Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

sveikos merginos, sakykit ar jusu tarpe yra tokiu, kurios rinktusi ne zemauges veisles o normalius medzius g.gif
Atsakyti
O normalus, tai jus turite omenyje ka? Koki aukstinguma? Ar galvojate apie tuose senuosius sodzus is tevu laiku? Jei antras atvejis, tai tokiu medziu dabar jau negausit, na poskiepis gali buti i veisle, kuri duos auks io, bet senuju dabar jau neber, praktiskai pasirinkimas, tarp zemaugiu, koloniniu ir kiek aukstesniu, kur reikes i medi lipti norint nuskinti vaisius.
Mano nuomone, jei turit daugiau zemes, tai galit ir aukstesniu medziu tureti, man medziai turi but medziai biggrin.gif bet jei zemes vos keli arai, o norisi ir vaisiu ir medziu, tada puikus sprendimas kolonines, mazauges.
As pati deja turiu nedaug zemes, bet sena sodo likuti, nes nama statant reikejo daug iskirsti, tai dabar jauninanm ir zeminam tas lopikusias senasias obelis, nes ir kitko sodinti nelabai gali, kai medzio aukstis 5 metrai doh.gif ir vejai lauzo, ir vaisiai nepasiekiami.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 02 26, 08:45)
Tai dabar medelius balinti manau galima ir reikia, o purkšti dar ankstoka. Gal iš specų kas užklys, plačiau paaiškins.
Lipalo balinant kažkur skaičiau, kad įpilt reikia, ne taip nusiplauna tada.

QUOTE(MRD @ 2014 02 26, 19:28)
Viskas atvirksciai: balinti jau neverta (jeigu pasidomesite pagrindiniu balinimo tikslu, tai suprasite, kodel neverta), o purksti fungicidu Champion jau galima (jis veikia nuo +5 laipsniu).

QUOTE(ErikaN @ 2014 03 02, 11:01)
Labas  4u.gif Ar jau kas balinate medelius? Is rudens nenubaltinau  blush2.gif O dabar nezinau, ar galeciau jau siandien balinti ar dar per anksti?

jei aukščiau paskaitytumėt,tai jau nėra prasmės,jau reikia purkšti pradėti mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 02 kovo 2014 - 12:14
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 02, 12:01)
Labas  4u.gif Ar jau kas balinate medelius? Is rudens nenubaltinau  blush2.gif O dabar nezinau, ar galeciau jau siandien balinti ar dar per anksti?

Labukas, mergaitės smile.gif Prašau pagalbos - mano jauną obelytę ir pūkuotąją vyšnaitę puola samanos, na gal tik panašu. Kas tai -liga? Kuom purkšti? Ką daryti? Gal kas patars? geriausiai į až., nes nespėju sekti temos. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 02, 12:13)
jei aukščiau paskaitytumėt,tai jau nėra prasmės,jau reikia purkšti pradėti  mirksiukas.gif

Jau purškia g.gif ?

aš turiu kol kas vieną abrikosą pasodintą praeitą pavsarį. Tai kuom man jį dabar purkšti geriausia būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 03 02, 13:40)
Jau purškia  g.gif ?

aš turiu kol kas vieną abrikosą pasodintą praeitą pavsarį. Tai kuom man jį dabar purkšti geriausia būtų  g.gif

jau turbūt paskaitėt ar vėl eit surast
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 02, 17:06)
jau turbūt paskaitėt ar vėl eit surast

Kaip ir suradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 03 02, 18:39)
Kaip ir suradau  g.gif

thumbup.gif aš to kuo rekomenduoja neturėjau,tai kitu pavasariniu purškalu nupurškiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 02, 13:13)
jei aukščiau paskaitytumėt,tai jau nėra prasmės,jau reikia purkšti pradėti  mirksiukas.gif

Dekui, pirma parasiau, o po to skaiciau mirksiukas.gif Bet vis tiek nutepiau, nu pabusiu sodo dizainere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2014 03 01, 21:08)
Purksti reikia juo, o ne laistyti. Skaitykite instrukcija ir neisradinekite dviracio. Kai taip masto laiudis, o dar ir padaro neretai, tai ir isregistruoja preparatsu viena po kito, nes naudoja ne pagal reikalavimus. Užpernai Efektoriu iseme, pernai Actara, siemet dar ka nors isims... Paliks kelis kartus brangesnius biologinius preparatus, veikiancius 2-3 dienas ir galesite laistyti jais i sveikata...
Kitose salyse jau taip yra, tai ten gyvenantys lietuviai is Lietuvos vežasi veiksmingesnius preparatus...

Ne ta aš liaudis tikrai biggrin.gif Tiesiog šovė mintis ir pasiklausiau. Ačiū už atsakymą, tikrai nelaistysiu schmoll.gif biggrin.gif
Actaros man gaila, ypač dėl rožių.... unsure.gif
Atsakyti
[quote=Nitrozilas,2014 03 02, 01:20]
O championo pakaitalo jokio ner, nu velnias aplaksciau artimiausias pardes nu niekur neber, neturim neturim, senukuose ir tuose ner...
[/quote

Šį savaitgalį tikrai pirkau Championą.Jų iš prekybos negirdėjau ,kad būtų išėmę
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 03, 11:47)
Actaros man gaila, ypač dėl rožių....  unsure.gif

Man irgi verysad.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien championa musu sodo prekese ir zinot ka ogi ir actara maciau, atrodo 6.70 pakiukas, dar specialiai paziurejau.
Atsakyti