Mergaites, UK siandien Bank holiday
Nedarbo diena

Sia savaite vaiku atostogos, galite pirkti bet kada, tik butinai ispekite pries diena, kada atvaziuos

Kaunas, Šilainiai
1. groovy
2. motce
3. eufrozina
4. Aleksandra S
5. Dovilė D. (doviljana)
6. kaunutė (sukryžiavus pirštus kad tik šįkart pasiektų ir mane geros žinios

7. sokate
8. Viotinola
Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. klistutia (jei nesusidarys i namus)
3. Priklausomybe
4. anira12
5. Milda Z
6. turlaurita (jei dar galima, persikeliu iš Šilainių koop. pas Daimen

7. Aurelija_
8. ligituka
Santariskiu standartine grupe (Anushka_1312, Ieva MB, Michailas B, linote, Ina L) uzdaryta

Kėdainiai
1. jovitn
2. neringasaud
3. žemuogienė ( Dovile P)
Atejau pabut bjauri, bet visom, pasiimanciom siuntas is Panevezio rasau perspejima - kas neatsiims per 2-3 dienas - skaiciuosiu po 1 Lt uz diena, kaip siuntu tarnyba uz saugojimo paslaugas
Nes supratimo jokio is kai kuriu merginu puses - sandeliuoja jau kelinta savaite, o as pati nemazai perku, spintoje vietos nera, o gyvent tarp deziu - as dar susitaikyciau - bet vyras ir vaikai nikaip 
Papildyta:
Arba dar siusiu Linai juodaji sarasa - kad tu asmenu manta eitu per pasta

Papildyta:
Arba dar siusiu Linai juodaji sarasa - kad tu asmenu manta eitu per pasta

QUOTE(Kriiste @ 2013 05 28, 13:56)
kas neatsiims per 2-3 dienas
bent savaitele duok

QUOTE(murashke @ 2013 05 28, 15:00)
Man tai nesuvokiama kaip galima tiek laikyti, aš pirmom valandom bėgu siuntą atsiimti.

QUOTE(murashke @ 2013 05 28, 15:00)
Kokiu savaiteliu - nes... MB uzdarys taska

QUOTE(adžani @ 2013 05 28, 14:03)
Man tai nesuvokiama kaip galima tiek laikyti, aš pirmom valandom bėgu siuntą atsiimti. 

jūs šaunuolė

aš ir turiu siuntinukų dar ir iš užpraeitos siuntos (tai skaičiuojant laiku, gerą mėnesį "saugau")... matyt nelabai reikia pirkusiąjam.... gerai, kad turiu vietos sandėliuot ir man tikrai nemaišo, bet šiaip labai keista, kad net neieško....
QUOTE(dovspk @ 2013 05 27, 12:16)
pirmam puslapi parasyta, visais klausimais ir uzsakymams rasyti i tukisUK@gmail.com