QUOTE(D. mama @ 2015 02 12, 14:14)
Taiva va va, del ko man taip pikta. Pries pusantru metu buvome psicologinej tarnyboj ir parase, kad mokyti pagal benraja programa, bet papildomai teigti logopedo paslaugas. Taigi is dabartinio mano vaiko mokyklai jokio biznio, o jei bus programa nieko papildomai jau nereikes daryti, tik gaus daugiau pinigeliu.
Na jūs žiūrėkit visumą - be emocijų - įvertinkit pati sau pirmiausiai - jei nueisit į PPT ir gausit kažkokias rekomendacijas - ar jūs paskui toje mokykloje gausite visa tai, ar ne. Jei matysit, kad negausit (pvz. mokykloje net nėra spec pedagogo etato, arba jei yra - ji dirba tik 0,25 etato ir turi daug mokinių ir t.t.), tai neverta tada jums ten eiti ir laiką gaišti PPT. Tiesiog realiai nueikit ir išsiaiškinkit tiesiai šviesiai su visais - jei nueisit, ar dirbs ir KAIP REALIAI dirbs.
QUOTE(Sunute @ 2015 02 12, 14:59)
čia ne bendrus bruožus aprašėte, o idealiuosius svajoklinius
. Realybėje nieko panašaus neteko stebėti 

Aš jus labai suprantu. Realybė, deja, kartais būna tokia ... manau tiktų žodis - primityvi ...
QUOTE(Sermuksnio uoga @ 2015 02 13, 07:18)
Ar tikrai? Nesu girdejusi...Neskaiciau visos temos....
Nustebau todel, kad musu vaiko kratesi visos mokyklos, kur nesem prasymus, net ta kuri pagal gyvenamaja vieta priklauso. Vienom mokykloj sake, kad jusu vaiko atsinesamas krepselis nekompensuos visu mokyklos lesu, reikalingu to vaiko mokymui...
Nustebau todel, kad musu vaiko kratesi visos mokyklos, kur nesem prasymus, net ta kuri pagal gyvenamaja vieta priklauso. Vienom mokykloj sake, kad jusu vaiko atsinesamas krepselis nekompensuos visu mokyklos lesu, reikalingu to vaiko mokymui...
Tuomet jūsų atvejis labai sunkus. Mokykla pagal gyvenamąją vietą negali atsikratyti vaiko - jie gali arba su jumis bendradarbiauti arba užsiimti chamizmu.
QUOTE(Sunute @ 2015 02 13, 09:47)
nėr pas mus tokios
. Mokytoja gavo induligenciją ir leidžia sau ignoruoti vaiką...rezultatų jokių nebesiekia. Keisim mokyklą, nes mokytojos keisti near kaip. Šiuo metu intensyviai ieškau tinkamo varianto.

Manau, teisingai elgiatės, jei matote, kad čia pagalbos nesulaukiat. Tikrai nėra ko sėdėti ir laukti malonės iš mūsų dažnai varganų mokyklų ir jų pedagogų.