Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

Pupa vakar buvo Anykščiuose,kepė duoną,labai patiko.Buvo buvus su ana mokykla,bet vis tiek daug įspūdžių.Vyšnia važiuos į Birštoną kitą savaitę.Dėl pirmoko nežinau,kol kas tylu.Ryt mokykloj leninė talka biggrin.gif
Į stovyklas schmoll.gif Nenori kategoriškai.O aš ir nesiūlau per jėgą.Jei Dievas duos,nuvažiuosim prie jūros porai savaičių.Bet kai pernai planai sugriuvo,tai stengiuosi neužsiciklinti ax.gif
Atsakyti
sudėtingas reikalas ta vasara biggrin.gif
Kol neplanuojam nieko, nes gegužės pradžio važiuojam į klinkas. Jei viskas taip, kaip numanau ar jaučiu, pagal pažįstamos pasakojimus, tai vasarą guldys savaitei į stacionarą ir tada dvi ar trys savaitės sanatorijos. Labai norėčiau. Ligoninėje bandysiu įkalbėti pasilikti porai nakčių vieną sad.gif , o į sanatoriją važiuotume kartu smile.gif

O jeigu ne, tai važiuosime savaitei prie jūros, važiuotume kur nors paturistauti po Lietuvą. Kol dirbu - bus dieninė stovykla. Savaitinei - nepasirašo nė už ką.
Atsakyti

Operuositės kažką, ar tiesiog endokrininės problemos. Vasarą sanatorijoj gerai, kur ji bebūtų.

Važiuojam prie jūros vienu metu visos, ką smile.gif ? Arną va kaip ir prisikalbinau.
Atsakyti
Akys. Trumparegystė, per 2 metus nuo 1 iki 0,1.

Mes gal į Latviją traukiam. bet dar nežinau smile.gif
Atsakyti
mes prie lietuviškos jūros būsim Liepos gale, rugpjūčio pradžioje. Bandysim birželio gale pakeliauti po Europos vietas, svarbias Lietuvai smile.gif. Prisiskaitė dičkis P. Tarasenkos "Pabėgimas" ir kitokių knygų. Pasiaiškinsim, kas ir kaip vizualiai smile.gif, Jei tik mūsų senutė mašiniukė laikys. Į stovyklas keliaus kartu su manimi po vieną (dirbu aš keletoje specializuotų) O ir namuose pas mus beveik kaimas. Bus savų braškių, žirnių ir t.t... atvažiuokit. Vilniškėm miesto transportas smile.gif

Karusia, su akimis man panašiai buvo. Apie dešimtus metus nukrito iki 0,2 su viena. Kauno klinikose sustabdė procesą, o paauglystės metu nustojau rūpintis tuo, nereguodama į tėvų ir gydytojų rūpestį (gyvenau nebe namuose - bendrabutyje nuo15-os). Pačios akys atsistatė iki 0,7 apie 20 metus... Gydytojai taip ir nepaaiškino proceso esmės. Sakė, retai, bet pasitaiko. Akinių nenešioju lig šiol smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 04 26, 09:09)
mes prie lietuviškos jūros būsim Liepos gale, rugpjūčio pradžioje. Bandysim birželio gale pakeliauti po Europos vietas, svarbias Lietuvai smile.gif. Prisiskaitė dičkis P. Tarasenkos "Pabėgimas" ir kitokių knygų. Pasiaiškinsim, kas ir kaip vizualiai smile.gif, Jei tik mūsų senutė mašiniukė laikys. Į stovyklas keliaus kartu su manimi po vieną (dirbu aš keletoje specializuotų) O ir namuose pas mus beveik kaimas. Bus savų braškių, žirnių ir t.t... atvažiuokit. Vilniškėm miesto transportas smile.gif

Karusia, su akimis man panašiai buvo. Apie dešimtus metus nukrito iki 0,2 su viena. Kauno klinikose sustabdė procesą, o paauglystės metu nustojau rūpintis tuo, nereguodama į tėvų ir gydytojų rūpestį (gyvenau nebe namuose - bendrabutyje nuo15-os). Pačios akys atsistatė iki 0,7 apie 20 metus... Gydytojai taip ir nepaaiškino proceso esmės. Sakė, retai, bet pasitaiko. Akinių nenešioju lig šiol smile.gif

tik paskui nepasigailėk, nes mes tai tikrai atvažiuosim.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 04 26, 08:34)
tik paskui nepasigailėk, nes mes tai tikrai atvažiuosim.

LAbai tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 04 26, 09:37)
LAbai tikiuosi smile.gif

o ką, kol Džiugas blaškysis po pasaulį mes irgi likę ne iš kelmo spirti. Važinėsim į svečius pas širdžiai mielus žmones smile.gif .
Atsakyti
Skaitėt spaudą?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 04 27, 09:27)
Skaitėt spaudą?

o ką reikėjo perskaityti?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 04 27, 10:27)
Skaitėt spaudą?

tiksliai o ką reikia paskaityti?
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...u.d?id=61250941