Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 11

QUOTE(Davina @ 2013 10 11, 16:46)
dar pries paziuredama jusu ir speedy pasiulytasias issirinkau ir apsistojau ties sita  ax.gif o dar kai dabar uztvirtinot man sita, tai jamsiu sita, jei per dvi savaites kol galu gale ja isigysiu, neatsiras kokios dar geresnes uz tokia kaina  ax.gif  biggrin.gif

Jei nereikia intensyvaus plovimo (puodai ir pan.), tada geras modelis.
Atsakyti
Beabejo geras modelis nera ko abejoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 10 12, 22:34)
Beabejo geras modelis nera ko abejoti 4u.gif

drinks_cheers.gif
Bosch SPV50E00EU
thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai saunus varijantas BOSCH SPV43M10EU rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras jau senokai skaitineju sia tema bandau issirinkti visa buitine technika o tai pasirodo labai sunku smile.gif. Domintu indaplove kaina manau iki 2500 Lt ka manote apie siuos modelius SN66M083Eu ar SMV59U10EU o gal šiuo metu yra geresnių o gal net neverta uz jas tiek moket?
Atsakyti
Jei jau mokėti panašiai apie 2000 litų, tai gal vertėtų įtraukti į sąrašą naują Bosch modelį SMV58N50EU.
Naudoja 6 litrus vandens.
13 komplektų.
Programos: Intensyvi 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Švelni 40 °C, TurboSpeed 20 min. (įdomi programa).
Papildomos programos: "Intensyvi zona", "VarioSpeed" programų sutrumpinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 spalio 2013 - 07:28
QUOTE(linse654 @ 2013 10 13, 17:48)
Labas vakaras jau senokai skaitineju sia tema bandau issirinkti visa buitine technika o tai pasirodo labai sunku smile.gif. Domintu indaplove kaina manau iki 2500 Lt  ka manote apie siuos modelius SN66M083Eu ar  SMV59U10EU o gal šiuo metu yra geresnių o gal net neverta uz jas tiek moket?

Siūlau pasižiūrėti dar keleta varijantų

BOSCH SMV59T20EU
BOSCH SMV63M90EU thumbup.gif (rekomenduoju)
SIEMENS SN66N097EU (rekomenduoju)
Atsakyti
Gal tuo pačiu ir pakomentuotumėte už ką ten papildomai 400-500 litų reikėtų mokėti. Lyginant su SMV58N50EU. 4u.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas - kokiu realiai priemoniu reikia normaliam indaploves funkcionavimui? Reklamuojama begalybe ju.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 14, 14:28)
Man iskilo klausimas - kokiu realiai priemoniu reikia normaliam indaploves funkcionavimui? Reklamuojama begalybe ju.

As naudoju druska, skalavimo skysti ir plovimo miltelius. Galima isreklamuotas tabletes, bet man mano variantu bent perpus pigiau. Retkarciais idedu spec priemone indaploves isvalymui tuscia eiga. Daugiau net neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2013 10 14, 14:32)
As naudoju druska, skalavimo skysti ir plovimo miltelius. Galima isreklamuotas tabletes, bet man mano variantu bent perpus pigiau. Retkarciais idedu spec priemone indaploves isvalymui tuscia eiga. Daugiau net neisivaizduoju...

Kas per plovimo milteliai, kur perkate? As vokiskas tabletes perku sandeliuose Klaipedoj, 50vnt kainavo 10lt, tai nesakyciau, kad permoku.
Atsakyti
Tokiu pigiu tableciu neuzmaciau smile.gif O milteliai bet kokie, kuriems buna akcija- IKI, MAXIMA, Senukai ir pan. Manau, kad jei kietas vanduo, prie tableciu vistiek papildomai reiktu druska naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukuota: 14 spalio 2013 - 13:40