Įkraunama...
Įkraunama...

Blokeliai 3

QUOTE(mantesas @ 2014 03 30, 20:49)
jezus pas mane visos muro medziagos (apie 35 kubus) tekainavo  netoli devyniu tukstanciu o cia puse sitos sumos uz armatura armavimui sumoket ir kas ikalba zmones pasirink tokius niekam tikusius blokelius nezinau. dregmes bijo rasos tasko bijo armuot reikia silumos praktiskai nedadeda siena stora itvirtint nieko neina tragedija ne blokeliai

Pas jus 35 kubai, pas mane 140 kubu :-)

Buvo klausimas del blokelio pazeidimo, taip tai maza beda, bet viskas priklauso nuo kontruktyvo, pas mane yra langu 7mx2,5 ir nemazai 3,5x2,5 tad man svarbu kad liktu pilnas deklaruojamas stiprumas. Kita vertus viska pristate vienu metu, tad nereikejo atskirai organizuoti metalo, susitaupe laikas ir kazkiek pinigu. Pries statant norejau rinktis Aeroc ecotherm, bet negalejau nes neuztenka stiprumo, todel ir rinkausi armatura, kad nebutu problemu. Kiekvienas turi rinktis tai kas jam geriausia ir tai ka pasako konstruktorius. Man 3t palyginus su 500t samata yra nedaug, todel ir netaupiau.

Kas kam patinka, tas ir renkasi. Vienam gerai ir Arco, kitas tik is moliniu darys, as nusprendziau ir akytbetonio ir viskas cia gerai. Visi pasistatysim ir gyvensim ilgai ir laimingai :-)
Atsakyti
QUOTE(Andrejus @ 2014 03 31, 09:57)
Pas jus 35 kubai, pas mane 140 kubu :-)

siaip, is moterisko smalsumo... pas jus ka - namas ~400 kv.m?
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 03 31, 13:54)
siaip, is moterisko smalsumo... pas jus ka - namas ~400 kv.m?

Šiaip, ne manęs klausiate, tačiau kaip moteris moterį suprantu jūsų smalsumą smile.gif
Pvz; Mūsų 200kv.m namui, išorinėms ir pertvarinėms sienoms prireikė 118m3 blokelių.
Kaip matote, m3 nebūtinai didina kv.m, bet gali storinti sienas, ar daugėti vidinių pertvarinių sienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2014 03 31, 16:22)
Šiaip, ne manęs klausiate, tačiau kaip moteris moterį suprantu jūsų smalsumą  smile.gif
Pvz; Mūsų 200kv.m namui, išorinėms ir pertvarinėms sienoms prireikė 118m3 blokelių.
Kaip matote, m3 nebūtinai didina kv.m, bet gali storinti sienas, ar daugėti vidinių pertvarinių sienų  smile.gif

Loginis smalsumas smile.gif , koks tikslas storinti nesancias sienas ?
Atsakyti
blokelis 30cm., namas 250kv.m. tai vien isoriniu sienu gaunasi 120 kubu, tada prideti parapetai, stogas plokscias, dar pridekim baltu plytu ir gaunasi 140 drasiai jei ne daugiau. Cia vidiniu neskaiciuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrejus: 01 balandžio 2014 - 07:41
Iškilo klausimėlis. Iš paprastų silikatinių blokų (ne dujų silikatas) dar kas nors stato ar jau visai iš mados išėjo?
Atsakyti
Stato. Netgi sakyčiau kad jie populiariausi, pagal tai ką statybose matau. Keraminiai irgi panašiai, iš tikro netgi sunku būtų pasakyti kurie iš jų populiaresni.
QUOTE(dailele @ 2014 04 01, 10:15)
Iškilo klausimėlis. Iš paprastų silikatinių blokų (ne dujų silikatas) dar kas nors stato ar jau visai iš mados išėjo? <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti

Jei jau is blokeliu statot tai pirmiausia blokelis yra nesanti konstrukcija ir pirmiausia reikia ziureti kaina ir ju atsparuma gniuzdymui smile.gif...
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 03 30, 20:49)
jezus pas mane visos muro medziagos (apie 35 kubus) tekainavo  netoli devyniu tukstanciu o cia puse sitos sumos uz armatura armavimui sumoket ir kas ikalba zmones pasirink tokius niekam tikusius blokelius nezinau. dregmes bijo rasos tasko bijo armuot reikia silumos praktiskai nedadeda siena stora itvirtint nieko neina tragedija ne blokeliai

blokeliai tragedija, bet viena tarp populiariausiu (akytbetnos , o ne aeroc). smile.gif normalus tie blokeliai, nereik skiest nesamones.
Atsakyti
Labuka 4u.gif

isigijome kotedziuka, kurio statybos darbai dar tik vyksta, todel turime galimybe stebeti darbus.
siam momentui mums kliuna sienos,sakykite kaip reiketu uztaisyti skyles sienose is silikatiniu blokeliu?
blush2.gif
Atsakyti
St. medziagu vadybininka sake man... kad silikatinius ir duju silikato blokelius del saves klijuotu ir vertikalia sienele... nors ir gamintojas sako kad nebutina... smile.gif namas sandaresnis gaunasi smile.gif O cia nzn... manau apteps klijais is virsaus ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikdul @ 2014 04 14, 10:12)
Labuka  4u.gif

isigijome kotedziuka, kurio statybos darbai dar tik vyksta, todel turime galimybe stebeti darbus.
siam momentui mums kliuna sienos,sakykite kaip reiketu uztaisyti skyles sienose is silikatiniu blokeliu?
blush2.gif

paprasyk, kad murytu be skyliu.
Atsakyti