QUOTE(geggle @ 2014 11 10, 13:53)
Ar kas nors susidurete su sia imone
http://roletai-zaliuzes.lt/kontaktai? Jie mums siulo roletus dvigubai pigiau nei Domus Lumina. Medziagos tos pacios. Dextera irgi aukstos kainos, o pasirinkimas nieko gero.
QUOTE(upsy_daisy @ 2015 01 15, 19:32)
Sveiki, man taip labai aktualūs atsiliepimai apie šią įmonę. Ieškom roletų diena-naktis dukrytės kambariui, tad norisi patikimos įmonės Kaune
Būčiau labai dėkinga už atsiliepimus ar rekomendacijas
Mes dėjomės šioje įmonėje prieš gerus tris metus svetainėje roletus, tai viskas puikiai - tarnauja ir laikosi gerai. Prieš daugiau nei pusmetį pagaliau pasiryžome investuoti į virtuvės langą (kadangi butą nuomuojame, tai labai gaila pinigų buvo ne pirmo būtinumo prekei), bet vertikalios žaliuzės virtuvėje mane baigė iš proto išvaryti, pusė stalviršio virtuvės užėmė, tai užsisakėme diena-naktis. Nu negalėjau atsidžiaugti

Pirmam aukšte gyvenantiems tikrai siūlyčiau, nes į savo kaimynų langus negaliu net žiūrėti - kaip akvariume, mažą škurlių kažkokį ant lango užmetę
Paskui rekomendavau mamai, tai dėjo ir pas Ją ši įmonė.. Atšoko balkone juostelės tos, kur šone būna, bet atvyko ir sutvarkė viską greitai.. Tai rekomenduoju
Dabar ieškau sprendimų būsimo namo svetainės langams

Moteriškai aš taip, anksčiau laiko
P.S. Pirmoji žinutė ir tokia nevykusi

Nemokėjau cituoti, atsiprašau labai