Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų figūrų ypatumai

Na puiku, kad jus viska suspejancios ir viska gebancios, kuriom pakanka tik 10 atsilenkimu presui. Nezinau, nezinau, as pati turiu pagalbininke, o ir mano gimines vyrai padeda, bet man neretai truksta laiko. Kad ir buvimas SM nemazai jo is manes atima, ka jau kalbeti apie savisvieta, vaiku lavinima ir t.t. Na matyt, nemoku paskirstyti laiko.

Bandziau surasti Vytautes Zilinskaites humoreska "Kodel storeja moterys", nerandu, na jei rasiu, iterpsiu.
Papildyta:
QUOTE(laukianti29 @ 2013 04 22, 14:17)
aj, turiu pridurti, kad mano vyras labai palaiko mano norą maitintis sveikiau ir numesti svorio. Gamina dažnai sau ir vaikams atskirai, prisideda prie salotų vakarienei valgymo, ne bulvinių blynų biggrin.gif ir tuo džiaugiuosi, jis lieknas pas mane, bet sveika mityba dar niekam nepakenkė.

Mano kaimyne maitinasi labai sveikai, maista valgo tik savo uzauginta ir t.t. Bet nera skiedra, o zydinti moteris, itariu nesioja XL. Todel, gal nereikia jau taip akcentuoti ta SVEIKA MITYBA, nes sveikos mitybos tikslas yra ne svoris, o sveikata 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 balandžio 2013 - 13:59
QUOTE(Moonte @ 2013 04 22, 14:35)
-Na puiku, kad jus viska suspejancios ir viska gebancios, kuriom pakanka tik 10 atsilenkimu presui. Nezinau, nezinau, as pati turiu pagalbininke, o ir mano gimines vyrai padeda, bet man neretai truksta laiko. Kad ir buvimas SM nemazai jo is manes atima, ka jau kalbeti apie savisvieta, vaiku lavinima ir t.t. Na matyt, nemoku paskirstyti laiko.

Papildyta:
--Mano kaimyne maitinasi labai sveikai, maista valgo tik savo uzauginta ir t.t. Bet nera skiedra, o zydinti moteris, itariu nesioja XL. Todel, gal nereikia jau taip akcentuoti ta SVEIKA MITYBA, nes sveikos mitybos tikslas yra ne svoris, o sveikata 4u.gif

-nu man sedejimas SM niekada nebuvo prioritetas. sedziu darbe tik cool.gif o siaip gaila laiko man savo tokiem dalykam.

--sveika mityba, tai nera tik tai, ka uzaugini pats mirksiukas.gif tai porciju dydis, valgymas tam tikru produktu kartu arba atskirai, valgymu skaicius ir t.t. jei bulves pats augini, bet ju valgai bet kiek, tai nereiskia, kad maitiniesi sveikai rolleyes.gif
gal tik skamba labai sudetingai viskas, bet sveikai maitintis nereikia nei papildomu pastangu, nei finansu. ir nereikia net gaminti atskirai sau, vyrui ar vaikam.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 22, 15:38)
-nu man sedejimas SM niekada nebuvo prioritetas. sedziu darbe tik  cool.gif  o siaip gaila laiko man savo tokiem dalykam.

--sveika mityba, tai nera tik tai, ka uzaugini pats  mirksiukas.gif  tai porciju dydis, valgymas tam tikru produktu kartu arba atskirai, valgymu skaicius ir t.t. jei bulves pats augini, bet ju valgai bet kiek, tai nereiskia, kad maitiniesi sveikai  rolleyes.gif
gal tik skamba labai sudetingai viskas, bet sveikai maitintis nereikia nei papildomu pastangu, nei finansu. ir nereikia net gaminti atskirai sau, vyrui ar vaikam.

Bet ir jus negalite nugincyti, kad ekologiskas maistas vienas ir pagrindu sveikos mitybos. Jus galite ziureti kiekius, valgymo daznuma, bet jei produktai uztersti jie yra kenksmingi, beje maisto produktai bulvemis neapsiriboja.

