patiko cirkas? maniškiai šiandien eis.
patiko dėl to, kad nereikėjo į treniruotę važiuot

QUOTE(benux @ 2013 05 10, 10:33)
kazkur girdeta

Mano vaikinai bais nebenori i karate - nu mol jau vasara jiem ... ir kaip tycia.. visokios sventes gaunas per ju treniruotes

As tau kavos tokios ir gi galiu padaryti visa kibira

Sian vos atsikeliau- vakar visa seimyna mirkom jakuzyje

As esu buvus viena karta Kauno ZOO su savo maziais .. bet kazkaip liudnas man vaizdas

sveikos.
Rotoli sveik greiciau
reiktu ir man spintose revizija pasidaryt,o tai vasariniai drabuziai uzslepti dar,laukiu galvoju a vdrug atves,tai ir nekeiciu,turiu kelis issiemus ir laukiu.ale reik jau prisiruost ir pasiruost tai vasarai
Rotoli sveik greiciau

reiktu ir man spintose revizija pasidaryt,o tai vasariniai drabuziai uzslepti dar,laukiu galvoju a vdrug atves,tai ir nekeiciu,turiu kelis issiemus ir laukiu.ale reik jau prisiruost ir pasiruost tai vasarai

Labas
kaip tik spintą šluoju
"o tai esu labai turtinga: turiu tris vaikus ir pilną spintą rūbų, į kuriuos nebetelpu"
(skaičiau tą straipsnį ir galvojau: mano žodžiai ir mintys
)
daba nors spintoj vietos atsiras
ir žieminius dedu, sklabiu - suslėpimui
kai darai tvarką - tokia betvarkė namie pasidaro

kaip tik spintą šluoju

"o tai esu labai turtinga: turiu tris vaikus ir pilną spintą rūbų, į kuriuos nebetelpu"

daba nors spintoj vietos atsiras

ir žieminius dedu, sklabiu - suslėpimui

kai darai tvarką - tokia betvarkė namie pasidaro

QUOTE(Karinuks @ 2013 05 10, 16:11)
Labas

as pries pora dienu padariau tvarka spintose , ka reikejo ismeciau i maisa- raudonam kryziui. O savos spintos nereikia keisti- pas mane demesezonas istisai

Sijonu ir neturiu

Sian shopingo diena buvo .. kaip visada vaziuoji del vieno daikto gryzti su 10 nes mol vaikams ir kazko reikia

Vakar kepiau kugeli ir nusideginau ranka.. tai juokavom, kad kugelis buvo made with hand

na va ir atejo laukta diena- pagaliau mazius su vejaraupiais
varom i vaistine kremo gal duos

QUOTE(OJE @ 2013 05 11, 13:16)
na va ir atejo laukta diena- pagaliau mazius su vejaraupiais

QUOTE(Rotoli @ 2013 05 11, 14:37)
dekui, na su kremu susaudem jau visus spuogus, bais smagu buvo, bet va kaip nagus nukirpti ? ot vaika turiu, neduoda nieko, nei nagu nei seniau- pamperso turinio

Vaikui juokinga kad ir pas mane vienas spuogas ant nosies

iš KAuno zoo šiomis dienomis atėmė kažkokiąč tarptautinę narystę, perkėlė atgal į kandidatus.
Labukas...
OJE
linkiu kuo trumpiau sirgt
Pravarėm su vaikais visą Laisvę iš pat ryto... palikau MB su mažium pamiegot ryte, nes anas mažas iškrenta, kai pats gyvenimas didesniems
tai dar ir renginių užmatėm - vaikai šoko trypė kai viena grupelė koncertavo prie Miesto sodo, nos muzika neitin,bet gi gyva
ir vaizdas tas - kaip instrumentus kankina fainas ...
atvažiavo paskui MB su mažium - parvežt, o chebrytė atsisakė - tik su autiku grįžt pageidavo
o ką tai reiškia?
MB išėjo mašinos krapštyt...
bet jei varysim, tai varysiu net jei ir mašinos nebus, nes... vienam tą dieną išvyka į lėlių teatrą, kitam vaidinimas, tai lieku su vienu vaiku... tai apgalvojau, kad ir su persėdimu - o gal ir be, vistiek atvarysiu
labai noriu susipažint
o ir Zoo patinka... (OJE - kitokio neturim, tai tenkinamės ir tuo... gaila aišku tų gyvūnų, bet dalis jau ten gražiau atrodo... bet maža dalis
)
OJE

Pravarėm su vaikais visą Laisvę iš pat ryto... palikau MB su mažium pamiegot ryte, nes anas mažas iškrenta, kai pats gyvenimas didesniems

tai dar ir renginių užmatėm - vaikai šoko trypė kai viena grupelė koncertavo prie Miesto sodo, nos muzika neitin,bet gi gyva

atvažiavo paskui MB su mažium - parvežt, o chebrytė atsisakė - tik su autiku grįžt pageidavo

QUOTE(muminukas @ 2013 05 11, 16:57)
iš KAuno zoo šiomis dienomis atėmė kažkokiąč tarptautinę narystę, perkėlė atgal į kandidatus.
o ką tai reiškia?

MB išėjo mašinos krapštyt...
bet jei varysim, tai varysiu net jei ir mašinos nebus, nes... vienam tą dieną išvyka į lėlių teatrą, kitam vaidinimas, tai lieku su vienu vaiku... tai apgalvojau, kad ir su persėdimu - o gal ir be, vistiek atvarysiu

labai noriu susipažint

na, gėda Kauno zoo ir valstybei , kad iš nario tik kandidatu patapo, regresas