QUOTE(mantesas @ 2014 03 30, 20:49)
jezus pas mane visos muro medziagos (apie 35 kubus) tekainavo netoli devyniu tukstanciu o cia puse sitos sumos uz armatura armavimui sumoket ir kas ikalba zmones pasirink tokius niekam tikusius blokelius nezinau. dregmes bijo rasos tasko bijo armuot reikia silumos praktiskai nedadeda siena stora itvirtint nieko neina tragedija ne blokeliai
Pas jus 35 kubai, pas mane 140 kubu :-)
Buvo klausimas del blokelio pazeidimo, taip tai maza beda, bet viskas priklauso nuo kontruktyvo, pas mane yra langu 7mx2,5 ir nemazai 3,5x2,5 tad man svarbu kad liktu pilnas deklaruojamas stiprumas. Kita vertus viska pristate vienu metu, tad nereikejo atskirai organizuoti metalo, susitaupe laikas ir kazkiek pinigu. Pries statant norejau rinktis Aeroc ecotherm, bet negalejau nes neuztenka stiprumo, todel ir rinkausi armatura, kad nebutu problemu. Kiekvienas turi rinktis tai kas jam geriausia ir tai ka pasako konstruktorius. Man 3t palyginus su 500t samata yra nedaug, todel ir netaupiau.
Kas kam patinka, tas ir renkasi. Vienam gerai ir Arco, kitas tik is moliniu darys, as nusprendziau ir akytbetonio ir viskas cia gerai. Visi pasistatysim ir gyvensim ilgai ir laimingai :-)