Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

Sveikos, sportininkes!!! smile.gif
As grizau po atostogu Prancuzijos rivjeroj. I trasa ejo alyvuoges, suris, vynas, bulkos ir crosanai. Kiekviena diena valgiau daaaug ledu ir kitu saldumynu. Kiek priaugau nezinau, nes svarstykles paskolinau. Vakar ilsejausi, o snd dariau insanity...Tai vos istempiau trefke doh.gif kaip is naujo viskas... savaitgali dukros gimtadienis, kepsiu sokoladini torta ir kazka gaminsiu sveciam. aiskiai laukia apsivalgymas biggrin.gif Kaip sakant su posakiu: "valgau ka noriu ar atrodau kaip noriu", man vis gaunasi, kad valgau...
Tiesa, labai palaikau ta mergina kur susilazino su vyru biggrin.gif Linkiu sekmes ir laimet lazybas mirksiukas.gif
Atsakyti
Red&Red, matau skaitai, kaip laikaisi? kur dingusi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 05 15, 00:02)
Red&Red, matau skaitai, kaip laikaisi? kur dingusi?  mirksiukas.gif

Skaitau visą laiką, bet apsileidau, tai net nekišu nosies unsure.gif lotuliukas.gif Lygtais tris (o gal dvi) savaites visiškai nesportavau, bet nemažai vaikščiot teko, vakar pradėjau paprastus pratimus daryt, kad tik judėt blush2.gif Kažkaip JM atsibodo, nebeprisiverčiau prie jos grįžt, gal kai namulio grįšiu blush2.gif
Kaip sekasi BR toms, kurios kartu su manim pradėjo? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Merginos, o jus su sportbaciais namuose sportuojat?
Bandau atrast priezasti kodel man taip keliai skauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2013 05 15, 08:51)
Labas rytas,

Labas rytas,
aš dabar su kroksais, man labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 05 15, 01:02)
Skaitau visą laiką, bet apsileidau, tai net nekišu nosies  unsure.gif  lotuliukas.gif Lygtais tris (o gal dvi) savaites visiškai nesportavau, bet nemažai vaikščiot teko, vakar pradėjau paprastus pratimus daryt, kad tik judėt  blush2.gif  Kažkaip JM atsibodo, nebeprisiverčiau prie jos grįžt, gal kai namulio grįšiu  blush2.gif
Kaip sekasi BR toms, kurios kartu su manim pradėjo? bigsmile.gif

Gerai sekasi, nuo kitos savaites pereisiu jau i 3 faze bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2013 05 15, 09:51)
Labas rytas,

Labas rytas,

aš tik su sportbačiais, kažkaip nesinori basom traumuotis schmoll.gif Ir sporto klubą kai lankiau, treneris visada pabrėždavo, kad būtina tinkama avalynė. Galima sau pakenkt darant visokius šuoliukus, o ir paprastus įtupstus darant, nesudėtinga koją išsisukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2013 05 15, 08:51)
Labas rytas,

Basa smile.gif

O keliai skaudėt gali dėl kelių priežaščių. Gal per didelis krūvis tenka keliams?
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 05 15, 09:14)
Labas rytas,

aš tik su sportbačiais, kažkaip nesinori basom traumuotis  schmoll.gif  Ir sporto klubą kai lankiau, treneris visada pabrėždavo, kad būtina tinkama avalynė. Galima sau pakenkt darant visokius šuoliukus, o ir paprastus įtupstus darant, nesudėtinga koją išsisukt  smile.gif

Netaisyklingai darant ir su sporbačiais galima išsisukt koją.
Viskas priklauso, kaip taisyklingai darai.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 05 15, 10:54)
Netaisyklingai darant ir su sporbačiais galima išsisukt koją.
Viskas priklauso, kaip taisyklingai darai.

Tai faktas, bet šuoliukus kažkokius darant, sportbačiai amortizuoja. Ir nemanau, kad dauguma sportuojančių namuose labai taisyklingai viską daro, tokios ir su sportbačiais po kažkiek laiko gali sau pakenkt.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kaip man visas leskas, sikine skauda doh.gif visgi itupstai tikrai veiksmingi biggrin.gif uz dvieju savaiciu vasara..kalu sau tai i galva kas karta kai tingulys ima blush2.gif

QUOTE(Red&Red @ 2013 05 15, 00:02)
Lygtais tris (o gal dvi) savaites visiškai nesportavau,

buvo pas mane irgi toks etapas..liga pakiso koja, o paskui tingulys buvo isitaises biggrin.gif susirask kita programa kokia, ir kai pradesi is naujo, manau vel azartas pagaus 4u.gif

QUOTE(svoba @ 2013 05 15, 07:51)

as visada su, bet buvo pora kartu, kai be, tai darant kai kuriuos pratimus kojos slidinedavo..manau kad taip tikrai prisizaisti galima unsure.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 15, 07:54)
Labas rytas,
aš dabar su kroksais, man labai gerai.

ideja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 05 15, 10:21)

as visada su, bet buvo pora kartu, kai be, tai darant kai kuriuos pratimus kojos slidinedavo..manau kad taip tikrai prisizaisti galima  unsure.gif

Aš kur sportuoju yra kiliminė danga, tai tokių problemų, kaip slidinėjimas neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos victory.gif
Aš sportavau su kedukais, bet dabar bute kaip reiks striksėt žmonėm virš galvų tai nežinau. Kilimų nėr, bijau paslysti, nebent basomis g.gif Bus matyt. O mano "uždirbtas" mažas raumenukas nyksta po biški, pilvas ištešlėjo, o orai šiltėja verysad.gif Negaliu kaip pyktis ima, o neturiu kaip sportuot dabar, reikia išlaukti kol persikraustysim. Kaku krūva.
Atsakyti