Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(RakteliS @ 2013 05 09, 11:47)
gal tu teisi, iš dalies, ji yra viltis ir įrodymas kad gali netyčia pasisekt  smile.gif

ne netyčia, pastojau su OS smile.gif

dar Grim vilnietė, Shira.. tai nesigaus jums bevaikių meet'o tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 09, 11:25)
sveikos, ir aš į nurašytų klubą noriu  drinks_cheers.gif nu bet vien dėl to atvažiuot iš Kauno ... g.gif

ot tai problema biggrin.gif ka del musu negali? man tai butu malonu susipazinti.

QUOTE(zuzla @ 2013 05 09, 12:02)

nu i dzin, bus linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 09, 12:02)
ne netyčia, pastojau su OS smile.gif

aš labai tikiuosi kad tu esi protingesnė už mane ir nesupykai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2013 05 09, 12:52)
aš labai tikiuosi kad tu esi protingesnė už mane ir nesupykai  blush2.gif

tai kad nėra dėl ko pykti smile.gif
Atsakyti
Nu tai siulom vieta ir laika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 05 09, 13:45)
Nu tai siulom vieta ir laika biggrin.gif

reik išsiaiškint kas labiau tinka - darbo dienos vakaras ar pvz savaitgalio diena.

jaučiuosi padariusi didelį darbą - radau ir užsisakiau butuką Juodkrantėje vasaros atostogoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 09, 14:17)
reik išsiaiškint kas labiau tinka - darbo dienos vakaras ar pvz savaitgalio diena.

jaučiuosi padariusi didelį darbą - radau ir užsisakiau butuką Juodkrantėje vasaros atostogoms thumbup.gif

o kokios kainos Lietuviskam pajuryje?Jauciu kaip kokioj Turkijoj? g.gif

Na del
gathering.gif man tinka darbo dienos vakarai labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 05 09, 14:21)
o kokios kainos Lietuviskam pajuryje?Jauciu kaip kokioj Turkijoj? g.gif

smile.gif važiuojam į vieno kambario butuką už 90 lt/parą, čia kaina tik birželiui, liepą jis kainuoja jau 150. apstatymas paprastas, bet juk reikia tik lovos ir dušo. aišku, gali būti ir šuo kur nors pasikasęs, pvz. sienos kartoninės, taip kad dar gali būti, kad bus pagal Merfio dėsnį - skupus moka dvigubai.
šį variantą netyčia radau, šiaip žiūrėjau Šventojoj, tai vyraujanti kaina 120-150 lt / parą.
o į Nidą be 180 lt / parą sezono metu nėr ko lįst. arba nemoku ieškot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 gegužės 2013 - 13:47
QUOTE(zuzla @ 2013 05 09, 14:31)
smile.gif važiuojam į vieno kambario butuką už 90 lt/parą, čia kaina tik birželiui, liepą jis kainuoja jau 150. apstatymas paprastas, bet juk reikia tik lovos ir dušo. aišku, gali būti ir šuo kur nors pasikasęs, pvz. sienos kartoninės, taip kad dar gali būti, kad bus pagal Merfio dėsnį - skupus moka dvigubai.
šį variantą netyčia radau, šiaip žiūrėjau Šventojoj, tai vyraujanti kaina 120-150 lt / parą.
o į Nidą be 180 lt / parą sezono metu nėr ko lįst. arba nemoku ieškot..

nu jo...150 lt parai tai savaitei 1050 be maitinimo...Turkijoj savaite viskas iskaiciuota keturiu zvaigzdziu 800 litu...blyn nu ir plesikai tam lietuviskam pajury doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 05 09, 15:10)
nu jo...150 lt parai tai savaitei 1050 be maitinimo...Turkijoj savaite viskas iskaiciuota keturiu zvaigzdziu 800 litu...blyn nu ir plesikai tam lietuviskam pajury doh.gif

reikia gi iš kažko gyventi, keik čia tos vasaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 09, 14:17)

as tai prisitaikyciau biggrin.gif tik ne antradieniais smile.gif

QUOTE(jurmarta @ 2013 05 09, 15:10)
Turkijoj savaite viskas iskaiciuota keturiu zvaigzdziu 800 litu...

nu jau bigsmile.gif as kaip tik dabar bandau nupirkt, tai i 5* be 2500,00 nieko ner padoresnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 05 09, 15:34)
as tai prisitaikyciau biggrin.gif tik ne antradieniais smile.gif
nu jau bigsmile.gif as kaip tik dabar bandau nupirkt, tai i 5* be 2500,00 nieko ner padoresnio g.gif

na as toki pasiulyma gavau is agenturos pries pora dienu g.gif
Atsakyti