as papasakosiu savo istorija su spalva suteikianciomis priemonemis. Ilga laika apie metus, naudoju noreva sviesinamaji krema, neblogas, bet mano oda nera labai sviesi, tai tas sviesenio tono, veida truputi padaro kaip su kauke ir nera jokiu drekinimu, sausina manyciau oda. Bet as kadangi megstu, kad siek tiek pagyvintu veida, tai sitas man nelabai. nors odai jis tinka ir patinka. ant jo naudoti pradejau lancome, kuri pries tai temoje merginos gyre, kad geras. Niu man jis vienas visiskai nemaskuoja, tik suteikia odai sioki toki blizgejima, kad sveika oda, bet tikrai nemaskuoja. Labai lengvai nebent, pas mane 3 numeris, ar antras, nepamenu, tai tepu ant norevos dabar ir tikrai gerai atrodo, nes lancome tamsesnis, oda atrodo pailsejusi, o noreva uzdeda sluoksni spalvos ir sausina oda, tad tikrai netiks sausnesnes odos turetojoms. va kaip issisprendziau
o nusiplauti juos lengva su paprastomis putomis, prausiklio. sita kombinacija islieka iki vakaro , laiko apie 6-8 valandas, atrodo beveik tobulai, bent jau mano veidui.