Įkraunama...
Įkraunama...

"Sudirbau" savo gyvenimą

Pas psichologa butina apsilankyti.Tikrai pafetu susivokti.
Atsakyti
Tai jug cia tokia tinginyste, visko noriu, bet tingiu ir vaidinu auka doh.gif Vyras tai tikrai paliks, va tada gal susiimsit, bent del vaiko smile.gif
Atsakyti
Tu savo pirmą postą duok vyrui paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 04 11, 20:06)
Tu savo pirmą postą duok vyrui paskaityti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ko jus puolat autore del tinginystes ? gi aiskiai raso, kad nera energijos, kad net nesimyli, konfliktu metu apsiverkia del silpnumo.

Pradel mazais zingsneliais siekt savo tikslu. Pvz rytoj susirask kirpykla, o po 3 dienu apsilankyk. Per tas 3 dienas susirask kokios sukuosenos noretum.

Perziurek mityba, galbut gali atsisakyt cukraus ir miltu ? gerk daugiau vandens.

del drauges, tai o su vyru nesinori pabendrauti atviriau smile.gif ?

del mylejimosi... neisrasiu dviracio nes ta pati problema (nenoras) kamuoja ir mane.
kartais paziuriu erotines nuotraukas, apsilimui... biggrin.gif

Tikek, kad TU GALI ! nes kai tiki tai ir gaunasi, kai netiki, tai nera motyvacijos ir daryt.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Tai gal tas vyras ne toks jau ir puikus? Vistiek turi būti fįzinė trauka, o jei tokios nėra, tai gal lovoj gerai nepavarto? Ir pasistenkit nepeikt savęs, nes mintys linkusios materializuotis, jei manysit, kad esat nevykėlė, tai taip ir bus. Vien tik negatyvas- silpna, negraži, neįdomi, nemokanti protingai kalbėti, prastesnė už kitus.. Bet greičiausia, kad nei velnio taip nėra, tik jūs pati save įtikinot, kad taip yra. jei vyras į jus atkreipė dėmesį, vadinasi jūs jam buvot ir graži, ir įdomi, ar ne? Tai gal nustokit gailėtis savęs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p@uksTelis: 12 balandžio 2013 - 08:10
Labai puikiai suprantu autorę... man kartais tokia savijauta užplaukia. Tik pas mane tokia situacija, kad aš negaliu sau leisti mesti darbą, kai jis atsibosta, nepatinka, nebenoriu... nes tada visa šeima badautų... Bet darbe dirbu atbulais nagais tada....
Bet laikui bėgant supratau kur problema. Kai pasidarau viskam apatiška ( darbas, svoris vyras, namai ... aš) vadinasi trūksta B grupės vitaminų. Išgeriu pokuotę.... dar prie jų labai gerai ant kojų pastato kažkokie vitaminai ( mama padovanojo) iš bičių pikio šitie. Tada palaipsniui atsiranda energijos, noras gyventi, eiti daryti.... Net kambarių nebereikia puse dienos hipnotizuoti, kad jie patys susitvarkytų lotuliukas.gif
Žodžiu rimtai užsiim savo seikata. Man tai čia konkretus vitaminų trūkumas. Kai atsiras energijos, atsiras ir noras viskam.. ir darbui ( o po to svarbiausiai susiimti ir nemesti iškilus pirmom problemom, nes nėra nei vieno darbo be problemų), ir dietoms, ir seksui ir pasipuošus uodegai pakraipyti išėjos į gatvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2013 04 11, 16:54)
Tai jug cia tokia tinginyste, visko noriu, bet tingiu ir vaidinu auka doh.gif Vyras tai tikrai paliks, va tada gal susiimsit, bent del vaiko smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 12, 07:57)
Tai gal  tas vyras ne toks jau ir puikus? Vistiek turi būti fįzinė trauka, o jei tokios nėra, tai gal lovoj gerai nepavarto?

kas čia per bullshit, dėl sveikatos, sepresijos, hormonų veiklos gali nesinorėti mylėtis bet reikia kažką su tuo daryt nes vyrai ilgai kentėti negali/nemėgsta. Galų gale prisiversti, apsimesti, kad vyras nesijaustų nuskriasutas gi kartą į kelis mėnesius čia beveik niekada
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 04 12, 15:06)
.. reikia kažką su tuo daryt nes vyrai ilgai kentėti negali/nemėgsta. Galų gale prisiversti, apsimesti, kad vyras nesijaustų nuskriasutas gi kartą į kelis mėnesius čia beveik niekada

pritariu 100 proc.
reikia bent jau uzsimerkti ar susitaikyti, kad tokia zmonos 'pareiga' (tada lengviau).
eis pas kita, jei bus proga, mylesis, taip kad pasistenk neatstumti, nors ir nenori.

Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 04 12, 14:06)
kas čia per bullshit, dėl sveikatos, sepresijos, hormonų veiklos gali nesinorėti mylėtis bet reikia kažką su tuo daryt nes vyrai ilgai kentėti negali/nemėgsta. Galų gale prisiversti, apsimesti, kad vyras nesijaustų nuskriasutas gi kartą į kelis mėnesius čia beveik niekada

Nu čia pusiau juokais parašiau ax.gif be abejo, kad priežasčių gali būt daug. Aš po gimdymo kelis mėnesius nenorėjau.
Atsakyti
Man labai gaila, ir visapusiskai uzjauciu tokius zmones. Man buvo panasi situacija gyvenime, kai vaikciojau lyg peilio asmenimis. Kalti buvo visi - tik ne as, kol neissiaiskinau nuo ko pradeti tvarkyti SAVO gyvenima. Dvasine savisvieta man isgelbejo givybe, ir aisku tai padare visai atsitiktinis zmogus, kuris man turbut dievo buvo siustas. Kodel sakau svetimas, juk seima pranasu niekada nebuna-jie "nieko nesupranta". Tai truko apie kelis metus, bet dabar esu laiminga ir pati stegiuosi padeti tiokiems zmonems, visu pirma susivokti, is tikruju reikia patarimu nuo ko pradeti, kokia liteatura rinktis ir milijonai smulkmenu kurios yra salia musu, bet ju nepastebim. Nelabai isivaizduoju toki nusivylusi zomgu spoto klube, kiekvienas zingsnis su destruktyvia nuotaika zaloja musu ne tik dvasia, siela, bet ir fizini kuna. Kad ir kas kaip beaukleja turi buti salia zmogus, kusris padetu........
Atsakyti