Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 7. Ir Kaune statyti galima

QUOTE(biesas66 @ 2013 06 02, 19:59)
Pas mane tapati dare. Tiksliau viena saika puole matuoti,kita saika kabinejos prie mano pagalbinio,kad patento neturi,nors giminaitis smile.gif

Man tai po tos inspekcijos kazkaip sakyciau ramiau pasidare-turbut daugiau jau ir nebeateis jie pas mus, gi zaibai,sako,netrenkia po keleta kartu ten pat smile.gif Nors,mano supratimu,dabar tu tikrinimu daug bus, pernai kiek aplink kas statesi-nebuvo girdet,kad labai tikrintu,o siemet tai sen,tai ten vis atvaziuoja..
Atsakyti
Pamenat kai mokesčiai prieš tris metus siautė? Mes savo namą pabaiginėjom. Užkniso konkrečiai... Dažytojai viduje dirba, o jie beldžiasi į duris. Jiems gal kaip pagal kokį mėnulį užeina... Mus tai tikrino per 2010 tris kartus. du kartus mokesčiai ir vieną ar tai darbo sauga ar tai statybų kažkokia inspekcija. Iš tiesu jau net nepamenu, bet tuomet skaudžiai atsiėjo... Dabar tai tik patapšnojo per petį ir tiek...
Atsakyti
Vykite juos kuo toliau, statybos leidimą jei reikia (jei skundai) gali pasikrinti pagal adresą ar yra / nėra ko šliaužioti.
Buvo ir pas mane pernai, kaip tik pamatus užpilnėjau... taip ir paskiau laisvi....., dar kažką paburbėjo gal atvažiuosite pasirašyti, sakiau neturiu laiko tylu iki šiol. smile.gif
Atsakyti
Na tai mes irgi "pašustravojom".. Pareikalavo parodyti patentus vienas darbininkas turėjo kiti ne. Skambina dažytojas vyrui ir sako daužosi čia pas tave. Maniškis - tai neleisk ir viskas. Na dėl viso pikto atvažiavo pažiūrėti. O čia du iš VMI. Ko čia norit? Mano namas prašau pasišalinti.... Tie atsako lai dirbantys pateikia dokumentus. Maniškis atkirto, kad nieko nėra pas mus. Šitie išėjo iš sklypo ir iškvietė policiją... Žodžiu kipišas gavosi, bet anie savo pasiekė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepsnele111: 03 birželio 2013 - 07:18
QUOTE(Vilienė @ 2013 06 02, 01:44)
Daugumai lyg ir keistai atrodys, kad einant miegoti galima uždaryti vaikų, tėvų miegamųjų duris... bet mes JAU TAI GALIME PADARYTI biggrin.gif  nepraėjo nė pusantrų metų lotuliukas.gif
Progresas!!!!

yahoo.gif yess.gif yahoo.gif
Sveikinimai dideliausi. linkiu progreso paspartėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 06 02, 01:44)
...einant miegoti galima uždaryti vaikų, tėvų miegamųjų duris...

Lekiu į blogą žiūrėti smile.gif.

Sveikinimai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2013 06 02, 17:37)
Matavo su rulete, sutikrino su projektu,statybos leidimo,zinoma,paprase, siaip nieko baisaus,gan zmoniski pasitaike,susirase ten sau viska, sake,kad dabar jau pasimatysim per pridavima tik. (Ne Kaune mes,Jonavoj, todel ir temoj stipriai nesireiskiu:) )..

Supratau, speju ir mes greitu laiku sveciu sulauksime g.gif O kad Jonavoje statote, tai nereiskia kad negalite reikstis cia wink.gif
Atsakyti
Na kagi antro etapo pas Viliene nelaukėm ir jau turim savo visas duris. Padarysiu fotkių rytojui.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 06 04, 16:25)
Na kagi antro etapo pas Viliene nelaukėm ir jau turim savo visas duris. Padarysiu fotkių rytojui.

Sveikinu. 4u.gif Gal galite šiandieną ką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 06 04, 16:25)

Tai būta ko laukti doh.gif šaunuoliai 4u.gif sveikinam!
Ale kad tiek daug pakis gyvenimas tikrai nesitikėjau. Pasirodo tikrai svarbu durys namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 06 04, 15:25)

Giedruole ir Giedruoli, sveikinam!. Gal Giedruoli ta proga trec nuo 21 val i krepsini isleistumet? Yra gera nauja chebra, R125 renka papildyma smile.gif

ps. papildziau albuma su klink foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 04 birželio 2013 - 19:33
QUOTE(Vilienė @ 2013 06 04, 19:55)
Tai būta ko laukti doh.gif  šaunuoliai 4u.gif  sveikinam!
Ale kad tiek daug pakis gyvenimas tikrai nesitikėjau. Pasirodo tikrai svarbu durys namuose smile.gif

Pas mane dar nėra durų ir visai jų nepasigendu biggrin.gif Gal kartais svečiai susinepatogina, kai maišelis vietoj durų WC biggrin.gif Bet čia jų problema lotuliukas.gif
Atsakyti