Įkraunama...
Įkraunama...

Blokeliai 3

QUOTE(BangaS @ 2014 09 12, 00:38)
Nes viena technologija bus paprasčiau, greičiau ir pigiau nei poliai su rostverku klinkeriui + PP namui.
Nereiks judinti grunto šalia pamatinės plokštės krašto. Išeina vientisiau sėdanti konsrukcija.
Tai viso labo 1-2 m3 xps panaudojimas ne visai pagal paskirtį.

Perskaiciau paskui ir velesniuose postuose -s utinku, logiska smile.gif
Atsakyti
Gal kas pirko pastaruoju metu Arko blokelius arba Lode blokelius. Gal galit pasidalinti vietom, kur siuo metu ju pigiau/geromis kainomis galima gauti (Vilniaus apylinkese) ir kokios tos kainos?
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2014 09 28, 20:02)
Gal kas pirko pastaruoju metu Arko blokelius arba Lode blokelius. Gal galit pasidalinti vietom, kur siuo metu ju pigiau/geromis kainomis galima gauti (Vilniaus apylinkese) ir kokios tos kainos?

Arko m24 4,29-4,32 +pvm galima gaut.

O dabar pasiguosiu: verysad.gif
Arko turi siaubingų nesklandumų su gamyba. Man jau trūko kantrybė visiškai. Iki pirmo aukšto perdangų sudėjimo trūksta 4 palečių m24, ir nors užsimušk, niekur nėr.
Ir apskritai, visos statybos metu pati medžiojaus blokelius visose įmanomose vietose, o atsakymą išgirsdavau tą patį: "Deja..eilės didelės, laukt reikia mėnesį ir pan. Niekur jų nėra, nevarkit, neieškokit."
Tai teko vežtis blokus ir per moki veži (beje, jie jau raštus gavo, kad esant blokelių trūkumui rinkoje, juos pardavinėt gali tik mažmeninėm kainom), ir per b-a, ir per blokelių centrus ir t.t... po trupinuką, po 5-10 palečių kaskart. :/
Antras aukštas bus statomas iš akytbetonio. Velniop Arko. labai daug nervų sugadino.
Jei kas nors turit atliekamų M24, informuokit....... Paimsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astandii @ 2014 10 01, 17:19)
Arko m24  4,29-4,32  +pvm galima gaut.

O dabar pasiguosiu:  verysad.gif
Arko turi siaubingų nesklandumų su gamyba. Man jau trūko kantrybė visiškai. Iki pirmo aukšto perdangų sudėjimo trūksta 4 palečių m24, ir nors užsimušk, niekur nėr.
Ir apskritai, visos statybos metu pati medžiojaus blokelius visose įmanomose vietose, o atsakymą išgirsdavau tą patį: "Deja..eilės didelės, laukt reikia mėnesį ir pan. Niekur jų nėra, nevarkit, neieškokit."
Tai teko vežtis blokus ir per moki veži (beje, jie jau raštus gavo, kad esant blokelių trūkumui rinkoje, juos pardavinėt gali tik mažmeninėm kainom), ir per b-a, ir per blokelių centrus ir t.t... po trupinuką, po 5-10 palečių kaskart. :/
Antras aukštas bus statomas iš akytbetonio. Velniop Arko. labai daug nervų sugadino.
Jei kas nors turit atliekamų M24, informuokit....... Paimsiu.  4u.gif

Cia statybu bumas biggrin.gif Kaune nera d8 armaturos jau apie savaite pas visus tiekejus, d10 irgi tik likuciai. Litai is kiseniu lenda..
Atsakyti
QUOTE(Astandii @ 2014 10 01, 16:19)
Arko m24  4,29-4,32  +pvm galima gaut.

O dabar pasiguosiu:  verysad.gif
Jei kas nors turit atliekamų M24, informuokit....... Paimsiu.  4u.gif

Aš irgi dar galvojau apie arko blokelius vidinėms sienoms, bet dėl tiekimo terminų atmečiau juos visiškai.
Šiaip tai Arko M24 nelabai pakeičiami akytbetoniu... Pasidomėkite betoniniais blokeliais, jie tvirti ir terminai vos kelios dienos. Kai kuriomis savybėmis nusileidžia silikatui, bet kaina mažiausia ir turi daug vietos armatūrai, daug tuštumų betonui užpilti kai reikia labai didelio tvirtumo arba net galima juos apversti ir pilnai užpilti betonu įstačius armatūros į vidų - vos ne kaip liktiniai klojiniai žiedui gaunasi.

Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2014 10 02, 07:27)
Aš irgi dar galvojau apie arko blokelius vidinėms sienoms, bet dėl tiekimo terminų atmečiau juos visiškai.
Šiaip tai Arko M24 nelabai pakeičiami akytbetoniu... Pasidomėkite betoniniais blokeliais, jie tvirti ir terminai vos kelios dienos. Kai kuriomis savybėmis nusileidžia silikatui, bet kaina mažiausia ir turi daug vietos armatūrai, daug tuštumų betonui užpilti kai reikia labai didelio tvirtumo arba net galima juos apversti ir pilnai užpilti betonu įstačius armatūros į vidų - vos ne kaip liktiniai klojiniai žiedui gaunasi.

O kaip su simpras blokeliais? gi jie tokie pat tik gamintojas kitas. Pvz gargzdu plytu gamykloj lauko sandeliai maciau pilni visokiu markiu. Negi nera ju prekyboj. O simpras gi turi kelias gamyklas
Atsakyti
QUOTE(skyroja @ 2014 10 01, 22:11)
Cia statybu bumas biggrin.gif Kaune nera d8 armaturos jau apie savaite pas visus tiekejus, d10 irgi tik likuciai. Litai is kiseniu lenda..

vakar is Vilniaus lytagros uzsakinejau, jokiu problemu
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 10 02, 07:59)
O kaip su simpras blokeliais? gi jie tokie pat tik gamintojas kitas. Pvz gargzdu plytu gamykloj lauko sandeliai maciau pilni visokiu markiu. Negi nera ju prekyboj. O simpras gi turi kelias gamyklas

Simpras toli vežti į Vilnių kiek žinau. Šiaip jų kažkaip labai neieškojau. Man reikėjo vos kelių palečių, tai daug laiko paieškoms neskyriau.
Atsakyti
simpro gamykla yra matuizose, kas visai netoli vilniaus
Atsakyti
Arko blokeliai jau tvarkosi. Jie keitė gamybos linijas, todėl strigo gamyba. Arko M24 jau pradėjo trečiadienį berods vėl gaminti. 4u.gif Aš irgi jau savaitę laukiu, man reikia 16 palečių, o keisti į kitokius jau nebegalim, nes antras aukštas jau pradėtas su Arko
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2014 10 02, 09:02)
simpro gamykla yra matuizose, kas visai netoli vilniaus

Kažkaip nepasidomėjau.
Atsakyti
O ka manot apie ivairius lenkiskus silikato blokelius, Arko analogus? Nes situ tai pilna prekyboje...
Atsakyti