Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Man kolkas taip nera buve su pavasario kolekcijos spalvomis, bet cia virsune kai pamaciau blink.gif Va tau ir zavingoji metine doh.gif
LAKAVIMAS
Atsakyti
Ar gali kas padeti ir atsakyti? Kuo skiriasi 110v ir 220v 9w led lempa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 20, 12:17)
Man kolkas taip nera buve su pavasario kolekcijos spalvomis, bet cia virsune kai pamaciau blink.gif  Va tau ir zavingoji metine doh.gif
LAKAVIMAS

O kas ten yra blush2.gif ? Nuorodoj praso registruotis ir nieko nerodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 20, 14:43)
O kas ten yra blush2.gif ? Nuorodoj praso registruotis ir nieko nerodo ax.gif

O sitaip rodo ? rolleyes.gif http://s018.radikal....75dc16dde08.jpg
Papildyta:
QUOTE(ing0501 @ 2013 05 20, 14:42)
Ar gali kas padeti ir atsakyti? Kuo skiriasi 110v ir 220v 9w led lempa?  blush2.gif

JAV rinkai skirti prietaisai pritaikyti dirbti esant 110 V itampai.O pas mus va 220 v
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 gegužės 2013 - 13:51
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 20, 14:37)

Naudoju opi topa nieko ispudingo greitai sutirstejo, gal dar kas koki parekomenduos?
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 05 20, 14:03)
Sakykit is patirties koki pagrinda ir topa geriausiai paprastam lakui naudojat?

As naudodavau china glaze
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 05 20, 13:35)
Naudoju opi topa nieko ispudingo greitai sutirstejo, gal dar kas koki parekomenduos?

Keista net g.gif . Kiek kokiu esu bandzius, tai Opi Rapidry Top Coat ne is tolo neprilygo ne vienam.
Atsakyti
Iškilo tokia problemėlė, visas priemones naudoju PN, lakuojasi ir laiko puikiai, tik viena spalva nr: 9.10 niekaip nepasidengia topu, užtepus ant šios spalvos topo jis tarsi atsitraukia nuo nago kraštų ir visi krašteliai lieka nepadengti topu. Gal žinot kodel? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 20, 14:49)

As cia gerai suprantu??? g.gif kad is zalios pasidare balta??? blink.gif blink.gif dar ir tokiu ciudu buna....kad blunka kai kurios HG spalvos jau girdejau..kuo toliau, tuo graziau.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Estoniax @ 2013 05 20, 18:49)
As cia gerai suprantu??? g.gif kad is zalios pasidare balta??? blink.gif  blink.gif dar ir tokiu ciudu buna....kad blunka kai kurios HG spalvos jau girdejau..kuo toliau, tuo graziau.. lotuliukas.gif

g.gif bet gal cia dizainas su baltu darytas??..gal cia taip ir buvo nulakuota, a?? 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergytes, o Jus su kuo piesiat ant naguciu. Aš pati turiu tik HG lakus, bet piešiant man trūksta pigmento...sakykit, o su akriliniais galima piešti? Laikytusi gerai po topu?
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 05 20, 18:51)
As cia gerai suprantu??? g.gif kad is zalios pasidare balta??? blink.gif  blink.gif dar ir tokiu ciudu buna....kad blunka kai kurios HG spalvos jau girdejau..kuo toliau, tuo graziau.. lotuliukas.gif
Papildyta:

g.gif bet gal cia dizainas su baltu darytas??..gal cia taip ir buvo nulakuota, a?? 4u.gif  ax.gif  blush2.gif

Ne ne buvo rusu forume parasyta, kad tai buvo vienspalvis lakas is love in bloom kolekcijos HG A mint of spring", o po atostogu nuo saules va tokis kuriozas, pigmentas isbluko ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 20, 19:30)
Ne ne buvo rusu forume parasyta, kad tai buvo vienspalvis lakas is love in bloom kolekcijos HG A mint of spring", o po atostogu nuo saules va tokis kuriozas, pigmentas isbluko ir tiek smile.gif

Na taip,kaip daugelis zino yra blunkanciu spalvu,bet cia idomiai nes ne visi nagai isbluke g.gif
Atsakyti