QUOTE(_Just_Me @ 2013 05 13, 00:26)
bendrai pamestas svoris siai dienai- 5kg

nuo pilvo nutirpo 4 cm, nuo liemens 5, nuo lesku po 3cm
nea

as kalbejau apie laida
Losing it with jillian 
bet ir biggest loser nebloga.
Papildyta:
As palengva pradejau girdeti pastabas, kad pakudau

o labiausiai patinka visada sekantis klausimas: Ka darei?

Nu kazi ka- sportavau

kazkaip toks jausmas lyg tiketusi isgirsti, kad atradau kazkoki stebuklinga recepta
smagu,kad yra rezultatai
Man kai pradėjau sportuoti, kai nukrito svoris, įkrito paakiai, t.y. visų pirma svoris nukrito nuo veido, visi iškart klausė, ar sergi, kas negerai, bet niekam nieko neaiškinau, kad sportuoju ar pan.
Nes esu pastebėjusi, kad iškart atsiranda nuomonių, o kam tau reikia, (antsvorio neturiu, svoris sveikas pagal kmi), tačiau čia mano asmeninis reikalas, kodėl sportuoju, kiti nesupranta, kad nori jaustis energingai ir sveikai.
Arba kita kolegė darbe kemša pasičepsėdama bandeles ir pavydi, kad kita kolegė buhalterė dirbdama sėdimą darbą vos ne 12 val. sugeba numesti 10 kg su sportu ir sveika mityba ir ta, kuri kemša bandeles, sako, "oi, kaip negražu, man jau per daug kūdai atrodo", nors visiems kitiems kolegės pokyčiai labai gražūs.
Aš matau aiškius šiknos pakilimo rezultatus, pilvo presas ryškėja, pečių linija gražėja. Reikėtų ir man cm pasimatuoti.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 13, 08:07)
Aš matau 3 priežastis: neturi ką mesti, tik manai, kad reikia; mityba, kuri manai tau tinka ir yra sveika iš tiesų tau netinka; dar ankti, organizmas kažkaip vėluoja ir dar mąsto
Aš pasiekiau 60 -61 kg ir svoris nė iš vietos, ūgis 170 cm, matyt čia mano toks sveikas, pastovus svoris
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 05 12, 21:32)
Sveikos, turiu naujienu

Su MB kazkaip snekejom snekejom apie tos mano sportus, kad ilgai neistveriu ir t.t. tai nusprendem susilazinti.
aš norėčiau savąjį kaip nors išjudinti daugiau sportuoti, dabar tik kas antrą- trečią dieną bėga su manimi, nors namie turim suolelį, štangą, svarmenis ir pan.