Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

http://www.pceuropa....-dovanu-cekiui/ Gal dar kam nors pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 04 26, 11:44)

kas cia? g.gif man neatidaro.. unsure.gif
Atsakyti
Gal jau kepuriukus kas "pačiupinėjot" ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 26, 18:46)
Gal jau kepuriukus kas "pačiupinėjot" ? blush2.gif

skambinau siandien tai dar neturejo, ryt vaziuosiu jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 26, 19:03)
skambinau siandien tai dar neturejo, ryt vaziuosiu jau  ax.gif

aaaisku biggrin.gif o tai maciau, jau kitoj temoj parduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 26, 19:08)
aaaisku biggrin.gif  o tai maciau, jau kitoj temoj parduoda biggrin.gif

tai sake,kad greiciausiai vakare bus siandien jos

as tai mastau kokia kaina jaigu po 30lt parduoda g.gif
Atsakyti
Turbut 30 ir kainavo, arba parduoda pigiau g.gif
Atsakyti
Idomu kodėl parduoda kepurytes g.gif Jei medžiaga kaip palaidinių tai super, labai faina .

Aš šiandien pirkau Flaxkids marškinukus liinius ir kelnes haremines lino , lauksim kol pasiūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 26, 20:10)
Idomu kodėl parduoda kepurytes  g.gif  Jei medžiaga kaip palaidinių tai super, labai faina .

Aš šiandien pirkau Flaxkids marškinukus liinius ir kelnes haremines lino , lauksim kol pasiūs  4u.gif

Aš irgi tuos lininius marskinukus imu, atsiuntė schemute kaip išmatuoti, nu bet tiek nesiduoda mažas doh.gif
Papildyta:
Del kepuryciu, tai HP sake, kad medžiaga šiek tiek plonesne nei marskinuku.
Atsakyti
geras as siandien irgi apmokejau flaxkids uz lininius marskinukus smile.gif nematuosiu as pagal ta schema,man tai nervina vaika matuoti, ana karta taip numatavau,kad vos abu ikisau,o vestuves kitad diena buvo
tai dabar jau matuosiu pagal turimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 26, 20:29)
geras as siandien irgi apmokejau flaxkids uz lininius marskinukus smile.gif nematuosiu as pagal ta schema,man tai nervina vaika matuoti, ana karta taip numatavau,kad vos abu ikisau,o vestuves kitad diena buvo
tai dabar jau matuosiu pagal turimus  biggrin.gif

Aš to labiausiai ir bijau, kad numatuosiu i pievas ir neikisiu poto vaiko doh.gif

O kokius tu turi, gal mūsų ūgio? blush2.gif
Papildyta:
Dar ziurineju akuku kelnytes dryzuotas, tik ne su raudonu, o balta/rusva. Kažin kaip jie siuva, ar irgi pagal išmatavimus ?
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 26, 20:39)
Aš to labiausiai ir bijau, kad numatuosiu i pievas ir neikisiu poto vaiko  doh.gif

O kokius tu turi, gal mūsų ūgio?  blush2.gif
Papildyta:
Dar ziurineju akuku kelnytes dryzuotas, tik ne su raudonu, o balta/rusva. Kažin kaip jie siuva, ar irgi pagal išmatavimus ?

mano maziaus atlike yra tai jis buvo apie 98cm,bet tinktu jie jauciu drasiai nuo 88cm

akuku tai super, nuejai ir nusipirkai smile.gif ten viskas jau pasiuta ir pagal normalius dydzius, tas pats ir su elfais thumbup.gif viskas pagal dydzius,tai nereikia nei matuoti nei laukti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 balandžio 2013 - 20:48