Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Irėnė @ 2013 05 16, 12:14)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif o Semkai? Jai turbut is vis depresucha biggrin.gif

teks atiduot..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 16, 11:03)
mes iš alergologo - D.C. nealergiškas nei pienui, nei kiaušiniui, nei grūdams, nei jokiai daržovei..
Čia tai super bigsmile.gif
Bet dėl Semkos tai labai liūdna verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 16, 12:18)
teks atiduot..

Ziauru unsure.gif neisivaizduoju jei man tektu atiduot savo Bičiuką cry.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 05 16, 12:25)

Bet dėl Semkos tai labai liūdna  verysad.gif  verysad.gif

QUOTE(jurmarta @ 2013 05 16, 12:39)
Ziauru unsure.gif neisivaizduoju jei man tektu atiduot savo Bičiuką cry.gif

labai gerai viskas išsisprendė, atiduodu į geras rankas - savo mamai smile.gif gal jai ten bus geriau, mama ją bent priglaust galės, ko aš nebegaliu daryt..
blogai gali būti tik mamos papūgai ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 16, 10:03)
vaikas naktim miegot geriau pradėjo..

tai ką echo? bigsmile.gif laikyt tau tą mėlyną kombinezoną? laugh.gif

Keista, ar galėjo tavo pienas taip veikti g.gif

Nesimatė kas, slapukas pas mus wub.gif Taip pat buvo ir su dukryte- iki galo slėpėsi tongue.gif Bet man visiškai nesvarbi lytis, nemeluoju, nors uošvis "kreizėja" dėl berniuko (tipo pavardės pratęsimas), bet aš jį net subariau-svarbiausia, kad sveikas, o man kad ir trys mergaitės būtų thumbup.gif
P.S.Dėl kombio nežinau, jei turi kam parduoti, nelauk manęs, a vdrug finale pasirodys mergička?Nebent laikysi antram vaikučiui ir neskubėsi parduoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2013 05 16, 12:03)
labai gerai viskas išsisprendė, atiduodu į geras rankas - savo mamai smile.gif gal jai ten bus geriau, mama ją bent priglaust galės, ko aš nebegaliu daryt..
blogai gali būti tik mamos papūgai ph34r.gif

Bet vistiek stresas katinukui, gaila unsure.gif Kažin kaip jis reaguos tave pamatęs pas mamą, gal seks iš paskos ir bus dar blogiau nei svetimam atiduot? g.gif Nepyk, kad dalinuosi savo nuomone, aišku, kaip nuspręsit, taip bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 16 gegužės 2013 - 13:13
QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 16, 14:15)
Keista, ar galėjo tavo pienas taip veikti g.gif

P.S.Dėl kombio nežinau, jei turi kam parduoti, nelauk manęs

Nebent laikysi antram vaikučiui ir neskubėsi parduoti mirksiukas.gif

Bet vistiek stresas katinukui, gaila unsure.gif Kažin kaip jis reaguos tave pamatęs pas mamą, gal seks iš paskos ir bus dar blogiau nei svetimam atiduot? g.gif Nepyk, kad dalinuosi savo nuomone, aišku, kaip nuspręsit, taip bus gerai 4u.gif

kaip taip? nepavalgydavo jis, pas mane pienas lašais išsiskyrė, valgydavo po pusvalandį, pavargdavo.. po 40 min koncertas - duok valgyt.. o aš irgi pavargusi, todėl priėmėm visiems geriausią sprendimą.

supratau smile.gif

oi ne, ačiū, užteks man vieno cool.gif

tai kad daugiau nėra ką daryt unsure.gif kas dėl sekimo iš paskos, tai ne šuo, katė prisiriša prie vietos, o ne prie žmogaus. "paverks" porą naktų ir nusiramins, jau buvo taip, kai atsikraustėm pas vyrą. taigi žinau, kad viskas bus gerai, o svarbiausia, kad ja bus pasirūpinta taip kaip ja rūpinomes mes.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 16, 13:29)
kaip taip? nepavalgydavo jis

oi ne, ačiū, užteks man vieno cool.gif

taigi žinau, kad viskas bus gerai, o svarbiausia, kad ja bus pasirūpinta taip kaip ja rūpinomes mes.

Aišku mirksiukas.gif

Na na, pailsėsi ir po kelių metų kitaip galvosi smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 16, 16:13)
Na na, pailsėsi ir po kelių metų kitaip galvosi smile.gif

aš sau laišką parašysiu, kad nepamirščiau visų "linksmybių" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 16, 15:26)
aš sau laišką parašysiu, kad nepamirščiau visų "linksmybių" laugh.gif

Aš vietoj tavo vyro jį suplėšyčiau ir po 2 metų pradėčiau "kibinti" žmonikę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 16, 16:28)
Aš vietoj tavo vyro jį suplėšyčiau ir po 2 metų pradėčiau "kibinti" žmonikę tongue.gif

tai kad jis su manim sutinka smile.gif bent jau šiai dienai apsisprendę gyventi tryse. ne paskutinis yra ir finansų klausimas. o jei šioje srtyje bus pasikeitimai į teigiamą pusę, tai vistiek vargu ar po kokių 7-10 metų norėsim grįžti į "pampersus".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 16 gegužės 2013 - 15:39
QUOTE(zuzla @ 2013 05 16, 15:38)
vargu ar po kokių 7-10 metų norėsim grįžti į "pampersus".

Mes grįšim į pampersų laikus po 6metų, maniškis jau gerokai vyresnis tėtis bus nei priimta pas mus tongue.gif Bet mane tai mažiausiai jaudina, specialiai atrėžiu visiems, jog tėtis norėjo sau dovanos jubiliejaus proga thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif Kaip ramu temutėje g.gif Matyt, džiaugiamės atšilusiais orais-KL fantastika, gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 17, 08:58)
Mes grįšim į pampersų laikus po 6metų, maniškis jau gerokai vyresnis tėtis bus nei priimta pas mus tongue.gif Bet mane tai mažiausiai jaudina, specialiai atrėžiu visiems, jog tėtis norėjo sau dovanos jubiliejaus proga  thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif Kaip ramu temutėje g.gif Matyt, džiaugiamės atšilusiais orais-KL fantastika, gero savaitgalio visoms 4u.gif

thumbup.gif

ir tau gero mirksiukas.gif
Atsakyti