu su dideliu noru, o po kažkur 2 mėn. kažkas užplaukia - matau tik minusus (maža alga, blogas grafikas, išnaudoja ir pan.), galvoje tik viena mintis - išeiti, dažnai prišneku ko nereikia, nebesistengiu, viskas nervina - galu gale išeinu. Prisiekinėju sau kad viskas bus kitaip, bet vėl gaunasi taip pat. Niekur nesu dirbusi ilgiau kaip 3 mėn. Pagal specialybę jau praradau įgudžius, nežinau ko noriu, darbo rast nesiseka nes niekas nenori su tokia patirtim.
Antra - nebeturiu draugių, nei vienos. Turėjau geriausią draugę - ji išvyko i kitą šalį, su kitom nutolom - toks jausmas kad jos juda pirmyn, o as stoviu vietoje, todėl ir kalbėt nebėra apie ką. Dažniausiai bednraujam su vyro geriausiu draugu ir jo mergina.
Trečia - nepasitikiu savim ir nemyliu savęs, esu silpna, konflikto metu visada pradedu drebėti ir apsiverkiu. Nesu graži - turiu antsvorio, bet neturiu valios. Esu neįdomi - neturiu jokio hobio, pomėgio. Dienas leidžiu prie kompiuteriu ar serialų. Nemoku gražiai ir protingai kalbėti, visada jaučiuosi prastesnė už kitus. Pavydžiu moterims kurioms sekasi, nejaukiai tarp jų jaučiuos.
Net negaliu apibudinti savęs - kas man patinka, kas nepatinka, kokia esu, toks jausmas kad esu tuščia vieta, be jokios nuomonės

Su vyru santykiai nekokie, esu nuolat be nuotaikos, nuolat jaučiuosi nuo visko pavargusi, kartais nėra jėgu niekam...Su vyru net nesimylim (na gal kartą per 3 mėnesius), nes niekada neturiu noro. Bijau kad jis mane paliks jei taip bus toliau...
Labai norėčiau turėti mėgstamą darbą, pomėgį, draugę, pasitikėti savimi ir gyventi, o ne egzistuoti, bet nežinau nuo ko pradėti, toks jausmas kad man šiame gyvenime neliko vietos ar nespėjau kažkur