Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(zuzla @ 2013 04 23, 20:15)

kartais kai susiduri su tokiais dalykais, atrodo, kad tokia situacijos pabaiga yra issigelbejimas. kad visiems gerai, viskas padaryta. uzdaryta. bet. skusim. as pasiziurejau i savo plaukus. as prazilau per siandien ketvirtadaliu galvos.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 23, 20:29)
kartais kai susiduri su tokiais dalykais, atrodo, kad tokia situacijos pabaiga yra issigelbejimas. kad visiems gerai, viskas padaryta. uzdaryta. bet. skusim. as pasiziurejau i savo plaukus. as prazilau per siandien ketvirtadaliu galvos.

ką padarysi.. išsirink naują gražią plaukų spalvą user posted image
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 23, 12:52)
O dėl tamoxi aš irgi taip įtariu, kad ten juos kosmetiškai pagražina, bte kokybės tai negarantuoja.

Kytuk, nepyk, aisku.. bet kiek skaiciau apie implantacijos nepakankamuma - vien prednizolonas. Beje, uz kazkokio laiko will revert (kaip cia lietuviskai - sugrisiu?) su vieno stebukladario is Liepojos kontaktais. Anot laimingu tevu (ne mamu), jis paziuri i ju zmonas ir jos pastoja. Kadangi as iskritusi is konteksto, ta prasme vaiku darymo ir planavimo artimiausius metus, tad.. laukiu kol papasakos.. pasidalinsiu butinai nors gal tu jau zinai. Papasakos man uz savaites-dvieju.

vat ir as palaikau - kosmetika..

QUOTE(zuzla @ 2013 04 23, 12:58)
biggrin.gif
na bet tada jis mažas buvo, daba jau didelis, reikia mokytis savarankiškumo laugh.gif

ale jau. mes ji 'ziurejom' 9 menesius, o cia tik 5. kur teisybe? laugh.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 23, 13:00)
Beje, dėl tos gleivinės. Prieš paskutinįjį IVF aš gi radau du AFS rodiklius iki kosmoso užkilusius. Visi choru kartojo, kad nereikia tirtis, išsityriau ir šoką gavau. Dėl to galėjo būti bloga gleivinė, užkrešėję ten viskas. Sakė, reikia gerti aspiriną likus mėnesiui iki IVF, man tiek nebuvo likę (dėl diferelino jau negalėjau ilgiau laukti). Turiu dar vilčių, kad pusmetį pagėrus aspiriną situacija pasitaisys.
pardon, o kur heparinai buvo???? ar skyre per IVF? net man skire per nesivystancius ir mini-IVF stimuliacija..

QUOTE(zuzla @ 2013 04 23, 20:40)
ką padarysi.. išsirink naują gražią plaukų spalvą user posted image
nx. as juoda. tamsiai-tamsiai ruda, t.y. jokios spalvos man negresia.. tik kad uzsirasyti extra atveju uz extra $. buvau pries 5 sav. Zuzla.. man liudna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 balandžio 2013 - 20:46
Labas visoms, šiandien kaivavau, o dabar liūdžiu, nes šiek tiek maudena papilvė vienoje pusėje. Užsimiršau api A ir laikiau ant rankų 20kg vaikiuką. Super jausmas. Dar stipriau noriu nestuke.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 04 23, 09:32)
4u.gif šian neurologė manipuliatorium išvadino.

buvom poliklinikoj, monstriukas sveria 7200 gr (+800), ūgis 65,5 cm (+2,5). gavom siuntimą pas alergologą, nes tas dermatitas ant minimumo ir laikosi, vis nepraeina, ir siuntimą į raidos centrą dėl miego sutrikimų.

priviet group.gif

fainas monstriukas biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2013 04 23, 18:56)
tikrai svarbi. tikrai buvo svarbu ir sunku. atsiejome kol kas mazu krauju, tas 'mazas kraujas' yra vyro nematysiu neilgai, tikrai neilgai, koki cikla, bet vaiku ir remonto - nebematysiu del finansu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 23, 20:29)
as prazilau per siandien ketvirtadaliu galvos.

nieko nuostabaus. su teismais, kad ir kokie jie būtų, plaukų spalvą ir aš praradau, tik kad prieš 13-17 metų. vajė, kiek jau daug praėjo, o atsimenu viską su smulkmenom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 23, 21:40)
nx. as juoda. tamsiai-tamsiai ruda, t.y. jokios spalvos man negresia.. tik kad uzsirasyti extra atveju uz extra $. buvau pries 5 sav. Zuzla.. man liudna  verysad.gif

console.gif žinai, norėjau parašyti, kad tu stipri, išlaikysi, išgyvensi, bet paskui prisiminiau kaip tokiomis akimirkomis žmogus jaučiasi iš tikrųjų.. мне говорят, я сильная, я справлюсь.. я слабая! я на шею хочу!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 balandžio 2013 - 08:25
Labas rytas.