Ir dar karta pakartosiu, kad sveika mityba, susijusi su sveikata, o ne su kilogramais, ar atsikisusiais pilvukais ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 04 22, 15:46)
Bet ir jus negalite nugincyti, kad ekologiskas maistas vienas ir pagrindu sveikos mitybos. Jus galite ziureti kiekius, valgymo daznuma, bet jei produktai uztersti jie yra kenksmingi, beje maisto produktai bulvemis neapsiriboja.

Ir dar karta pakartosiu, kad sveika mityba, susijusi su sveikata, o ne su kilogramais, ar atsikisusiais pilvukais  ax.gif .

nu del tos ekologijos cia dar galima butu gincytis smile.gif salotas ekologiskas galima valgyti sezono metu, bet ziema ant palanges neauginu salotu ar kitu darzoviu. vistu bute irgi nelabai priauginsi smile.gif etiketes parduotuvej skaitau, bet visiskai eko nuo - iki siai dienai turbut sunkiai imanoma gyvent. apskritai as netikiu, kad jei ant desreliu parasyta "eko", tai ten nebus visiskai jokiu priedu.

kiausinius drauge savu vistu duoda, mesos, apart vistienos ar kalakutienos, nelabai valgau, makaronus perku kietuju grudu ir t.t. vasara viska valgom auginta savo tevu... bet nelaikau saves labai eko salininke.

sveika mityba as suprantu ne tiek ekologisku produktu vartojima (nors etiketes skaitau), o kaip tu vartoji. jei kepu kazka, tai kepu ant grilio, be aliejaus. jokiu sociu padazu su sviestu, miltais ar grietine. salotu nevalgau su majonezu.prie sriubos nereikia man batono riekes ir pan. butinai valgau pusrycius, nors buvo laikas, kai man ju nereikejo. pripratau ir dabar kitaip neisivaizduoju. neprisikisu vienu kartu bele kiek, kad miegot trauktu smile.gif

ne tik kg svarbu man, is esmes sveika mityba manes neapsunkina ( ta prasme, kad pavalgius nesijauciu sunki, mieguista ir t.t.), turiu daug energijos, jauciuosi lengva ... as matau tik pliusus tokios gyvensenos ir nesuprantu kodel kitos sako, kad reikia ruost atskirai vaikam ir vyrui. taip iseina, kad savim rupinates, gaminat sveika maista, o vyrui su vaiku bet ka, kad tik skrandzius uzkist ?

stengiuosi karta i savaite pasidaryti iskrovos diena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 22 balandžio 2013 - 15:08
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 22, 16:07)
nu del tos ekologijos cia dar galima butu gincytis smile.gif salotas ekologiskas galima valgyti sezono metu, bet ziema ant palanges neauginu salotu ar kitu darzoviu. vistu bute irgi nelabai priauginsi smile.gif etiketes parduotuvej skaitau, bet visiskai eko nuo -  iki siai dienai turbut sunkiai imanoma gyvent. apskritai as netikiu, kad jei ant desreliu parasyta "eko", tai ten nebus visiskai jokiu priedu.

kiausinius drauge savu vistu duoda, mesos, apart vistienos ar kalakutienos, nelabai valgau, makaronus perku kietuju grudu ir t.t. vasara viska valgom auginta savo tevu... bet nelaikau saves labai eko salininke.

