Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Kur galeciau atsiimti savo siuntinuka?
Atsakyti
Linute, o mano kas nors yra sekanciai siuntai? Priimciau kooperacija ... ax.gif bet tikriausiai nieko neprisipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2013 04 24, 22:13)
Paskambina pries 5 minutes, kad jau atvaziuoja ax.gif Bent jau pries valanda informuotu g.gif

Aš vakar bandžiau pasikeisti pristatymo adresą, nes planavau būti svečiuose, bet bebūnant paskambino, sako atvešim namų adresu už 5-10 min doh.gif Tai kam tada yra galimybė keisti kažką, kai vistiek nesikeičia niekas biggrin.gif Žodžiu šokau mašinon, nuvažiavau, pasiėmiau ir vėl atgal lotuliukas.gif

Mano viena pakuotė irgi kažkur paklydooooo.... sad.gif Ir aišku kiaulės dėsnis - pati reikalingiausia biggrin.gif Tai įdomu atveš ryt ar nea g.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Balandzio 30 - geguzes 1 dienos kooperacijos

Kaunas, Šilainiai
1.groovy
Santariskiu kooperacija (Anushka_1312, linote, Michailas B, Ieva MB)kooperacija uzdaryta
1. fruttys

P.S fruttys atsiprasau, bet neturiu galimybes priimti daugiau zmoniu...
Atsakyti

Kaunas, Šilainiai
1.groovy
Santariskiu kooperacija (Anushka_1312, linote, Michailas B, Ieva MB)kooperacija uzdaryta

Kaunas, Dainava
1.Milda Z
Atsakyti

Kaunas, Šilainiai
1.groovy

Kaunas, Dainava
1.Milda Z
2. Justina N (jeigu susirinke bent 2kg)

Atsakyti

Kaunas, Šilainiai
1.groovy

Kaunas, Dainava
1.Milda Z
2. Justina N (jeigu susirinke bent 2kg)
3. turlaurita (jei bus 2 kg)
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 04 25, 19:42)
Jus Justiniskese gi  4u.gif

Nu aš tai sąraše matau:

VILNIAUS ANTRAS TASKAS

Vaida B 3vnt

laukiu patikslinimo, kur aš, kas aš ir kur atsiimti biggrin.gif
Atsakyti
Ar jau galiu atsiimti savo siuntinuką ir kur?? help.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 04 26, 10:22)
Nu aš tai sąraše matau:

VILNIAUS ANTRAS TASKAS

Vaida B 3vnt

laukiu patikslinimo, kur aš, kas aš ir kur atsiimti biggrin.gif

Aš taip pat antro taško sąraše, tai maniau kad čia ta nauja vieta. Bet pasiskambinau į Justiniškes ir dar vakar atsiėmiau savo siuntinuką thumbup.gif
Atsakyti
Buciau dekinga, kad pirmiausiai sulauktumete mano zinutes, kad siunta galima pasiimti. Taip, buna mazesne apkrova taskams, atsakineti i uzklausimus! Dekinga uz supratinguma!
Atsakyti