Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 11

QUOTE(Xinvest @ 2013 09 01, 12:52)
Nepagolvojau, kad gausis reklama kazkam, tai galit rasyt pm kur galima nusipirkt protinga kaina sita indaplove  4u.gif

Dabar pilnas internetas "neprotingom" kainom lotuliukas.gif Realiai tai daugiau vertas modelis.
Jei reikia "protingų" kainų, tada į parduotuvę biggrin.gif
Atsakyti
Pilnas internetas labai abstrakti nuoroda, juk rasiau google zinau. Kokrečią parduotuvę, kuri prekiauja šiuo modeliu gal galit paminėt AČIŪ, dar geriau jei ji Kaune 4u.gif Kainas kaip nors atsirinksiu
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 09 02, 11:52)
Dabar pilnas internetas "neprotingom" kainom  lotuliukas.gif  Realiai tai daugiau vertas modelis.
Jei reikia "protingų" kainų, tada į parduotuvę  biggrin.gif

Man atrodo Jūs Speedy čia su tuo "+/- 1400 lt" užkabinot Xinvest, nes užmetus akį vidutinė kaina šio modelio yra apie 1500 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RALI-RI @ 2013 09 02, 14:00)
Man atrodo Jūs Speedy čia su tuo "+/- 1400 lt" užkabinot Xinvest, nes užmetus akį vidutinė kaina šio modelio yra apie 1500  smile.gif

Na gerai pasidairius ,galime rasti ir uz -/+ 1400 Lt biggrin.gif
Atsakyti
Tiesiog žmogus gerai orientuojasi buitinės technikos rinkoje ir kiek teko skaitinėt jei rekomenduoja, tai nelabai kada prašauna.
Minėto modelio parametrai tikrai geri ir atitinka mano kriterijus, kaina irgi tenkina, indaplovę reikia pirkti tai nematau priežasties kodėl turėčiau abejoti.
Tai klausimas išlieka galioti kur galima rasti šį modelį, geriausia paprasta parduotuvė Kaune. Internetinę radau tausa.lt kaina 1425.
Gal forumą skaitinėja ir buitines technikos pardavėjai, rašykit jei galit pasiūlyt geresnę kainą atvažiuosiu ir nupirksiu 1vnt. drinks_cheers.gif
Pasikartosiu kalba eina apie modelį Siemens SN66L080EU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xinvest: 02 rugsėjo 2013 - 18:55
QUOTE(Xinvest @ 2013 09 02, 19:53)
Tiesiog žmogus gerai orientuojasi buitinės technikos rinkoje ir kiek teko skaitinėt jei rekomenduoja, tai nelabai kada prašauna.
Minėto modelio parametrai tikrai geri ir atitinka mano kriterijus, kaina irgi tenkina, indaplovę reikia pirkti tai nematau priežasties kodėl turėčiau abejoti.
Tai klausimas išlieka galioti kur galima rasti šį modelį, geriausia paprasta parduotuvė Kaune. Internetinę radau tausa.lt kaina 1425.
Gal forumą skaitinėja ir buitines technikos pardavėjai, rašykit jei galit pasiūlyt geresnę kainą atvažiuosiu ir nupirksiu 1vnt.  drinks_cheers.gif
Pasikartosiu kalba eina apie modelį Siemens SN66L080EU

Prisidedu prie užklausimo smile.gif nes tą modelį randu tik +1500 lt kainomisi nternete g.gif
Atsakyti
http://www.eurobuiti...0eu-sn-66l080eu 1425
http://www.preka.lt/...ka?q=SN66L080EU 1425
http://www.tortuga.l...ka?q=SN66L080EU 1425

Kaip susitarę. Galbūt net vienas ir tas pats tiekėjas. g.gif Belieka rašyti individualiai ir klausti nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 03, 10:57)
Prisidedu prie užklausimo smile.gif nes tą modelį randu tik +1500 lt kainomisi nternete g.gif

bandykit alphashope derėtis, pirkau ten. Man padarė nuolaidą + nemokamas pristatymas. Žinau, atsiliepimai nelabai apie šią parduotuvę, todėl pasirinkau apmokėjimą pristačius prekę (pora dienų vėlavo), garantija ir viskas kita tvarkoje. Pirkau liepos gale, išsiaiškinom kad indaplovė buvo pagaminta 2013.07 thumbup.gif galima sakyt tiesiai iš gamyklos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ansia: 03 rugsėjo 2013 - 14:27
sveiki,

oho kokios diskusijos čia verda bigsmile.gif
per sudėtingi man dabar jau visi terminai atrodo, nors kai rinkausi indaplovę irgi viską išnarsčiusi buvau biggrin.gif
Norėjau tik pasidžiaugti savo pagalbininke Bosch indaplove. Pirkom mes ją prieš 6 metus (kaip greitai laikas bėga), ir tfu tfu tfu jokių problemų neturėjom. Kad tik neprisikalbėt bet draugams vieniems 45 cm AEG, kitiems Beko nei 5 metų neatlaikė. Labai džiaugiuosi savo pasirinkimu, nors tada atrodė kad permoku (virš 2t kaina buvo). Naudoju aš ją kasdien (net šaukštelių nuo arbatos neplaunu blush2.gif ) ir dūzgia mano tarnaitė kaip bitė thumbup.gif
Linkiu visiems teisingo pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2013 09 03, 14:26)
bandykit alphashope derėtis, pirkau ten. Man padarė nuolaidą + nemokamas pristatymas. Žinau, atsiliepimai nelabai apie šią parduotuvę, todėl pasirinkau apmokėjimą pristačius prekę (pora dienų vėlavo), garantija ir viskas kita tvarkoje. Pirkau liepos gale, išsiaiškinom kad indaplovė buvo pagaminta 2013.07  thumbup.gif  galima sakyt tiesiai iš gamyklos

Modeliukas gaminamas Lenkijoje todel nieko nuostabaus kad tiesiai is gamyklos gavote :4u:Siai dienai kas perka is Lenkojos tas parduoda jas pigiau,todel labai abejoju kad parduotuveje gausite uz 1425 Lt.min nores 1450 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 03 rugsėjo 2013 - 15:02
Ansia kokie atslipiepimai po menesio naudojimosi? Idomu kaip ta lenkiška kokybė. Nusiunciau uzklausa, bandysiu deretis.
Dekoju pasidalinusiems nuorodomis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rezultatas: siuo metu niekas pardavime neturi, nes gamykla rugpjucio men. atostogavo ir atvaziuos tik po poros savaiciu doh.gif
panasu, kad is minetu pavadinimu vienas ir tas pats tiekejas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xinvest: 03 rugsėjo 2013 - 16:52