Įkraunama...
Įkraunama...

DŽS - dirgliosios žarnos sindromas

4u.gif kiek info, dekui
Atsakyti
Laba,
O kuriai yra ginekologiniu problemu del dzs?
Kokius metus pas gine vaiksciojau,darem visokiu tyrimu, viskas ok. O man kaip maude pilvo apacia taio ir maudzia, niezulys jaucias.nusiunte mane zarnyno tirtis,pripazino dzs. Su viduriais turejau problemu.israse vaistu, kol geriu su viduriais viskas ok, bet del moterisko galo jokiu pokyciu. Geriau KT, tai padejo. Bet nenoriu as ju gerti, nes bijau del vezio (mama serga). Gal ka galite patarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mide: 26 spalio 2014 - 18:07
Sveikos merginos smile.gif pastebėjau, jog apie porą mėnesių jau tuštinuosi labai siauromis išmatomis, kartais iš vis skystai (retai) unsure.gif išmatos normalios spalvos, šviesios, be kraujo, tik labai plonos, anksčiau būdavo storos ir susiformavusios, o dabar į tualetą einu kiekvieną dieną ir išmatos plonos g.gif kaip manot, ar verta susirūpinti, ar prisigalvoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2014 10 30, 16:38)
Sveikos merginos  smile.gif  pastebėjau, jog apie porą mėnesių jau tuštinuosi labai siauromis išmatomis, kartais iš vis skystai (retai)  unsure.gif  išmatos normalios spalvos, šviesios, be kraujo, tik labai plonos, anksčiau būdavo storos ir susiformavusios, o dabar į tualetą einu kiekvieną dieną ir išmatos plonos  g.gif  kaip manot, ar verta susirūpinti, ar prisigalvoju?  g.gif

Mano mamai taip yra, tyrėsi, sakė susiaurėjusi žarna. Geriau būtų pasikonsultuoti, dėl šventos ramybės smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man ir diagnozavo sita sutrikima ar liga, nezinau kaip pavadinti g.gif kolonoskopija padaryta lygiai pries savaite, o tustinimasis niekaip neatsistato, vis vos ne vandeniu ir darau, tai galvoju ar cia po proceduros kas ar cia tiesiog taip kvailioja zarnos ir tiek? g.gif jum po kolonoskopiju kada viskas atsistatydavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 30, 21:48)
Sveikos 4u.gif

Man ir diagnozavo sita sutrikima ar liga, nezinau kaip pavadinti g.gif  kolonoskopija padaryta lygiai pries savaite, o tustinimasis niekaip neatsistato, vis vos ne vandeniu ir darau, tai galvoju ar cia po proceduros kas ar cia tiesiog taip kvailioja zarnos ir tiek? g.gif  jum po kolonoskopiju kada viskas atsistatydavo? 4u.gif

blush2.gif na man ati atsistate viskas po savaites gal,kai jau pradejau normaliai maitintis wub.gif
Atsakyti
Pirmiausia pradėkit nuo čia...
stop
...būtinai pasidarykit iš pelūno, britkrėslės, gvazdikėlio ir medaus vaistukus. Kai sunaudosit ir toliau kankins tuštinimosi sutrikimai..tada jau galima ir susitaikyt kad sergat DŽS.
Aš naudoju ir tą mišinuką ir tą arbatžolių mišinį. Ir man jau daug geriau....nors vartoju dar tik 3 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 09 gruodžio 2014 - 22:01
QUOTE(Mide @ 2014 10 26, 18:06)
Laba,
O kuriai yra ginekologiniu problemu del dzs?
Kokius metus pas gine vaiksciojau,darem visokiu tyrimu, viskas ok. O man kaip maude pilvo apacia taio ir maudzia, niezulys jaucias.nusiunte mane zarnyno tirtis,pripazino dzs. Su viduriais turejau problemu.israse vaistu, kol geriu su viduriais viskas ok, bet del moterisko galo jokiu pokyciu. Geriau KT, tai padejo. Bet nenoriu as ju gerti, nes bijau del vezio (mama serga). Gal ka galite patarti?

O tu žinai, kad KT šiaip jau nuo vėžio apsaugo, o ne jį sukelia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 10, 18:04)
O tu žinai, kad KT šiaip jau nuo vėžio apsaugo, o ne jį sukelia?  doh.gif

Tiktai iki 35 metu 4u.gif Veliau tikrai vezi sukelia, todel moterims nuo 35 metu rekomenduojama spirale.
Atsakyti
smile.gif noriu pasiteirauti,ar kas vartojate vaistus ANTIFLAT?Mano Brangiausiam jei- kaip" bambonkė'- veikia tik 5-7 minutes....Taip pat - noriu paklaust- ar galima ilgesnį laiką naudot vadinamąjį dujų vamzdelį ?Kaip sakoma-griebiamės šiaudo.... 000189.gif ,nes kai kankinasi artimas žmogiukas- skaudu ir pačiai...Visos tos arbatėlės-tai....bent ilgesnį laiką taip pat- nieko gero.... irnesakyk.gifO masažuot-tai visą laiką neprimasažuosi.... Gal kas kokių geresnių patarimų duotų? g.gif DŽS-kol kas jam nepatvirtintas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavardene: 19 gruodžio 2014 - 13:02
QUOTE(pavardene @ 2014 12 19, 14:00)
smile.gif noriu pasiteirauti,ar kas vartojate vaistus ANTIFLAT?Mano Brangiausiam jei- kaip" bambonkė'- veikia tik 5-7 minutes....Taip pat - noriu paklaust- ar galima ilgesnį laiką  naudot vadinamąjį dujų vamzdelį ?Kaip sakoma-griebiamės šiaudo.... 000189.gif ,nes kai kankinasi artimas žmogiukas- skaudu ir pačiai...Visos tos arbatėlės-tai....bent ilgesnį laiką taip pat- nieko gero.... irnesakyk.gifO masažuot-tai visą laiką neprimasažuosi.... Gal kas kokių geresnių patarimų duotų? g.gif DŽS-kol kas jam  nepatvirtintas...

kaip gali veikti 5-7 min jei žarnyna kol prakeliauja...
o šeip nuotrupos... neišsamu, kad patarinet kažką.

Papildyta:
http://sumanu.lt/201...mosi-problemos/

dėl įdomumo... rašo apie kūdikius, bet aprašas tiktų ir DŽS, nes dėl tam tikrų priežaščių begydant galvą, galima pamiršti visai paprastus dalykus, kaip raumenys, bakterijų trūkumas ir panašūs fiziologiniai dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Mivilkos @ 2014 12 22, 02:28)
kaip gali veikti 5-7 min jei žarnyna kol prakeliauja...
o šeip nuotrupos... neišsamu, kad patarinet kažką.

Papildyta:
http://sumanu.lt/201...mosi-problemos/

dėl įdomumo... rašo apie kūdikius, bet aprašas tiktų ir DŽS, nes dėl tam tikrų priežaščių begydant galvą, galima pamiršti visai paprastus dalykus, kaip raumenys, bakterijų trūkumas ir panašūs fiziologiniai dalykai.

Aciu uz info, 29 einam pas gydytojus,ziures,kas cia is tikro.... mirksiukas.gif
Atsakyti