Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Siuntinukai, kurie Jus pasieks šiandien gal dar spės į šią siuntą?
Atsakyti
QUOTE(daiva78jon @ 2013 05 26, 20:17)
tikrai galima smile.gif

o kaip gauti jos el. pasta biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, UK siandien Bank holiday 4u.gif Nedarbo diena 4u.gif
Atsakyti
Laba,
prisijungiu prie klausimo del maisto pristatymo sia savaite, reikia nuolaida spet pasinaudoti biggrin.gif
Atsakyti
Sia savaite vaiku atostogos, galite pirkti bet kada, tik butinai ispekite pries diena, kada atvaziuos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Kaunas, Šilainiai
1. groovy
2. motce
3. eufrozina
4. Aleksandra S
5. Dovilė D. (doviljana)
6. kaunutė (sukryžiavus pirštus kad tik šįkart pasiektų ir mane geros žinios ax.gif )
7. sokate
8. Viotinola

Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. klistutia (jei nesusidarys i namus)
3. Priklausomybe
4. anira12
5. Milda Z
6. turlaurita (jei dar galima, persikeliu iš Šilainių koop. pas Daimen blush2.gif)
7. Aurelija_
8. ligituka

Santariskiu standartine grupe (Anushka_1312, Ieva MB, Michailas B, linote, Ina L) uzdaryta 4u.gif

Kėdainiai
1. jovitn
2. neringasaud
3. žemuogienė ( Dovile P)

Atsakyti
Atejau pabut bjauri, bet visom, pasiimanciom siuntas is Panevezio rasau perspejima - kas neatsiims per 2-3 dienas - skaiciuosiu po 1 Lt uz diena, kaip siuntu tarnyba uz saugojimo paslaugas cool.gif Nes supratimo jokio is kai kuriu merginu puses - sandeliuoja jau kelinta savaite, o as pati nemazai perku, spintoje vietos nera, o gyvent tarp deziu - as dar susitaikyciau - bet vyras ir vaikai nikaip schmoll.gif
Papildyta:
Arba dar siusiu Linai juodaji sarasa - kad tu asmenu manta eitu per pasta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 05 28, 13:56)
kas neatsiims per 2-3 dienas

bent savaitele duok biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 05 28, 15:00)
bent savaitele duok biggrin.gif  4u.gif

Man tai nesuvokiama kaip galima tiek laikyti, aš pirmom valandom bėgu siuntą atsiimti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 05 28, 15:00)
bent savaitele duok biggrin.gif  4u.gif

Kokiu savaiteliu - nes... MB uzdarys taska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 05 28, 14:03)
Man tai nesuvokiama kaip galima tiek laikyti, aš pirmom valandom bėgu siuntą atsiimti.  biggrin.gif

jūs šaunuolė thumbup.gif kad visi tokie būtų...
aš ir turiu siuntinukų dar ir iš užpraeitos siuntos (tai skaičiuojant laiku, gerą mėnesį "saugau")... matyt nelabai reikia pirkusiąjam.... gerai, kad turiu vietos sandėliuot ir man tikrai nemaišo, bet šiaip labai keista, kad net neieško....
Atsakyti
QUOTE(dovspk @ 2013 05 27, 12:16)
o kaip gauti jos el. pasta biggrin.gif

pirmam puslapi parasyta, visais klausimais ir uzsakymams rasyti i tukisUK@gmail.com 4u.gif
Atsakyti