Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(LOCKETS @ 2013 04 15, 20:10)
is kokiu kvepaliuku parduotuviu renkate uzsakymus?

Siandien nusiunciau is lilydirect.com, pries tai temoj dar viena mergaite rase, kad siunte uzsakyma, tai manau galit jungtis, jei reikia;)
Atsakyti
Mergaitės, o jūs matote, ar paštuke kas yra g.gif Nusiunčiau skubų užsakymą, bet tyla ilgai jau, gal mergaičių visai nėra pašte g.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2013 04 15, 22:03)
Mergaitės, o jūs matote, ar paštuke kas yra g.gif Nusiunčiau skubų užsakymą, bet tyla ilgai jau, gal mergaičių visai nėra pašte g.gif

nėra...
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2013 04 15, 20:52)
sveiki, o kokia kainyte dzinsiuku? ax.gif

parasiau jums privacia zinute, kad tugaus nedaryciau temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 04 15, 21:00)
Siandien nusiunciau is lilydirect.com, pries tai temoj dar viena mergaite rase, kad siunte uzsakyma, tai manau galit jungtis, jei reikia;)

o ten taxai yra?
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 15, 10:49)
Gisana, tu savo video naudoji Kanebo Sensai pudryte, gal kartais zinai kur pigiau jos galima nusipirkti?  ax.gif  4u.gif

Aš anksciau daug ką Kanebo esu pirkus is Berdorfgoodman ,pylingas labai daug pigesnis buvo,pienelis.Senai žiūrėjau ten,pasidairykit rolleyes.gif
Atsakyti
Junkites prie Vitacost.com - as nusiunciau ir nusiunciau -10% koduka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2013 04 15, 20:43)
O ar mūsų mergaitės dirba šiandien, kažkaip įtartinai tylu čia unsure.gif

Dirba dirba, as viena, nelabai speju blush2.gif
Atsakyti
Laba,mergiukai,gal kuriai netiko šių batukų 39 dydis iš YOOX,pasiūlykit į až,spalva nesvarbi rolleyes.gif
user posted image
http://www.yoox.com/...p...HJ&sizeId=9
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 04 15, 22:00)

mano norimu kvepaliukuis lilydirect tai jau vakar vakare nebuvo schmoll.gif
kadangi stebuklingo zodzio i pastuka negavau, tai matyt ir nebespejo pagauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 04 15, 23:04)
Aš anksciau daug ką Kanebo esu pirkus is Berdorfgoodman ,pylingas labai daug pigesnis buvo,pienelis.Senai žiūrėjau ten,pasidairykit rolleyes.gif

Aciu jottauute, vakar ziurejau, bet nesigauna pigiau nei LT pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar nuejau i Kristiana prisipurskiau ant popieriuku Tom Ford visu imanonu variantu, aisku kol grizau pamirsau kuris kuris doh.gif biggrin.gif
bet esme - kad jie visi man super thumbup.gif
tik kainu nepaziurejau, ar LT brangiau nei siustis is JAV ?

ir beja, kazkada esam kalbeje, jog Tom Ford Black Orchid yra unisex. tai dar karta pavirtino ir Kristianoje. Tik nesuprantu kodel internete juos skirsto i moteriskus ir vyrisku? g.gif
Atsakyti