Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(OJE @ 2013 04 24, 12:08)

Laba 4u.gif

Labai grazus vaizdas mirksiukas.gif Man patinka ziema , svarbu pilkos pliurzos nebutu ...

Geras vaiku komentaras lotuliukas.gif Zvengiu balsu ...
Maniskis miega , ramybe namuos wub.gif ir kava tongue.gif

Kas liecia amziu g.gif as jauciu vyriausia busiu unsure.gif bet jauciuosi 18 lotuliukas.gif
Atsakyti
mes dėl to ir skrendam į Bulgariją, kad skrydis trumpas, 1 val. 50 min. ir su idealiai sudėtim: 1 suaugęs - 1 vaikas biggrin.gif t.y. iš viso 3 suaugę ir vaikai. bet priežiūrai idealus variantas.

Assstaaa. mums Lt reiktų lietaus, kad dulkes nuplautų ir viskas sužaliuotų - siųsk mums čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2013 04 24, 12:31)
QUOTE(OJE @ 2013 04 24, 12:08)

Laba 4u.gif

Labai grazus vaizdas mirksiukas.gif Man patinka ziema , svarbu pilkos pliurzos nebutu ...
Geras vaiku komentaras lotuliukas.gif Zvengiu balsu ...
Maniskis miega , ramybe namuos wub.gif ir kava tongue.gif
Kas liecia amziu g.gif as jauciu vyriausia busiu unsure.gif bet jauciuosi 18 lotuliukas.gif

Jauciu kol kava su kakava isgersiu,su vaiku i darzeli nueisim ir sniegas bus dinges ax.gif .. o taip norejau palekti su fotiku kur ....
As ir kai rasiau krizenau N karta prisiminus lotuliukas.gif Tai save ir pastaciau i tokia role as is LT - del to ir moku viska biggrin.gif
Pala kaip tu vyriausia kai tau tik 18 biggrin.gif man tai sirdyje jau visi 28 bigsmile.gif Svenciam gimes su drauge ir sakau, zinai ka jauciu kad pasenau .. seniau visada jauciaus kaip 24- o va dabar jau net visu 28 lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2013 04 24, 12:46)
mes dėl to ir skrendam į Bulgariją, kad skrydis trumpas, 1 val. 50 min. ir su idealiai sudėtim: 1 suaugęs - 1 vaikas biggrin.gif t.y. iš viso 3 suaugę ir vaikai. bet priežiūrai idealus variantas.

Assstaaa. mums Lt reiktų lietaus, kad dulkes nuplautų ir viskas sužaliuotų - siųsk mums čia smile.gif

tai va man gautus apie 5 val ax.gif tik kiek matau varijantai yra 2 suauge ir 2 vaikai ax.gif
Nori smiego biggrin.gif ne, zinau, kad nebenori rolleyes.gif
Atsakyti
tik kiek matau varijantai yra 2 suauge ir 2 vaikai - kaip suprasti? g.gif galima ir 2 suaugę+3 vaikai biggrin.gif tiesiog keliauti patogiausia santykiu 1 vaikas:1 suaugęs. jei mb šiemet būtų nevažiavęs kartu, su mama būtume visus 3 vaikus ėmę.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 24, 13:23)
tik kiek matau varijantai yra 2 suauge ir 2 vaikai - kaip suprasti?  g.gif galima ir 2 suaugę+3 vaikai biggrin.gif tiesiog keliauti patogiausia santykiu 1 vaikas:1 suaugęs. jei mb šiemet būtų nevažiavęs kartu, su mama būtume visus 3 vaikus ėmę.

cia turejau omenyje siulomo komplekto kaina - po to jau desimoki , jei vaiku skaicius didesnis ir t.t Tai dabar su vyru varysit ir tiek su vienu vaiku g.gif
Atsakyti
mudu, mano mama ir visi vaikai smile.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

laukiu orų tinkamų Zoo biggrin.gif

aaiina sau - sniegas kaip gražiai smile.gif tyliai džiaugiuosi, kad jau nebepasmus blush2.gif

o pas mus daba va toks va vaizdas (šeštadienį nufotkinau ta žvejį-jis čia pėsčiūjų zonoj stovi):
user posted image
Atsakyti
šiandien vėjas baisinis... net vaikams sakiau labiau namie negu lauke būti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 04 24, 14:01)
Labukas smile.gif

laukiu orų tinkamų Zoo  biggrin.gif

aaiina sau - sniegas kaip gražiai smile.gif tyliai džiaugiuosi, kad jau nebepasmus  blush2.gif

o pas mus daba va toks va vaizdas (šeštadienį nufotkinau ta žvejį-jis čia pėsčiūjų zonoj stovi):
user posted image

Geras thumbup.gif

Ir as labai laukiu zooo , taip noriu susipazint , nors su keliom blush2.gif
Atsakyti
supratau muminuk bigsmile.gif
Karinuks - labai liuks vaizdas wub.gif
Atsakyti
sveikutes.
mums skrydis trunka tik 3val. i LT,beje,kaip i Airija skridom tiek pat rolleyes.gif su masina pusantros paros doh.gif ,viena karta vaziavau,daugiau nenoriu biggrin.gif
o sniegas grazu,bet tik paziureti,pas mus kalnuose irgi dar jo yra pakankamai smile.gif
OJE ziuriu mane i Norvegija iskelei,ale as is sauletosios Ispanijos nezadu kraustytis tongue.gif biggrin.gif o tavo vaiku pasakymai,tai thumbup.gif
Karinuks nu graziai plaukiat bigsmile.gif

pas mus oras sauletas ir siltas wub.gif
Atsakyti
My Webpage

Paziurekit koks grozis wub.gif
Atsakyti