sveika mityba as suprantu ne tiek ekologisku produktu vartojima (nors etiketes skaitau), o kaip tu vartoji. jei kepu kazka, tai kepu ant grilio, be aliejaus. jokiu sociu padazu su sviestu, miltais ar grietine. salotu nevalgau su majonezu.prie sriubos nereikia man batono riekes ir pan. butinai valgau pusrycius, nors buvo laikas, kai man ju nereikejo. pripratau ir dabar kitaip neisivaizduoju. neprisikisu vienu kartu bele kiek, kad miegot trauktu smile.gif

ne tik kg svarbu man, is esmes sveika mityba manes neapsunkina ( ta prasme, kad pavalgius nesijauciu sunki, mieguista ir t.t.), turiu daug energijos, jauciuosi lengva ... as matau  tik pliusus tokios gyvensenos ir nesuprantu kodel kitos sako, kad reikia ruost atskirai vaikam ir vyrui. taip iseina, kad savim rupinates, gaminat sveika maista, o vyrui su vaiku bet ka, kad tik skrandzius uzkist ?

stengiuosi karta i savaite pasidaryti iskrovos diena  thumbup.gif

Cia jusu pasvarstymai kas kur ir kaip. As niekur nerasiau, kalbejau apie salimais mane gyvenancia ukininke, kuri dirba fizini darba. Turincia sildomus siltnamius.

Dar karta kartoju, sveikai besimaitinancios moterys gali buti L ir XL, jos fiziskai sveikos ir gerai atrodo. Jom irgi nesunku maitintis, bet jos nera laibos, nes ju prioritetas yra sveikata, o ne laibumas.

Na matot, cia jums taip iseina, nes jus suvokiat sveika maista buten taip kaip suvokiat. Kaip jau minejau, sveikas maistas yra skirtas zmogui besirupinanciam sveikata, o ne stereotipiniais grozio kilogramais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 balandžio 2013 - 15:21
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 22, 14:24)
nu dar niekas sukudes del didelio streso neatrode gerai.

aha  biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gif  gerai, kad paprasta moteris dantis issivalyt nors speja  biggrin.gif

JUOKINGA, bet is tiesu nesuprantu kokia Jusu dienotvarke???
Keliuosi 7 val. ruosiuosi i darba, vyras pats sau gamina pusrycius. As ruosiu vaika darzeliui. vedu vaika i darzeli. 9 - 17 val. dirbu. Po darbo lekiu pasiimti vaika ir ruosiu vakariene. Irgi maitinames paprastai ir sveikai. Deriname maista ir pan. 18 val. vakarieniaujame, 19 val einu sportuoti. (pirmadienis, treciadienis). griztu 20.30 is karto einu ruosti vaika miegui. uzmiega 21.30. tada turiu laisva valanda pabuti su vyru. Bendraujame. Pati skaitau, ilsiuosi. Kartais reikia kazka sutvarkyti, isplauti. Paruosti rubus kitai dienai. Uzmiegu 23 val. Antradieni, ketvirtadieni einame su vaiku 17.30 val. i lavinamaji mokyklele. Po jos vakarieniaujame ir vel pasiruosimas miegui. Penktadieni po darbo tvarkau buta. Sestadieni is ryto sportas, po to kirpeja, kosmetologe (1 karta per menesi), skalbimas, lyginimas. po to pasiruosimas vakarui (jei einame kazkur su draugais). Sekmadieni seimos diena. Sia diena visada buname kartu ir kazka darome smile.gif Kai buvau be vyro ir vaiku, tai ir pedikiurui, ir maniukiurui ir kosmetologei skirdavau kas savaite kazkiek laiko. Na dabar jo neatrandu...Kai vaikas serga is viso neturiu laisvo laiko...O kai vaikas paaugs, tai irgi reikes vezioti i daugiau bureliu doh.gif

Tai kaip ir paprastomis dienomis be sansu atrasti laisvo laiko, kuri galeciau skirti vien sau doh.gif Aisku jei darbo grafikas pamainins, gal ir atrandi ta laia groziui...Per iseigynes norisi kazka su seima nuveikti...
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 04 22, 16:42)
JUOKINGA, bet is tiesu nesuprantu kokia Jusu dienotvarke???

