Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Irėnė @ 2013 05 03, 11:38)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
man tai pirma karta smile.gif o pageredavo finansai?
viena pazystama pasakojo, kad kai tik atsiranda ziedas, tai jau ir laukia kazkokio pagerejimo (materialaus). ir visada tipo pasiteisindavo g.gif
ale is kur cia man kas pageres, gal reikia loterijos bilieta nusipirkt g.gif tik koki nezinau lotuliukas.gif

Pas mane isleido jau 7 ziedus, dar del 2-ju neesu tikra, sunku atskirti nuo lapuku, kol dar mazi. Ir taip kiekvienais metais. Finansine padetis ,deja, bet stovi vietoje smile.gif
Atsakyti
nu žinot, aš galutinai pribaigta frusty.gif
ką tik gavau astrologės atsakymą dėl konkrečios nevaisingumo problemos. kadangi astrologija laikoma mokslu, tai nusprendžiau pažiūrėt, kas ten man parašyta aukščiau. nu ir išvada - nevaisingi abudu, daug požymių tai rodo, ir gyvenamosios vietos keitimas nepadėtų, ir dirbtinių apvaisinimų darymas Rygoj ar LT netikslingas. žodžiu, praktiškai nėra ko ardytis ir reikia baigt apie tai net galvot doh.gif kažkaip nesitikėjau tokio kategoriško atsakymo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 03, 18:03)
nu žinot, aš galutinai pribaigta  frusty.gif
ką tik gavau astrologės atsakymą dėl konkrečios nevaisingumo problemos. kadangi astrologija laikoma mokslu, tai nusprendžiau pažiūrėt, kas ten man parašyta aukščiau. nu ir išvada - nevaisingi abudu, daug požymių tai rodo, ir gyvenamosios vietos keitimas nepadėtų, ir dirbtinių apvaisinimų darymas Rygoj ar LT netikslingas. žodžiu, praktiškai nėra ko ardytis ir reikia baigt apie tai net galvot  doh.gif kažkaip nesitikėjau tokio kategoriško atsakymo...  verysad.gif

O kaip motyvavo? Bloga karma? Ar planetų padėtimi?

Bet, blyn, žiauriai čia taip... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 03, 19:03)
ką tik gavau astrologės atsakymą dėl konkrečios nevaisingumo problemos. kadangi astrologija laikoma mokslu, tai nusprendžiau pažiūrėt, kas ten man parašyta aukščiau. nu ir išvada - nevaisingi abudu, daug požymių tai rodo, ir gyvenamosios vietos keitimas nepadėtų, ir dirbtinių apvaisinimų darymas Rygoj ar LT netikslingas. žodžiu, praktiškai nėra ko ardytis ir reikia baigt apie tai net galvot  doh.gif kažkaip nesitikėjau tokio kategoriško atsakymo...  verysad.gif

pas rozmarina darei?
o tau del planetu issidestymo taip sake? ir jau net menkiausios galimybes pastojimo nemato?
as ir ten dariau ... nu man ir sunkumu mato ... bet as nesureiksminu nes nesu itikejusi tuo . patikrinau ja ir dar horoskopa pasirariau pas kita... deje deje jos mato skirtingai biggrin.gif tad nenukabink nosies wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 03, 18:03)

Tikiuosi, kad labai netiki tokiom nesamonem. doh.gif O jei isivaizduoti, kad tai mokslas, tai gi turbut vistiek nezinom nei viena savo gimimo laiko sekundziu tikslumu, tai ir prognozes netikslios. Neimk i galva, esu tikra, kad kita "astrologe" visiskai priesingai priburtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 03, 19:03)

jei darei pas rozmarina, tai mano nuomone zinai mirksiukas.gif

QUOTE(meskute102 @ 2013 05 03, 19:33)
pas rozmarina darei?
o tau del planetu issidestymo taip sake? ir jau net menkiausios galimybes pastojimo nemato?
as ir ten dariau ... nu man ir sunkumu mato ... bet as nesureiksminu nes nesu itikejusi tuo . patikrinau ja ir dar horoskopa pasirariau pas kita... deje deje jos mato skirtingai biggrin.gif tad nenukabink nosies wink.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(baissa @ 2013 05 03, 19:36)
Tikiuosi, kad labai netiki tokiom nesamonem.  doh.gif O jei isivaizduoti, kad tai mokslas, tai gi turbut vistiek nezinom nei viena savo gimimo laiko sekundziu tikslumu, tai ir prognozes netikslios. Neimk i galva, esu tikra, kad kita "astrologe" visiskai priesingai priburtu  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2013 05 03, 19:21)
O kaip motyvavo? Bloga karma? Ar planetų padėtimi?

QUOTE(meskute102 @ 2013 05 03, 19:33)
pas rozmarina darei?
deje deje jos mato skirtingai biggrin.gif tad nenukabink nosies wink.gif

QUOTE(baissa @ 2013 05 03, 19:36)
Tikiuosi, kad labai netiki tokiom nesamonem.  doh.gif

ne, ne pas rozmariną. kitoj vietoj dariau.
oi, ir planetos, ir karma galiausiai. virš 20 psl prirašyta... sunku ten viską suprast. tikslino mano gimimo laiką pagal įvykius, nes pagal tikrąjį laiką tai vos ne nusikaltėlis turiu būt. bet esmė tame, kad aš ženkliai ne laiku gimus, plius gimdė kelias paras, pridususią ir pamėlusią ištraukė, tai nelabai kam ten rūpėjo tas laikas. tai tuomet čia visko gali būti. užtat ir nelabai tikiu. ai, man jau darosi viskas dzin irnesakyk.gif
Atsakyti
barbarise, baissa, jautruole, Glamour 4u.gif
Su tom norvegiskom gydymo istaigom kazkokie kuriozai doh.gif
vakar buvau vaisingumo klinikoj pokalbiui su sesele, bet kadangi ji man tik paskaite histeroskopijos israsa lotyniskai ir pasake , kad pas sirdies formos gimda ir kad nieko cia baisaus ir kad gine jai perdavus , kad as ramiai sau galiu ruostis IVF....bet kai uzdaviau keleta klausimu kokia itaka tai turi nestumui ir pastojimui, kokia prasme mano atveju daryti IVF jei negaliu isnesioti del niekam nezinomu priezasciu ...buvau nagla ir ....suveike pokalbi su gine...O toji sako, oj as neisikaiciau i ta histeroskopijos israsa....valio galvoju, gavai proga pasigilint... g.gif doh.gif skaito ir pati nesupranta ka man rado....sakau sesele sake, kad rado sirdies formos gimda....nu sako negaliu nei teigti , nei paneigti... gun_bandana.gif Isnarse mane echoskopiniu budu kelis kartus, sako nieko nematau, nu visai jokiu patologiju ar nors kokiu uzuominu i ja....Nusprendem, kad darysim kazkoki gimdos skanavima ( nepamneu proceduros pavadinimo).Ant siuntimo parase siuntimo priezasti : gimdos pertvara? dviradge gimda?
Tikiuosi po sio tyrimo nebeliks jokiu intrepreciju sia tema ir galesiu irtis i prieki ...
Kol planas toks, viliuosi kad jei ka ras, skrisiu i Lt kad isgirst kelias nuomones ( cia reiks jus pagalbos nes neisivaizduoju pas ka), jei imanoma ka pasalinti ar koreguoti- valio, tada vizitas pas Gorgi, o ten galutinis verdiktas ...
baissa gal turi tave operavusio gyd.koordinates, tel.nr, kur dirba, ar teikia privacias konsultacijas? jei turi , permesk i AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 03 gegužės 2013 - 19:52
QUOTE(Tino @ 2013 05 03, 15:03)

Tino va butent del tokiu kategorisku prognoziu as pas nieka ir nesikreipiu mirksiukas.gif Kelis kartus buvau jau uzsimojus lekt pas astrologe, bet pamasciau , o kas jei 'zvaigzdes' man bus visiskai nepalankios...kas tada?
gauni pluosta zvaigzdziu issidestymu paaiskinimu ne tau palankiu schmoll.gif Taip tai mokslas, bet ne is tu kur 2+2=4...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2013 05 03, 20:45)
barbarise, baissa, jautruole, Glamour  4u.gif
Su tom norvegiskom gydymo istaigom kazkokie kuriozai doh.gif
vakar buvau vaisingumo klinikoj pokalbiui su sesele, bet kadangi ji man tik paskaite histeroskopijos israsa lotyniskai ir pasake , kad pas sirdies formos gimda ir kad nieko cia baisaus ir kad gine jai perdavus , kad as ramiai sau galiu ruostis IVF....bet kai uzdaviau keleta klausimu kokia itaka tai turi nestumui ir pastojimui, kokia prasme mano atveju daryti IVF jei negaliu isnesioti del niekam nezinomu priezasciu ...buvau nagla ir ....suveike pokalbi su gine...O toji sako, oj as neisikaiciau i ta histeroskopijos israsa....valio galvoju, gavai proga pasigilint... g.gif  doh.gif skaito ir pati nesupranta ka man rado....sakau sesele sake, kad rado sirdies formos gimda....nu sako negaliu nei teigti , nei paneigti... gun_bandana.gif Isnarse mane echoskopiniu budu kelis kartus, sako nieko nematau, nu visai jokiu patologiju ar nors kokiu uzuominu i ja....Nusprendem, kad darysim kazkoki gimdos skanavima ( nepamneu proceduros pavadinimo).Ant siuntimo parase  siuntimo priezasti : gimdos pertvara? dviradge gimda?
Tikiuosi po sio tyrimo  nebeliks jokiu intrepreciju sia tema ir galesiu irtis i prieki ...
Kol planas toks, viliuosi kad jei ka ras, skrisiu i Lt kad isgirst kelias nuomones ( cia reiks jus pagalbos nes neisivaizduoju pas ka), jei imanoma ka pasalinti ar koreguoti- valio, tada vizitas pas Gorgi, o ten galutinis verdiktas ...
baissa gal turi tave operavusio gyd.koordinates, tel.nr, kur dirba, ar teikia privacias konsultacijas? jei turi , permesk i AZ 4u.gif

ojei kiek visko ... stiprybes dune, tau ir stipriai spaudziam kumscius kad greiciau viskas isaisketu kas ten kaip , nes jauciu kaip paciai nerveliai ima ...del to neaiskumo . laikykis 4u.gif
Atsakyti
Kiek man teko sutikti ir kalbeti, tai ne vienas rimtas mokslininkas (tiksliukas) nelaiko astrologijos mokslu. Teko ta tema diskutuot su Sveicarijos mokslininkais, juokesi... Bet kad tai verslas, ir labai geras -tuo esu tikra.
sorry, kam mano nuomone nepatinka. Bet mano nuomone, tokie "tyrimai" zalingi, jie gali uzprogramuoti zmogu.
Papildyta:
Beje, kai buvau jaunesne ir kvailesne, irgi ejau pas ekstrasensus ir astrologus, tai ir visai netureciau turet vaiku, ir du berniukus, mergaites tikrai nebus ir t.t.
Atsakyti
Grim... help.. ar tau suko sanarius nuo psoriazes? si neapsakoma jausma apturejau pirma karta vakar su kaire ranka, bet mano mociute 30 metu turinti ta geri, jau nebeturi nepazeistu sanariu... Ar as pazengusi jau?
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 04, 00:47)
1. Kiek man teko sutikti ir kalbeti, tai ne vienas rimtas mokslininkas (tiksliukas) nelaiko astrologijos mokslu. Teko ta tema diskutuot su Sveicarijos mokslininkais, juokesi... Bet kad tai verslas, ir labai geras -tuo esu tikra.
2. sorry, kam mano nuomone nepatinka. Bet mano nuomone, tokie "tyrimai" zalingi, jie gali uzprogramuoti zmogu.

1. ok, verslas, kaip ir nevaisingumo kliniku. kaip ir akupunktura. a ka tu zi nai kur pataiko/nepataiko su ta adata? ar zinai viska apie savo taskus?
2. "uzprogramavimas" - ar galimas uzprogramavimas tai yra tavo pataikavymas nezinios teorijai. Anot taves - astrologija gali 'nusakyti ateiti", bet is esmes 'nusisako' pats zmogus. tai gaunasi, ka bepasakys, zmogus elgiasi sulyg jam pareikstu reikalavimu elgtis.Tai gal burimas tau tada bus priimtinas? is serijos bureja pasakys tau, kad astrologas tau priburs nesekminga IUI/IVF.. ???? a??? diskusijos su sveicarais yra tas pats kaip klaipedos ginekologai su vilniaus onkologais.. doh.gif beje. 99% zmoniu sumaiso astrologija su burtais. Katuk, kai galesi skirti planetas, ju dydi, judejima, laika bei poveiki - tada galesi samprotauti apie astrologu pazeminima. beje, ar pati kreipi demesi i saules/menulio uztemimus? Tikiuosi, kad ne. Juk nieko nereiskia ir niekaip neatsiliepia. Nes jus astrologija... unsure.gif
3. p.s. mano nuomone, asmenine, zmogus pasirenka kelis variantus/budus/nuomones ir is ju susidaro savaja. man vienodai gaila zmoniu, kurie neklauso nieko ir tiek pat gaila tu, kurie klauso visu.
4.p.p.s. astrologija yra tikslus mokslas. siaip jau. tai matematika. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 04 gegužės 2013 - 00:09