Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

aciu Ingut 4u.gif o jis skalbtas ar dar ne? kaip manai man geriau tikriausia M imti? beje koks visas jo ilgis, nes bais nemegstu trumpu megztuku doh.gif

Tinka jis tau, grazi skani spalvyte, pats tas blondinei wub.gif
ir bokso kriause rimtai ziurisi fone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 18 balandžio 2013 - 18:29
QUOTE(andal @ 2013 04 18, 13:14)
vienas gal kokiems 4-5 kartams, tai man manau uztektu is viso tik 2 svirkstu.

jei imsit, parasykit man az as junciausi su dviem 4u.gif
dar tada dvieju reiketu prisijungianciu.
Atsakyti
bokso kriause vyro zaislas ... baisu bet... smile.gif
ivertink kad megstinio apacia nutraukta jis pasitempes atrodo nors is tiesu eina laisvai, nzn butum salia sakyciau pasimatuot uzbek

as megstu prigludusius tai man jis idealiai ilgis geras ilgesnis uz merinuka M

tau as bent imciau S

p.s neskalbiau tik kelis syk uzsidejus buvau ji
Atsakyti
kada carters imat?smile.gif daug norinciu yra? eisiu paziurinet:)
Atsakyti
carteriuka su - 20% pamsiu grizus is kiemo, iseinam su vaikais

reiketu dar 2ju uzsakymuku

taip pat CP - 25% viskam galima jungtis wink.gif
Papildyta:
P.s mano vyras vaziuoja pasiimti 21h prekiu is julijos jei kuriai patogiau galiu paimti
lazdynai visada dienos metu
penktadienio vakaras 20h - olimpieciu g galiu stabtelet prie forum palace prie panoramos
pirmadienis 19h - grigiskes
antradieni 18.40 - naujininkai stotis tyzenhauzai

jeigu sis marsrutas tinka julieja poros val begyje surasys visom meiliukus, pasakykit kad detu i mano deze vyras atsives wink.gif svarbu ja informuokite paksui su manim susisiekt greiciausia telefonu arba i az
860405179 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 18 balandžio 2013 - 18:46
o mano svarovskiu jomashop nera gauta?sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 04 18, 12:09)
gal palaukiam rytojaus  g.gif  as apie trecia val pas stomotologa vakare grisiu tai busiu prakonsultuota ir prisijungsiu jei ka  4u.gif  dar paklausiu anytos ryt gal ji nores  4u.gif

QUOTE(pupen @ 2013 04 18, 18:31)
jei imsit, parasykit man az as junciausi su dviem  4u.gif
dar tada dvieju reiketu prisijungianciu.

Ir as su dviem vienetukais prisijungciau pabandyt. Zeneta, paklausk stomatologes ar tos kapos kur nuorodas imetei tiks ar ne
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Siandien Julija gavo dezuciu g.gif
Atsakyti

levi svarkams 20% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 04 18, 20:02)
Ir as su dviem vienetukais prisijungciau pabandyt. Zeneta, paklausk stomatologes ar tos kapos kur nuorodas imetei tiks ar ne

sportine ta geline tiks-jau skambinau stomotologei del susitikimo paklausiau pati 4u.gif o ta zele liepe atsinest aprasyma paziures 4u.gif tik sako geriau spec ta kapa pirkt kad ir paprasta nes sportines skiriasi tik tuo kad storesnes neiskesi sako 3 h burnoj ...tai jauciu pirksiu tas paprastas kas ten yra tie 3 dol blush2.gif amazon pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
Inga, gal jamsit dar Crazy g.gif Irgi nooooriu ax.gif
Atsakyti
Ingut prisijungiau prie crazy bet 20 proc neparasiau nuolaidos nu tu pati viska moki blush2.gif
maniskis tai paims pakeliui is darbo siunta vistiek reiks is kitur surinkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 18 balandžio 2013 - 19:22