keliuosi 6 val. dirbu iki 16.30 val., sportuoju 3 kartus per savaite + viena diena baseinas ir pirtys ( dazniausiai kazkuria diena iskart po aerobikos), kitas laikas laisvas smile.gif vaikas mano ne darzelinis jau smile.gif kol i darzeli ejo buvo gal kazkiek sudetingiau, bet kad nepasakyciau. kai oras geras lekiam su dviraciais, vasara praktiskai kasdien po darbo tiesiai prie ezero, tinklinis ir plaukiojimas (tada sportuot papildomai neinu). speju ir pas kosmetologe, ir i kirpykla reguliariai, ir pedikura, manikiura...
tvarkomes visi savaitgaliais, tai paprastom dienom uztenka, kad kiekvienas paskui save apsirenka. pietaujam mieste. vakarienei salotu pasidarom, makaronu kokiu, ant griliaus mesgali kazkoki su salotom ar zuvi ( nesiterlioju su cepelinais, troskiniais ar kazkokiais daug laiko uzimanciais patiekalais). kadangi is esmes esu greitu apsisukimu, tai vakariene uztrunka max 20 min ( jei kepam kazka orkaitej, tai kol iskepa, bet man nereikia ziuret i ja kol kepa, tai laikas laisvas smile.gif) ir dar to laiko per akis man lieka knygai kokiai ar puodeliui arbatos su drauge smile.gif
zinokit, kuo daugiau darai, tuo daugiau padarai wink.gif

ai, gyvenu ne didmiesty, tai man iki darbo, sporto ar 5 min su masina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2013 04 22, 16:20)

Na matot, cia jums taip iseina, nes jus suvokiat sveika maista buten taip kaip suvokiat. Kaip jau minejau, sveikas maistas yra skirtas zmogui besirupinanciam sveikata, o ne stereotipiniais grozio kilogramais.

o kas tie stereotipiniai kilogramai ? sveikai besimaitinantis ir nors kazkiek fiziskai judantis zmogus netures pagurklio ir pilvas per kelnes "nelips" mirksiukas.gif
o jei taip yra, taizmogus arba ne taip jau sveikai maitinasi arba valgo daugiau negu jam realiai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 22 balandžio 2013 - 16:26
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 22, 08:38)
Oho diskusija  bigsmile.gif  bet ir laiko turit savaitgaliais  biggrin.gif  lektumet kur su vaikais, seima.. oras  thumbup.gif  pasportuotumet, pasivaiksciotumet.. o cia visos prie kompo  blink.gif  nera laiko pajudet siek tiek, ane  biggrin.gif ? bet ne apie tai...

Net susigraudinau nuo tokio nuoširdaus rūpesčio kitais.. wub.gif cray.gif Niekas niekur neina, nieko neveikia, toks super oras, o šitos begėdės. Kaip taip galima umn.gif Vaikai verkia, vyrai verkia, mamos sulindusios į Moterų figūrų ypatumus ir nė iš vietos. cray.gif Juda jos, juk juda, keliauja, net iki WC, ir po to atgal prie kompo. Prie šios fantastinės temos. Tris dienas, tris naktis.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 22, 16:29)
sveikai besimaitinantis ir nors kazkiek fiziskai judantis zmogus netures pagurklio ir pilvas per kelnes "nelips"  mirksiukas.gif
o jei taip yra, taizmogus  arba ne taip jau sveikai maitinasi arba valgo daugiau negu jam realiai reikia.

O kaip dėl tų, kurie vartoja vaistus ir nuo jų auga svoris, nors maitinasi sveikai, juda kažkiek?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 22, 17:29)

o kas tie stereotipiniai kilogramai ? sveikai besimaitinantis ir nors kazkiek fiziskai judantis zmogus netures pagurklio ir pilvas per kelnes "nelips"  mirksiukas.gif
o jei taip yra, taizmogus  arba ne taip jau sveikai maitinasi arba valgo daugiau negu jam realiai reikia.

Ne stereotipiniai kilogramai, o stereotipiniai GROZIO kilogramai. Na tie kurie sklinda is TV, ziniasklados ir t.t.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti