Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

Sveikutes, sedziu naujam projekte ,,mastanciu mokyklu tinklo kurimas''. Mokysimes kurti naujas mokyklas. Jei isisavinsiu aprasysiu placiau. Dar vis nepapasakojau apie Austrija, nes iskart islekiau i projekta.
Kazkaip nerandu paste to lietuvos dainu mixo, ar kitur perkeltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 05 15, 16:37)

Kazkaip nerandu paste to lietuvos dainu mixo, ar kitur perkeltas? g.gif

gal jos muzikiniam paste? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 05 15, 15:46)
gal jos muzikiniam paste? g.gif

aciu,supratau,radau. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

norėjau trečiokių paklaust, ar naudojat teksto suvokimo užduočių sąsiuvinius? Kas geriau: ar "Pupos" autorių testai, ar Jakavonytės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 15 gegužės 2013 - 17:30
O mes praeitą penktadienį šventėme Šeimos dieną. Susikvietėme visus brangiausius žmones, parodėme jiems spektakliuką "Raudonkepuraitė" ir visus apdovanojome. Mamytėms padovanojome dekupuotuose indeliuose pačių užaugintus pomidorų daigus, kuriuos papuošėme drugeliais, tėveliams - lėktuvėliai su užrašu: "Pačiam geriausiam tėčiui pasaulyje", o močiutėms - didelės gėlės, kurios tarnavo ir kaip dekoracija spektaklio metu. Jas gaminome apklijuodami balioną trauktu popierium . Tokiu pat būdu padariau ir kepurytes gėlėms ant galvos. Nuotraikytės jau pirmam pašte.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 05 15, 14:28)
Man "Pupa" 1 klasės, tai labai nepatiko. Vaikai jau turi ateiti skaitydami. Ir tekstai nepatiko.

Sveikutės. Aš taip pat dirbu su ,,Pupa", bet man irgi nepatinka. Skaitymui duodu visai kitus tekstus, šviečiu iš ,,Šaltinėlio". Dabar ruošiamės mokslo metų užbaigimo šventei, tai labai daug darbo verysad.gif Noriu paklausti pirmokėlių, į kokius sąsiuvinius rašysite antroje klasėje, ar dar į pirmokų, ar jau į antrokų?
Papildyta:
O kas atsitiko antrame pašte, kodėl rašo, kad pakeistas slaptažodis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 05 15, 17:28)
Man "Pupa" 1 klasės, tai labai nepatiko. Vaikai jau turi ateiti skaitydami. Ir tekstai nepatiko.

Pritariu, tekstai ir kitose klasėse kažkokie ,,pritempti", be turinio ax.gif , bet Mokytojo knygos - liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2013 05 15, 19:59)
O kas atsitiko antrame pašte, kodėl rašo, kad pakeistas slaptažodis g.gif

Tikrai, ir man įdomu pasidarė g.gif . Vėl kažkas negero darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 15, 21:12)
Tikrai, ir man įdomu pasidarė  g.gif . Vėl kažkas negero darosi  g.gif

4u.gif Sveikutes, įdomu ir man kas kodėl ir kam pakeitė slaptažodį
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 15, 21:12)
Tikrai, ir man įdomu pasidarė  g.gif . Vėl kažkas negero darosi  g.gif

Tikrai taip, aš slaptazodžio nekeičiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 15, 20:17)
Tikrai taip, aš slaptazodžio nekeičiau sad.gif

O slaptažodį gali kas nori keisti?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 05 15, 14:28)

Man tai patiko biggrin.gif Mano pirmokai atėjo iš namų, nelankę nei darželio, nei priešmokyklinės grupės, bet puikiausiai išmoko g.gif netgi jau lapkrity pradėjo skaityt sąmoningai smile.gif
Atsakyti