Grim... help.. ar tau suko sanarius nuo psoriazes? si neapsakoma jausma apturejau pirma karta vakar su kaire ranka, bet mano mociute 30 metu turinti ta geri, jau nebeturi nepazeistu sanariu... Ar as
pazengusi jau?
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 04, 00:47)
1. Kiek man teko sutikti ir kalbeti, tai ne vienas rimtas mokslininkas (tiksliukas) nelaiko astrologijos mokslu. Teko ta tema diskutuot su Sveicarijos mokslininkais, juokesi... Bet kad tai verslas, ir labai geras -tuo esu tikra.
2. sorry, kam mano nuomone nepatinka. Bet mano nuomone, tokie "tyrimai" zalingi, jie gali uzprogramuoti zmogu.
1. ok, verslas, kaip ir nevaisingumo kliniku. kaip ir akupunktura. a ka tu zi nai kur pataiko/nepataiko su ta adata? ar zinai viska apie savo taskus?
2. "uzprogramavimas" - ar galimas uzprogramavimas tai yra tavo pataikavymas nezinios teorijai. Anot taves - astrologija gali 'nusakyti ateiti", bet is esmes 'nusisako' pats zmogus. tai gaunasi, ka bepasakys, zmogus elgiasi sulyg jam pareikstu reikalavimu elgtis.Tai gal burimas tau tada bus priimtinas? is serijos bureja pasakys tau, kad
astrologas tau priburs nesekminga IUI/IVF.. ???? a??? diskusijos su sveicarais yra tas pats kaip klaipedos ginekologai su vilniaus onkologais..

beje. 99% zmoniu sumaiso astrologija su burtais. Katuk, kai galesi skirti planetas, ju dydi, judejima, laika bei poveiki - tada galesi samprotauti apie astrologu pazeminima. beje, ar pati kreipi demesi i saules/menulio uztemimus? Tikiuosi, kad ne. Juk nieko nereiskia ir niekaip neatsiliepia. Nes jus astrologija...
3. p.s. mano nuomone, asmenine, zmogus pasirenka kelis variantus/budus/nuomones ir is ju susidaro savaja. man vienodai gaila zmoniu, kurie neklauso nieko ir tiek pat gaila tu, kurie klauso visu.
4.p.p.s. astrologija yra tikslus mokslas. siaip jau. tai matematika.