Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

sakot linksma ax.gif kai nelaukei, neturejai , nesvajojai ir bac trenke taip smarkiai blush2.gif as visa savaite dar vis lengvam soke esu ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 05 22, 10:47)
maniškiui dantys taip smagiai eina, nieko nepadarysi, belieka kantrybe apsišarvuot ir išlaukt  smile.gif

4u.gif
mum gyd patarė tokiom naktim ibuprofeno duot (Neurofen, Ibufen sirupai ir kt), nes tas skausmas labai jau nefain... 4u.gif

QUOTE(OJE @ 2013 05 22, 10:48)
sakot linksma  ax.gif  kai nelaukei, neturejai , nesvajojai ir bac trenke  taip smarkiai  blush2.gif  as visa savaite dar vis lengvam soke  esu ...  unsure.gif

na matai, kai berniuką pamato: jau retai kada sako, kad nežinosi kol gims, nes tas tai jau aiškiau smile.gif o va iš mergaitės dar į berniuką dažnai pavirsta ax.gif
o patikra - vystymąsį žiūri, ar visi organai yra ir vietoj ir pan wink.gif o jau lyti tai papildomai žvilgteri mirksiukas.gif
tikrai gi būna, kad tie pirminiai "matymai" nepasitvirtina smile.gif

na netikėta, žinoma, bet smagu gi mirksiukas.gif jaučiu man ir šokas būtų... bet po to spangčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 05 22, 10:47)
pirmiausiai tai sveikinimai  4u.gif
aš iki 27 sav. nešiojau ale mergaitę, kuri pavirto berniuku  biggrin.gif Turėjau ir suknytę Kalėdom  biggrin.gif

maniškiui dantys taip smagiai eina, nieko nepadarysi, belieka kantrybe apsišarvuot ir išlaukt  smile.gif

aaaa dantukai cia jam varsui 4u.gif tada suprantamos jusu bemieges 4u.gif
Pas mane daugiau skanu nebus .. taip kad turiu susigyventi ..o jei gims bernas .. nu tai tada bus labai tema lotuliukas.gif
Atsakyti
man mergaitę prognozavo dvi gydytojos, todėl buvo nerealus šokas, kai vis tik pasimatė jog berniokas biggrin.gif Vidinė nuojauta iš kart buvo, kad bus sūnus, bet nedrįsau abejoti skirtingų gydytojų prognozėm, pasirodo, be reikalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 22, 11:00)
4u.gif
mum gyd patarė tokiom naktim ibuprofeno duot (Neurofen, Ibufen sirupai ir kt), nes tas skausmas labai jau nefain...  4u.gif
na matai, kai berniuką pamato: jau retai kada sako, kad nežinosi kol gims, nes tas tai jau aiškiau smile.gif o va iš mergaitės dar į berniuką dažnai pavirsta  ax.gif
o patikra - vystymąsį žiūri, ar visi organai yra ir vietoj ir pan wink.gif o jau lyti tai papildomai žvilgteri  mirksiukas.gif
tikrai gi būna, kad tie pirminiai "matymai" nepasitvirtina smile.gif

na netikėta, žinoma, bet smagu gi  mirksiukas.gif jaučiu man ir šokas būtų... bet po to spangčiau  wub.gif

paguodei .. tik deje daugiau man niekas nieko nebesakys .. taip kad teks priimti tai ka jau pasake ...
Idomiausiai, tai, kad kai perverciau savo senus uzrasus ... antro laukdama tikejaus mergytes , trecio laukdama tikejaus mergytes , ketvirto nesitikejau visai mergytes... nors bandziau sau pasakyti nenusiteik .. bet va ta smegenu veikla ... beveik 90% buvo tikra ax.gif
O tai palaukit lyties organai i savoka visu organu neina lotuliukas.gif o gal du viename .. kam cia svarbu ..... biggrin.gif
nu tu paspang uz mane .. gal ir man sukils endorfinas biggrin.gif
as sukneliu turiu pina spinta, iskarpom .. paziurejau ir uzdariau spinta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2013 05 22, 11:06)
man mergaitę prognozavo dvi gydytojos, todėl buvo nerealus šokas, kai vis tik pasimatė jog berniokas  biggrin.gif Vidinė nuojauta iš kart buvo, kad bus sūnus, bet nedrįsau abejoti skirtingų gydytojų prognozėm, pasirodo, be reikalo  biggrin.gif

mano vidine nuojauta sake... bus man ZAPADLO lotuliukas.gif as taip bandziau netiketi nei kad jis nei kad ji ... Kaip cia dabar susidelioti mintis atgal , jei kazkas jau kazka pasake g.gif turit patarima ?

Papildyta:
tai vyrui dar nesakyt ane ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 22, 11:19)
tai vyrui dar nesakyt  ane ?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vis ieskojau kurgi vakar buvo salta... ax.gif pas mani net vakare lauke 17 buvo, o diena, kai vaiksciojau, nors ir linojo - apie 25 rode... tai tik trumpom rankovem ir tai silta dar buvo rolleyes.gif
vakare svarkelio norejos, bet salta to nepavadinciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 22, 11:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

o krizeni biggrin.gif ne jau pas tave netaip , kas namie seimininkas ir viskam vadovauja biggrin.gif
Cia siaip..
Sako vyras draugui, apsizenyjau.
Negaliu rukyti, negaliu gerti, negaliu i kitas ziureti...
Draugas, sako, nesigaili ?
vyrukas atsako ir negaliu gailetis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,
Nu pagaliau OJE pasidalinai echo naujienomis thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif Lytis, ne esme, svarbu pati pamatei savo pilvinuka wub.gif
As savo antraji iskart, vos tik suzinojus, kad laukiuos, pajutau, kad bus berniukas, nors pries nestuma labai norejau mergaites, bet jau kai pastojau taip ramu buvo, kad berniukas, nemoku nnet nupasakot...

Benux, kantrybes del naktiniu "dziaugsmeliu" 4u.gif oho, jus jau katuciu plojat bigsmile.gif

Pas mus irgi atveso, tik +12, apniuke unsure.gif o mano dickis uzreikalavo, kad jau vasara, todel i darzeli siandien isidejom jau plafkes ir krema nuo saules cool.gif siandien nepasinaudos, ale jau pasiruosiam vasaros sezonui smile.gif
Papildyta:
Oje anekdotas lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 05 22, 14:03)

as norejau 4 ir tiek ...nors netikejau kad kada nors tiek noresiu biggrin.gif
Keista aisku ..ipac kai nesitikejai.. juk visvie buna lengvas sokas ax.gif
Atsakyti
Sukilo maziui tempa iki 38,7... Ar gali del dantu tokia tempa but? Jauciu nelabai, ane...
Paciai gerkle persti. Bus miegot prie atviro lango verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 05 22, 18:01)
Sukilo maziui tempa iki 38,7... Ar gali del dantu tokia tempa but? Jauciu nelabai, ane...
Paciai gerkle persti. Bus miegot prie atviro lango  verysad.gif

jauciu kad gali, jei ne vienas dantukas .. aisku plius langas jei salta buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 05 22, 18:01)
Paciai gerkle persti. Bus miegot prie atviro lango  verysad.gif

gali 4u.gif retai, bet būna...

OJE - anekdotas thumbup.gif
Atsakyti