As ne tik, kad на шею, bet dai ir на ручки noriu...

MV sako, nu, kad beveik viskas pasibaige, einam daryti septynta IUI.. blink.gif Bet gal as palauksiu Liepojos gydytojo...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 04 24, 09:25)
console.gif žinai, norėjau parašyti, kad tu stipri, išlaikysi, išgyvensi, bet paskui prisiminiau kaip tokiomis akimirkomis žmogus jaučiasi iš tikrųjų.. мне говорят, я сильная, я справлюсь.. я слабая! я на шею хочу!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi linksmuoles jus, kaip pirstu i aki biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2013 04 24, 10:04)
MV sako,  nu, kad beveik viskas pasibaige, einam daryti septynta IUI..  blink.gif Bet gal as palauksiu Liepojos gydytojo...

blink.gif saunuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 23, 21:40)
Kytuk, nepyk, aisku.. bet kiek skaiciau apie implantacijos nepakankamuma - vien prednizolonas. Beje, uz kazkokio laiko will revert (kaip cia lietuviskai - sugrisiu?) su vieno stebukladario is Liepojos kontaktais. Anot laimingu tevu (ne mamu), jis paziuri i ju zmonas ir jos pastoja. Kadangi as iskritusi is konteksto, ta prasme vaiku darymo ir planavimo artimiausius metus, tad.. laukiu kol papasakos.. pasidalinsiu butinai nors gal tu jau zinai. Papasakos man uz savaites-dvieju.

vat ir as palaikau - kosmetika..
ale jau. mes ji 'ziurejom' 9 menesius, o cia tik 5. kur teisybe? laugh.gif

pardon, o kur heparinai buvo???? ar skyre per IVF? net man skire per nesivystancius ir mini-IVF stimuliacija..

nx. as juoda. tamsiai-tamsiai ruda, t.y. jokios spalvos man negresia.. tik kad uzsirasyti extra atveju uz extra $. buvau pries 5 sav. Zuzla.. man liudna  verysad.gif

Užjaučiu dėl problemų 4u.gif Aš irgi labai pražilau, dažau kas 3-4 savaites būtinai, negaliu viršyti, nors kažin kas būtų,nes tada negaliu į save žiūrėti. Kirpėja sakė, maždaug kas 5 plaukas žilas.
Dėl prednizolono tariausi su A, sakė, kol kas nereikia, bet per sekantį gal bandysiu> Man bėda ta, kad labai š imunitetas, sergu viskuo, kuo galima, Bykova po savo tyrimų pasakė, kad įgimtas imunitetas silpnas ir nelabai tai pakeisi,t ik saugotis, vengt stresų, agresyvių vaistų ir t. t. tai va bijau, kad po prednizolono, jei ir pastočiau, prarasčiau dėl kokios anginos, gripo, roto ar dar ko. Nu žiūrėsim.
Hepariną per paskutinįjį IVF pati sau pasiskyriau. Niekas man nieko neskyrė, bet susiprotėjau.
Dėl Liepojos..vieną žinau, jis mitybą tvarko ir atseit per tai išgydo, nežinau, gal ne tas pats.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 24, 13:36)
Dėl Liepojos..vieną žinau, jis mitybą tvarko ir atseit per tai išgydo, nežinau, gal ne tas pats.

ne, ten kazkoks ginekologas... kaip issireiske tas draugas "tik ikisa pirstus ir pastoja visos"..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 24, 14:11)
ne, ten kazkoks ginekologas... kaip issireiske tas draugas "tik ikisa pirstus ir pastoja visos"..

bet tau juk ne to reikia.. pastoji be problemų.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 04 24, 14:30)
bet tau juk ne to reikia.. pastoji be problemų.

gal pasiklauses mano istoriju gales pritaikyti kazkoki gydyma arba nukreipti. nes lt gydytojais as nebepasitikiu.
Atsakyti