Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(cole1 @ 2013 05 16, 22:27)
Aš buvau prieš veliūrinius rūbus, kol nenusipirkau HP tamsiai mėlynų sau tongue.gif Traukė pūkus prie jų gal iki kokių 4-5 skalbimų...dabar  thumbup.gif liuks, vaizdas kaip naujų ir visiškai nesivelia...žadžiu, kokybę garantuoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...tik man kažkaip vaikiškos rudos nelabai žiūrisi iš jų reklaminės foto g.gif o man džempo vis tik kažkokio reikia doh.gif ką pirkt?

mes melynuju dar ne nenesioja doh.gif o man kazkaip rudos visai graziai ziurisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 05 16, 21:47)
mes melynuju dar ne nenesioja  doh.gif o  man kazkaip rudos visai graziai ziurisi  rolleyes.gif

Man suaugusių labai gražiai žiūrisi, o va to vaikiuko foto nežinau...bet pati spalva tai graži man labai wub.gif
Atsakyti
Man ir kombiai visi skirtingai ziurisi nuotraukose, gal sakau me vienodi dydžiai.. Na pvz pilkas is ir veliurinis atrodo platesni už kitus? Ar čia jau mano akys taip rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 05 16, 22:03)
Man ir kombiai visi skirtingai ziurisi nuotraukose, gal sakau me vienodi dydžiai.. Na pvz pilkas is ir veliurinis atrodo platesni už kitus? Ar čia jau mano akys taip rodo  g.gif

Man ir taip pat rodo lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 05 16, 17:03)
Tik kaina ir nepraktiskumas mane sulaiko nuo visureigio pirkimo. Kainuotu iki 100lt, tai rizikuociau, o dabar moket tokia suma su mintim, kad galbut kelis kartus teuzdesi, tai... Dar pampersiniams vaikams tai ok, o tokiam, kaip maniskis, kai i WC vos spejam, tai nekazka..

Mano 6iamete dukra turi geltona visureigio kombinezona is praejusios kolekcijos- labai megstamas ir patogus mirksiukas.gif Gaila, kad tokie jie brangus, nupirkciau ir 3meciui sunui is naujos kolekcijos- jau tooookios nuostabios spalvos wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2013 05 16, 15:11)
Del visureigio kombiu, tai ten kokia zydra ar melyna gal ir grazu, bet labai jau nepraktiska. Viena karta nuo ciuozyklos nuciuot ar pargriut ir vsio, jau murzinas...

O as kaip tik neperku tamsiu rubu(rudu, pilku, juodu) vaikams, o tik ryskias, svelnias, dziuginancias aki wub.gif wub.gif wub.gif Dzin , kad issimurzina, isskalbiu irnesakyk.gif
Atsakyti
As irgi veliuriniu rubu bijodavau ir vengdavau, bet pripratinau maziu nesiot melyna veliurini hp dzempa, tai superinis, nesivelia visai thumbup.gif
Atsakyti
o man veliuras tiesiog negrazu ,nors seniai seniai kazkada patiko.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 05 17, 00:03)
Man ir kombiai visi skirtingai ziurisi nuotraukose, gal sakau me vienodi dydžiai.. Na pvz pilkas is ir veliurinis atrodo platesni už kitus? Ar čia jau mano akys taip rodo  g.gif

skirtingi manau dydžiai smile.gif
Atsakyti
Idomu HP moterisku sijonu bus sia vasara? g.gif
Atsakyti
Dėl suaugusiųjų nieko neklausiau tai nežinau net , bet manau bus, kaip gi be sijonu smile.gif
Atsakyti
Tikrai galėtų būt, ypač tų ilgų ax.gif arba suknių normalių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 05 20, 08:22)
Tikrai galėtų būt, ypač tų ilgų ax.gif arba suknių normalių biggrin.gif

As pernai ta saules sijona pirkau iki keliu nu super fainas wub.gif
Atsakyti