Įkraunama...
Įkraunama...

Raudona gerklytė

Mums dabar 11 men. Savo paraudusia gerklyte parodem daktarei, bet dar buvo tik pati pradzia, temperatura 37.5. O kai jau pakilo iki 38, teko nusipirkti vaistuku... Mums super suveike Tonsilgon N homeopatiniai lasiukai, Hexalyse tebletytes ir Paracetamolio zvakutes. Aisku, gerem daug vandenuko ir daremes siltos druskytes kompresiukus, tepemes Resorban tepaliuka. 38.3 temperatura nusimusem per 1 diena! Stebuklai! Hexalyse tabletes labai kietos ir ciulpti dar nemokam, tai susmulkinus tarp sauksteliu, miltukus suduodavau sauksteliu. Nu super!
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Prasau jusu patarimo... Dukrytei beveik 9 men., diagnoze - pulinga angina. Gydytojos pamirsau pasiteirauti ar tokiam mazam vaikuciui galima deti sildancius kompresus ant gerklytes. kAzkada gydytoja minejo, kad vaikuciams iki 7 m. kompresai isvis nerekomenduojami del kakliuko..... kazko blush2.gif Deja, tiksliai nepamenu, bet ypac kudikeliams, kol kazkas nesusiformave kakliuke.
Bet kai cia toks ypatingas atvejis, o ir literatura esanti internete rekomenduoja kompresus (tik nenurodo vaiku amziaus), tai ir pasimeciau: galima ar visdelto apseiti be to...

Is anksto - nuosirdziai aciu uz parodyta demesi bei informacija.
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 27, 10:24)
Is anksto - nuosirdziai aciu uz parodyta demesi bei informacija.

Galiu pasakyti ,kad jei tikrai pūlinga angina,tai kompresiukai net neišgelbės,reikės antibiotikų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 04 28, 14:05)
Galiu pasakyti ,kad jei tikrai pūlinga angina,tai kompresiukai net neišgelbės,reikės antibiotikų 4u.gif

Aciu ramireja... geriam juos jau bene trecia diena... Temperatura dar auksta.... bet mayt ir nereikia tiketis, kad si liga greit praeis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 04 28, 13:23)
Aciu ramireja... geriam juos jau bene trecia diena...  Temperatura dar auksta.... bet mayt ir nereikia tiketis, kad si liga greit praeis?  unsure.gif

Bjauri ta angina,bet tikekit praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2010 02 22, 09:23)
Mes irgi vargstam su raudona gerkle verysad.gif  susloguojam , atrodo ir pagyjam o raudona gerklė laikosi apie 2 sav, nei temperatūros nei kosti, atrodo vaikas sveikas, bet patikrinus gerklę ji raudona. ir kompresiukus dėjau ir čiulpiamus ir net purškiamus vaistukus naudojam ir niekas nepadeda tik laikas. Gydytoja pati nežino kodėl taip yra g.gif

ir praejus anginai islieka raudona gerkle
bent jau pas mano abu taip
tiesiog ji ne taip greitai pabala kaip noretusi

o as einu rugpienio virt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė @ 2005 10 29, 12:42)
Mūsų 39 temperatūros priežastis- taip pat stipriai paraudusi gerklytė. Gydytoja sakė, jei temperatūra aukšta laikosi tik 1d.,galima apsieit ir be antibiotikų. Mane labai nustebino, kad atsiklausė mano nuomonės prieš išrašant receptuką, mat esu homeopatijos šalininkė. Tai dabar geriam Umckalor,čiulpiam Hexalyze (skanios kaip saldainiai thumb_yello.gif ) ir purškiam Hexaspray- prancūziškas, D3 vitamino arba anyžių skonio. Žodžiu viskas skanu, tai ir pasveikt greitai tikimės smile.gif O temperatūrą geriausiai muša žvakutės.

ech kad buciau anksciau pasiskaiciusi sia temute.. Dukrytei daktare israse antibiotiku del raudonos gerklytes, o as nepasvarscius normaliai juos ir pradejau duoti sad.gif kita karta tikrai nepulsiu iskart antibiotiku savo aukseliui kisti. Dabar niekaip nenustoju nervuotis kad nepaprasiau pirmiausia kokiu homeopatiniu vaistu, o aklai paklausiau daktares sad.gif(
Atsakyti
Sveikutes,

Noriu ir as pasidalinti savo patirtimi. Mano mergytei beveik 2 metukai. Problemos su gerkle beleik nuolatos. 1-2 men ir jau pakosti, temperatura pakyla. Pati esu gerkline, turbut i mane bus. Esu atradusi savo metoda tokiems negalavimas smile.gif. Influcidas pirmas 3 dienas po tablete kas 3 val, Tonsilgon N po 10 lasiuku kas 3 val pirmas 3 dienas, o po to dar savaite 3 kartus dienoje po 10 lasiuku, Uncolor 3 kartus dienoje 3 dienas, temperatura kaip daugelis turbut musame Ibufenu, bet jo dazniausiai prireikia tik 1 para, nes temperatura nuo intensyvaus gydimo nukrenta. Va tiek. Visi medikamentai zoliniai, o rezultatas garantuotas. Jau koki 3 karta gydytoja israso antibijotiku, nes netiki kad su tokia gerkle po 3 dienu be ju issiversime, bet nieko-pasveikome kolkas smile.gif. Manau svarbu intensyvus gydimas, o musu daktarai labai jau iprate su tais purskalais ir antibijotikais zaisti
Atsakyti
Mielos mamytes,
niekada nesusimasciau apie antibiotiku zalinga poveiki, kol mano sunus pirma karta 8 men susirges bronchitu ju negavo...tai va ji vargsa ziauriai isbere, po 4 dienu jis atkrito ir pan...Pradejau dometis aktyviais augalininiais preparatais ir atradau vivasan produkcija...netikejau kol savo kailiu neisbandem, dabar mums 10 men ir karts nuo karto gerkle pasidaro raudona, ir daktaras jau raso mums antibiotikus, o mes gelbejames taip: tempertaura musu eferalgan zvakuremis, kakliuka ir pazandes, padukus jei yra poreikis dar ir krutines bei nugaros dali prie bronchu tepu ciobreliu kremu is vivasan, tada geriam skiesta (tik ne gryna) greifruktu kauliuku ekstrakta, kuris yra naturalus stiprus antibiotikas ir plius taip pat be garo geras arbatmedzio aliejus uzmusantis visus brudus kaip as sakau, as ji viena lasiuka uzlasinu ant truputelio medaus ir duodu ciulpti ir beveik po paros mes jau sveiki smile.gif jeigu kam mamytes prireiks drasiai rasykit man i pasta butinai prakolsultuosiu issamiau, juk kaip gera kai maziukas neserga...smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės na žinokit niekaip negaunam savo raudonai gerklytei Tonsilgon g.gif bndysim verstis Influcid ir umcalor lašiukais gal praeis mažė 1m,9mėn...karščio nera bet vaikutis irzlus, paverkia vis šeipsau bet apetitas geras biggrin.gif
Atsakyti
nuo dvieju metu vaikams - liugolis. jau kiek kartu is auksciausiu temperaturu isgelbejo thumbup.gif
Atsakyti
5men mergytei sukilo temperatura37.9 nakti pakilo iki 38.2 kita diena visa diena 37.7 laikesi nuejus pas daktare pasake kad paraudus gerklyte ir israse ospamox antibijotiku 10 dienu blink.gif prie to pacio ibufen jei bus temperatura .daviau ibufen temp nukrito isvis iki36.4 atibijotiku nedaviau.nakti vel pakilo iki 38.4 daviau ibufen ir ospamox siandien mergyte zvali nera temperaturos nei kiek.kadangi antibijotikus paskyre ne musu daktare ir tokiilga laika tai bijau duoti...kaip manot ar po vienos epilnos dozes galeciau nutraukti juos? verysad.gif svarbiausia tai kad su savo daktare susitiksiu tik pirmadieni
Atsakyti